mansur başkan tam gaz çalışıyor. |
ankara halk ekmek 8tl
-
-
Yeni geldiye bu zam iyi :)
-
Bugüne kadar 250gr ekmek 6.5TL'den satılıyordu. Marketlerde 200gr ekmek 10TL'den satılıyor.
-
Ekmek alamıyorsan steak al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 birim paraya 250 gram ekmek. Ben New York'ta 8 birim paraya 400 gram aliyorum. Sizde asgari ucret 17,003 birim para, New York'ta 2,112 birim para. Demekki asgari ucretle Ankara'da 531 kg ekmek alabiliyoruz, New York'ta asgari ucretle 106 kg ekmek alabiliyoruz. O halde Turkiye ucuz, cennet ulkeymis demekki
Simdi anliyorum neden memnun oldugunuzu, memnun olmasaniz Dersimli Kemal'e oy verip duzenin devamini saglamazdiniz. Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D
Kusura bakin artik (Bakmayin demiyorum), Dersimli Kemal'e laf sokmadan gecen her gunume aciyorum! Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D
-
Baboş un fiyatlarını mansur yavaşmı belirliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik siyasetçi mantığı. Normalde vatandaşa en az 10 liraya maloluyor. Ekmeği 8 lira gösterip diğer 2 lirayı da diğer kalemlere zam yaparak karşılıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şahlanan Tr partisine oy atıp 8 tl mesele ediyor
Ülkenin ekonomisini çökettinizz başarısızlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 24 Eylül 2024; 1:52:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası bu ekonomi altında 250 Gr ekmek için 8 TL normal gene.
200 Gram ekmek marketlerde veya fırında 10 TL çünkü. Burdan da Mansur Yavaş'a sallanmaz. Sonuç olarak belediyeninde bir bütçesi var. Zararına 5-6 TL ye günde milyonlarca ekmek satamazsın.
İBB bu zammı 6 ay önce yapmıştı. Mansur Yavaş gene 6 ay ucuza vermeye çalıştı ama üstesinden gelemezsin.
-
Bir tane video var ,ahaber ekipleri, sırf İBB 'yi karalamak için film seti gibi set kurmuşlar,çekim yapıyorlar neyse ki ayaklarına dolandı kepaze oldular, bunlardan herşey beklenir..ama elbet bu devran dönecek..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aynaya bak bir zahmet
-
Muşamba gibi dedikleri bu olsa gerek,ne söylesen boş bu nefes israflarına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 14 temmuz filmi yasak mi
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- devlet dairelerinde atatürk resmi kanunu
- yılmaz argüden mason
- fiat 600 fiyat
- dünyanın en zengin ülkesi
- youtube premium fiyat
- telefon iade edilir mi
- doa iade makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X