Şimdi Ara

ANKARA HUKUK GARANTİ GELİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar kontejanı 150-200 kişi düşmüş ankara hukukun . yerlestirme sıralamam tm3 -3600 sizce bu durumda ankara hukuka garanti girebilir miyim?

herhangi bir art niyetim yok sadece hukukun tm3 e gecmesinin sıralamaları degistirip degistirmeyecegini merak ediyorum . babam zaten 2.tercihe çukurovayı yazdırcak . eger ankara gelmezse cukurovaya gidicem . böylede bir durumdayım işte

• SungKang S kullanıcısına yanıt
    gelmesi lazım hocam. hayırlı olsun. geçen sene 6 bin küsür ile kapattı. tm-3 olsun, kontenjan olsun 3 k yükselsin gene girersiniz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emdo

gelmesi lazım hocam. hayırlı olsun. geçen sene 6 bin küsür ile kapattı. tm-3 olsun, kontenjan olsun 3 k yükselsin gene girersiniz bence.

sağolasın kardeşim içimi rahatlattın
  • Ankara da gelir harvard da kardeşim, sen rahat ol o sıralamayla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinlenenkul

Ankara da gelir harvard da kardeşim, sen rahat ol o sıralamayla.

hocam bir sorum daha var . millet ilk sıralara koç galatasaray filan yazıyor ilk 3-4 tercih kesin gelmiycek yerlere. ben 2 tercih yapıcam ilki ankara hukuk 2.si cukurova hukuk sizce böyle yaparsam bir sakatlık cıkmaz degil mi? tercih kurbanı olmak istemiyorum
  • abi niye öyle bir fantezi peşindesin? Bana kalırsa ilk 5 tercihe gelmeyecekleri yaz ama sende sıkıntı olmaz inşallahyüreğin ferah olsun. ankara düşse düşse taş çatlasa 4000-5000 olur o da imkansız gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: dinlenenkul

abi niye öyle bir fantezi peşindesin? Bana kalırsa ilk 5 tercihe gelmeyecekleri yaz ama sende sıkıntı olmaz inşallahyüreğin ferah olsun. ankara düşse düşse taş çatlasa 4000-5000 olur o da imkansız gibi...

hocam ilk 5 tercih gelmeyecekleri yazıyorlar ya sistem onlara bakmayıp ortalara mı bakıyor ne bilim o yüzden soruyorum
  • Belki gelir diye yaziyorlar :D

• ankara hukuk kesin gelecektir bu siralamayla. ama o kadar yuksek puana cukurova hukuk yazik olmaz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frankenstein_1981 F kullanıcısına yanıt
    Adam şimdi ankaradadır zaten başkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru. kesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.