Şimdi Ara

Küçük enişte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arasında birbirlerine küçük enişte lakabı takanlar var. Anlamı nedir acaba bu lakabın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Küçük Enişte

Argoda "küçük enişte", bir erkeğin eşinin kız kardeşinin erkek arkadaşı veya kocasıdır.

"Küçük enişte" terimi genellikle eşin erkek kardeşinden daha genç olan kişi için kullanılır. Ancak bazı durumlarda, eşin kız kardeşinin eşinden daha genç olan kişi için de kullanılabilir.

Argoda "enişte", genellikle eşin erkek kardeşine denir. Ancak "küçük enişte" terimi, özellikle eşin kız kardeşinin eşinden daha genç olan kişiler için daha spesifik bir terimdir.

"Küçük enişte" terimi, kişinin aile içindeki konumunu belirtmek için kullanılır ve genellikle saygı ve sevgi ifade eder.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tosun Paşa filmindeki "tutmayın küçük enişteyi" repliğinden gelmektedir.

Bahse konu "küçük enişte" fotoğraftaki şahıstır.

Küçük enişte
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Tosun Paşa filmindeki "tutmayın küçük enişteyi" repliğinden gelmektedir.

Bahse konu "küçük enişte" fotoğraftaki şahıstır.

Küçük enişte

Yani nasıl insanlara takılıyor bu lakap ? Hiperaktiflere filan mı yoksa öyle laf olsun diye mi ?

• Benim gözlemlediğim; genelde sakin olan, ara sıra sinirli çıkışlar yapan kişilerle dalga geçmek amacıyla takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Benim gözlemlediğim; genelde sakin olan, ara sıra sinirli çıkışlar yapan kişilerle dalga geçmek amacıyla takılıyor.

Anladım hocam. Çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.