Şimdi Ara

ANKARA HUKUK düşünenler.yurt, dersler,üniversite hakkında paylşım alanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tm 2 sıralamam 2757 ve ankara hukuk tercih edeceğim .Benim gibi düşünen arkadaşalarıda buraya davet ediyorum fikir alışverişi yapalım.Aklımızda soru işareti kalmasın. Orada okuyan arkadaşlarım eğitim kalitesinin çok iyi olduğunu ve üniversiteyi okurken bile Ankara hukuk deyince bütün kapıların açıldığını söylüyorlar. Benim gibi sınıfların kalabalık olmasından yakınanlar varsa bu konu hakkında da endişe etmelerine gerek yok bazen bu durum avantajlı bir hal bile alabiliyormuş.
    yurt konusunda da üniversite içinde milli piyango kız öğrenci evi var. ygs lys sıralamasına göre öğrenci alıyormuş genelde.
    ayrıca üniversiteye 5 dk mesafede yarı özel yurt olan Mahmut Nedim Zapçı kız ve erkek yurtları varmış. Ankara'nın en konforlu yurtlarındanmış.
    Ankara hukukta okuyan arkadaşlardan da yardımlarını bekliyoruz.

• bu konuyu buraya açmayacaksın artık seni ygs ve lys ile ilgilendiren bi durum kalmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

bu konuyu buraya açmayacaksın artık seni ygs ve lys ile ilgilendiren bi durum kalmamış

ygs ve lysye hazırlanan ve bu okulu düşünen arkadaşlar var bu konunun onlara da yardımcı olacağını düşünüyorum. ayrıca hala tercih dönemindeyiz kararını verememiş olanlar var bu konu ayrıca o arkadaşlarımıza da yardımcı olacak. lütfen insanların bilgi almalarını engellemeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dont waste my time

quote:

Orijinalden alıntı: fesbi

bu konuyu buraya açmayacaksın artık seni ygs ve lys ile ilgilendiren bi durum kalmamış

ygs ve lysye hazırlanan ve bu okulu düşünen arkadaşlar var bu konunun onlara da yardımcı olacağını düşünüyorum. ayrıca hala tercih dönemindeyiz kararını verememiş olanlar var bu konu ayrıca o arkadaşlarımıza da yardımcı olacak. lütfen insanların bilgi almalarını engellemeyelim

kovuyo musun beni konudan

• Sıralamam 3300 bende Ankara hukuk yazıcam , 800 kisi olması bı soru işareti olmamalı diye düşünüyorum neticede hukuk öğreneceğiz bi makina bı bilgisayar degil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.