Şimdi Ara

Ankara Hukuk mu İstanbul Hukuk mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
10.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gazide hukuk yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • var ama hbv adı altında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Sonuçta üniversite bölündü. Zamanında Abant İzzet baysal da Gazi'nin bir koluydu ayrıldılar. 2 okul gün geçtikçe de ayrılıyor birbirinden. Bildiğim kadarıyla Gebze de İTÜ nün veya YTÜ nün idi. Ayrılınca değişim kaçınılmaz. Rektörleri ve yönetim kadrosu da değişiyor yani.

• hocam ona bakarsanız cerrahpaşa da istanbul üniversitesinden ayrıldı ama hala aynı ekol devam ediyor

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Zamanla değişir çünkü o okulun yeni bir rektörü oluyor yönetim kurulu oluyor hocalar değişime gidecek ha hepsi yine YÖK e bağlı bir halt yapamazlar diyorsan laf yok sesimi keserim

• Atmaca. kullanıcısına yanıt
    Atmaca iühf sınavları çok zor gerçekten. Daha test sınavına denk gelmedim. Mühf sınavlarında teste denk geldim. Bizim okulda hep öğrenciyi zorlama olayı var. Evet öğrenci zorlanıyor ama faydası var mı? Mezunlara baktığımızda var gibi. Mühf de iyidir ama iühf kalitelidir bence. Ama mühf'teki ceza kürsüsü bence daha sağlam.

• İÜHF . Okulun kampüsü de gayet güzel .

• Bu konuda diğer fakültelerdeki öğrencilerle konuşan ve aynı zamanda çokça araştırma yapan biri olarak net bir şekilde Aühf diyorum. Yazımı okuyarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/ankara-hukuk-mu-istanbul-hukuk-mu--156260854#156376736

zaman ayırıp okursanız size çok şey katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xonsal -- 22 Temmuz 2023; 2:37:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.