Şimdi Ara

Ankara Hukuk mu İstanbul Hukuk mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
10.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ne yapıyorsunuz şu an?Gelecek planlarınız nedir?Hukuk okuduğunuza pişman oldunuz mu?
  • Bence orda su kadar prof var burda bu kadar olayina takilmayin derim

36 yasindayim ankara hukuk ikinci universitem sehir disindayim gunduz isim gucum var derse gitmedim 1. Sinif ortalamam da 3.98

Sonucta o prof kafanizi acip icerisine koymuyor. Iki okulda da okutulan kitaplar belli basli kitaplar sonucta okuyup ogreniyorsunuz sonucta Laboratuvar i olan bir ders degil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Siz İÜHF’de mi okuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iühf’de okumuyorum ama iühf’den mezun çok arkadaşım var. Hakimi de savcısı da var avukatı da var. Ayrıca iühf mezun olduğum fakülte ile aynı binadaydı. Az çok bilgi sahibiyim. Sınava hazırlanırken iühf için yola çıktım. Maalesef istediğim sıralama gelmiyor

• Birinci öğretimlerin derelerine ikinci öğretimlerin giriyor olması İÜHF’yi daha kalabalık mı yapıyor¿

• Dersler çok kalabalık olmuyor. 1200 kişilik anfisi var. Onun sadece bir defa tıklım tıklım dolduğunu gördüm. Son yapılan eşya sınavında 2500 kişi bütünleme sınavına kalmıştı. Okulu uzatan çok arkadaşım vardı. Diğer sıkıntısı kütüphanedir iühf’nin. 400 kişilik kütüphanesi var ama yetmiyor. İktisatın kütüphanesine genelde gidiyorlar hukukçular. Sınav döneminde iktisatçılar hukukçuları almıyor kütüphanelerine. Kütüphanede yer bulmak için sabah 9-10 gibi gitmelisiniz. Bu arada iühf’de okuyanlar kütüphaneyi ev niyetine kullanmak zorunda kalıyorlar.

• Anlaşılan AÜHF’den daha kalabalık gibi¿

• Up

• hocam arkadaş çevrimdışı sanırım ben yanıtlayım sabah oradaki arkadaşlara sordum. Mevcut öğrenci sayısı aühf'nin 2 katı kadar. Derslere katılım çok değilmiş. Sadece yılın başında ve bazı önemli durumlarda çok kalabalık oluyormuş

Ankara Hukuk mu İstanbul Hukuk mu?

burası ankara hukuk ''TÜM 1.SINIFLAR.'' Bizde 1.sınıflar A-B-C olmak üzere 3 şubeye ayrılıyor. Her şubenin mevcudu 180 kişi oluyor. Bu resimde gördüğün ise senenin ilk günü ilk inkılap dersi. Bu ders tüm 1.sınıfların tamamı olarak ortak. İlk gün böyle diğer günler 20-30 kişi. Ancak dediğim gibi burası 1.sınıfların tamamı. Yani 1.sınıflarda sınıfın ortalama kalabalığı bu resmin 1/3ü (180 kişi her şube, bu resimde 550 kişi var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9162BF8FE -- 23 Temmuz 2020; 12:8:53 >

• İÜHF’de ikinci öğrenimlerin birinci öğrenimlerin dersine girmesi mevcudu daha da yükseltiyor galiba. Bu ortamda hocalara soru sormanız,hocalarla iletişiminiz nasıl oluyor¿ Sizce “akademik kadro” olarak hangisi önde¿ Nicelik olarak İÜHF önde ama nitelik¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Bender -- 23 Temmuz 2020; 12:18:32 >
  • Up
  • hocam bu fotonun tamamında 550 kişi var degil mi wowww

• Daha fazla da olabilir hocam. Ancak dediğim gibi şubeler 180 kişi. Bu fotoğraf uyum programı gibi düşünebilirsin. Tüm devlet hukuklarda durum bu, ilk gün tüm sınıflar birleştirilir amfide konuşma yapılır okul tanıtılır sonra herkes kendi şubesine ayrılır ve okula çoğu kişi bidaha gelmez 😂

• Kesinlikle İstanbul

• Dokuz eylül hukuk İZMİR
    4k sıralama ile 2018de ben burayı seçtim aşırı memnunum..gram pismanlık yokkk

• quote:

Orijinalden alıntı: SerKrc

Hocam ne yapıyorsunuz şu an?Gelecek planlarınız nedir?Hukuk okuduğunuza pişman oldunuz mu?
    Hocam 2016 mezunuyum.Hukuk planım yoktu. Puanım beklediğimden yüksek geldiği için hukuk yazdım. Avukatlık yapıyorum şu an. Halimden memnunum, hukuk okuduğuma pişman değilim. ancak bir daha dünyaya gelsem kesinlikle ya öğretmen ya imam olurdum, misss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul hukuk 2.öğretim yazıp hazırlığa kalırsak ilk sene sadece ingilizce mi öğreniyoruz bilginiz var mı

• İstanbul hukuk 2.öğretim hakkında bilginiz var mı?

• hocam eğer ankara veya istanbul'dan birinde yaşıyorsan, direk o şehri tercih et.

ama ikisinden birinde yaşamıyorsan, farklı bir ilden gideceksen, istanbul'da okumanın daha zevkli olacağını düşünüyorum.

üniversite kalitesi olarak pek fark yok bence. ikisi de marka üniversiteler zaten. ikisini yarıştırırsan birinin artıları diğerinin artıları vs derken başabaş giderler gibi duruyor.

istanbul hukuk'un zorluk seviyesi için birşey diyemem ancak zorluk göreceli bir kavram bana sorarsanız. bir hocanın soru tarzı bir öğrenciye zor gelirken diğerine kolay gelebilir. bu durumu tecrübe etmiştim mimarlık okurken.

seçim sizin. ben ankara'da yaşadığım ve evim, babam vs burda olduğu için ankara seçeceğim. ama farklı bir şehirden gidip seçiyor olsam, istanbul'u seçerdim sanırım. ankara hukuk'un kampüsü biraz yetersiz. istanbul hukuk o anlamda sanırım bir tık daha iyi. denize yakın olması da avantaj.

ama kararınız ne olursa olsun üniversite anlamında ikisi de memnun eder diye düşünüyorum araştırmalarıma göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 10 Ağustos 2020; 19:21:13 >

• İÜ hazırlığı geçip de yds’den 90 alan da var 50 alan da. O sizin kişisel başarınıza bağlı biraz. İÜHF ikinci öğretimin örgünden pek farkı yok bu arada.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.