Şimdi Ara

ANKARA HUKUK HAZIRLIK HAKKINDA YARDIM Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar çok çok büyük bi ihtimalle Ankara Hukuk gelecek tercihler belli olunca. Ama ben şu hazırlık konusunu merak ediyorum. Ankara siyasal, iktisat gibi direk gölbaşında 1 yıl hazırlık olmadığını , normal 1. sınıf devam ederken haftada 3 ders de cebeci kampüsünde ingilizce ders alındığını duydum. Bu hazırlığın muafiyet sınavı zor mu kolay mı muafiyet notu nedir bu sınava ulaşabileceğim site var mı normal Ankara Üniversitesi hazırlık muafiyet sınavıyla Ankara Hukuk'unki aynı mı farklı mı? Genel anlamda bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.

• ben de ankara hukukta olacağım inşallah şöyle bi şey diyeyim hazırlık eğitimi tüm bölümler için aynı ve gölbaşında 20 kişilik sınıflarda veriliyor yani duyduğunuz şey benim araştırdığım kadarıyla yanlış. ayrıca hazırlık isteğe bağlı olduğunda muafiyet sınavı oluyor mu bilemiyorum.
  • Hukukta hazırlık yok, ingilizce hakkinda da bir sey duymadim Ankara hakkinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1712 -- 23 Temmuz 2013; 15:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler su konuyu bi aydınlatın hazırlık @1 inmi @2nin yazdıgı gibimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Tıp Hakkında Bilgi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.