Ekmeği fırından aldığına emin misin? Zira fırından alınan ekmek 2 saatte beton gibi olmaz. Halk ekmek olur ama. Sen ekmekleri de karıştırmış olabilirsin Gerçi sizin kafalar hep böyle okgezer kafası Fiyata gelirsek bu zammı İBB daha evvel yaptı bence eleştiriye gerek yok. Ayrıca 250gr fırın ekmeği 12.5 lira. ARada 4.5 lira var. 8 lira diğer ekmeğe bakılırsa normal fiyat. |
ankara halk ekmek 8tl (2. sayfa)
-
-
Sen şimdi dersin su sayaçlarınıda pkklılar okumaya geliyor diye
Neyse konumuzdan sapmayalım sadece tek bir soru soracağım
Ankara halkı mansur yavastan memnun olmasa tekrardan seçer miydi hemde ezici bir farkla
Aynı şey istanbul içinde geçerli
Genel seçimlerde halkın kararına saygılı olunmasını bekliyorsunuz belediye seçimlerinde de bir zahmet halkın kararlarına saygılı olun baboş efendi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır istanbulda ankarada pkklıların oyu için ne verdiniz derim ne protokol yaptı kemal bey onu anlat.
-
Ne vermiş peki ne vaad etmiş böyle birşey olsa seçimden sonra ortaya çıkardı
Hayır yani kurtler akpye oy verince vatansever chpye verince teroristmi oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekmeği al biraz kopar 2 saatte bak masada nasıl oluyor.
Fırın özel girişim Halk ekmek kamu, sence kar için hangisi dandik ürün çıkarır?
Okgezer kafası?
Sabah akşam iktidarın Ankara ve İstanbul haberi yaptığını gözardı ediyorsan daha çok bir Akgezer'sin.
Herşey artacak ama Halk Ekmek artmayacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Eylül 2024; 15:8:53 > -
Halk ekmeğini bölmeden 2 saat dışarıda bırakıp bakar mısın nasıl oluyor peki? Ben fırıncıları övmüyorum bu arada belirteyim yani. Taze iken halk ekmeğe bayılırım. Kuru kuru bile yerim. Kokusunu da severim. Ama kusura bakma Taze olarak al fırından ve halk emek büfesinden. Poşete koy güzelce sakla. Bak bakalım hangisi yumuşak hangisi sert.
-
Üstad Halk ekmek ye Fırın ekmeği ye kalite farkı bariz var.
Çıkarması da ayrı muhabbet.
Ben halk ekmeğin daha kaliteli olduğunu iddia ediyorum.
-
İstanbul'da yaşayıp Ankara'daki ekmek hakkında yorum yapmak için ne kullanıyorsun dayı?
-
bakkal ekmeği un ufak oluyor belediye chp geçmeden ekmek daha güzeldi bunu belirtiyim yıllardık halk ekmeği tüketiyorum
-
Yandaş 20 tane kanal varken, Chpli 2-3 kanal var onların da reytingi düşük. Halk bilgiye ulaşamıyor ki doğrudüzgün...
-
Dayının "yıllardık halk ekmeği tüketiyorum" lafını gördükten sonra ağzımdaki çayı püskürttüm. Fırından alacak kadar zengin değilim demeye getiriyor. Muhtemelen ekmeği yine belediye büfesinden tıpışş tıpışş gidip aldı.
Fakir ve on ekmek alan bir aile bunların aklına uysa ayda ortalama 600TL fazladan para verecek. Dayı fakirlerin evine günde en az 5 ekmekten fazlası giriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 25 Eylül 2024; 17:18:25 > -
Devlet televizyonu dedikleri TRT bile PKK'lı Osman Öcalan'ı yayına çıkarıp mektup okuturken İBB adayı olduğunda Ekrem İmamoğlu'nu çağırmak zahmetinde bile bulunmamıştı ama yapıştırmıştı başkan :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 25 Eylül 2024; 18:22:3 > -
Mansur Yavaş bir balondur. Doğru dürüst icraati olmayan sosyal medya ekibinin parlatmasıyla şişirilen bir balon
-
Mansur'a bu kadar yalakalık yapma sebebin ABB'de iş sahibi olman mı? Hadi bu fiyat normal olsun son 4 yılda en çok ulaşım zammının Ankara'da gelmesi normal mi?
Ankara'da toplu taşımanın ücretinin İstanbul İzmir Bursa gibi büyükşehirlerden fazla olması normal mi? Ya da su fiyatının bu şehirlerden fazla olması? İşine gelmez tabi cevaplayamazsın. Çünkü Mansur beceriksizin teki. Anca oy toplama niyetine sadaka kültürüne devam etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Eylül 2024; 2:35:8 > -
Tühh görüyon mu deşifre olduk desene :( ABB'de iş sahibi olduğum ortaya çıktı :D:D:D:D
Piyasada 12.5 TL Olan normal 250 gr ekmek Ankara halk ekmekte 8 TL olması normal fiyat demek için ABB çalışanı mı olmak lazım kafanız mı güzel ? Belediye bedava ürün dağıtma yeri olmamalı zarar etmeyecek şekilde en uyguna vermeliler sadece.
Not: Sende ki bu Mansur Yavaş nefreti nedir çözemedim. Sadece Mansur Yavaş'a kitlenmişin onlarca konu açmışın flan normal değil bu hareketler.
-
Fark atarak seçimi kazanmış kişiye trendyol kargocu balon deme cüretinde bulunmuş. Gökçek'i öven herif gidipte İmamoğlu'nu niye övsün? Tam bir akıl tutulması.
KAYIKÇI KAVGASI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 26 Eylül 2024; 8:54:4 > -
bakkaldan ve halk ekmekten al ikisini kıyarlarsan ne kadar saf olduğunu sende anlayacaksın sokaklara bakarsan ne kadar çok ekmeğin bölünmeden atıldığınıda göreceksin son 5 -6 yıldır bukadar görülmemiştir aşırı israf var bunda kedi köpek mamalarının etkiside var geçen gğün metroya bindim adamlar yazmış yağlı ekmek vermeyin salçalı ekmek vermeyin sanki kollestorlleri var hayvanların.
-
Olur valla malum Ankara'da yaşadığını itiraf etmiştin. Mansur'u da sırf sağcı olduğun belki de belediye iş sahibi olduğun için savunuyorsun. Harbiden sen ne iş yapıyordun? Söyleyemedin değil mi?
Mansur'dan nefret etme sebebim sadece ulaşım ücreti bile olabilir. Malum komisyon alabilmek için 1 binişi 20 lira yapmayıp 21 yapması sırf o EGO sitesinden komisyon kesme merakı bile olabilir. Ama senin gibi belediyeden beslenenlerin işine gelmez. Bu Mansur denen kurnaz herifi sırf tek binişi 20 lira yerine 21 yapıp 100 lirayla 5 binişe bile fırsat tanımayıp 4 binişten sonra vatandaşın 150 lira yüklemesine sebep olup daha yüksek para yüklendiğinde daha çok komisyon kesmesi bile başlı başına nefret etme sebebiyken yorumumu okumayıp neden nefret ediyorsun diye sayıklanman da aşırı komik.
Sahi kaç metre metro yapmıştı beceriksiz Mansur? Malum Tunç bile yapımına başlamıştı 5 senelik döneminde.
-
Secim sonucunu hazmedemeyenlerde bugun. Hala acisini cikarmaya calisiyorlar. Bunlarin dedeleride, laiklik ve cumhuriyet gelince boyle olmustu. 1 asirdir iclerinde uhde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X