Şimdi Ara

Ankara içi hoparlör tamiri için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar EDIFIER SPRO2000 marka sağ hoparlörümün resimde görüldüğü gibi ahşabında kendi kendine 1,5 cm açılma oldu. Sanırım tutkalı boşandı. Maalesef kendim biraz güç ile yerien oturtamadım. Zira çok sıkışık duruyor. Zarar veririm diye de çok zorlamak istemedim. Ankara içi bunu tamir ettirebileceğim İŞİN EHLİ bir yer bilen varsa, bilgi verirse yardımcı olursa çok mutlu olacağım.

Ankara içi hoparlör tamiri için yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrdgn -- 3 Şubat 2019; 20:14:13 >

• arkadaşlar yardımcı olacak yok mu :)
  • nrdgn N kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftan görebildiğim kadarı ile hoparlörünüzün bir hoparlör tamircisine değil bir mobilyacıya ihtiyacı var.

Anladığım kadarı ile kabinin işlevsel bir sorunu yok. Sadece iki tarafındaki ahşap dekoratif "yanak"lardan biri ayrılmış gibi görünüyor.
    Normal koşullarda ayrılan yüzeye israil tutkalı sürülür, hoparlör yan yatırılır, üzerine ağırlık konulur ve tutkalın kuruması için bu şekilde 24 saat bekletilir.

Fakat "Çok sıkışık duruyor. Zarar veririm diye de çok zorlamak istemedim." demişsiniz. Onu anlayamadım. Benim yanak olarak tanımladığım ahşap yan parça dekoratif olmayıp kabinin yan paneli mi? Öyle de olsa bir mobilyacıya ihtiyacınız olacak.
  • Merhaba,
    Etlikte Hakan Ticaret var. Tavsiye ederim. Google'da aratırsanız telefonu çıkar.
    Üst seviye hoparlörlerimi gayet güzel tamir etmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kursun_

Fotoğraftan görebildiğim kadarı ile hoparlörünüzün bir hoparlör tamircisine değil bir mobilyacıya ihtiyacı var.

Anladığım kadarı ile kabinin işlevsel bir sorunu yok. Sadece iki tarafındaki ahşap dekoratif "yanak"lardan biri ayrılmış gibi görünüyor.
    Normal koşullarda ayrılan yüzeye israil tutkalı sürülür, hoparlör yan yatırılır, üzerine ağırlık konulur ve tutkalın kuruması için bu şekilde 24 saat bekletilir.

Fakat "Çok sıkışık duruyor. Zarar veririm diye de çok zorlamak istemedim." demişsiniz. Onu anlayamadım. Benim yanak olarak tanımladığım ahşap yan parça dekoratif olmayıp kabinin yan paneli mi? Öyle de olsa bir mobilyacıya ihtiyacınız olacak.
    Aslında dediğiniz gibi işlevsel (elektronik) anlamda hiç bir sıkıntısı yok. sadece mobilya tarafında ahşap YANAĞI (BÜTÜN HALİNDE) ANCAK ÖNE BAKAN TARAFINDAN sanırım tutkalı zayıfladığından açılma yapmış. yani yan ahşap parça halinde değil, tam parça. Öyle sıkı ki elle hiç oynamıyor. Biraz ileri geri oynama yapma tutkal sürmek aklıma geldi. ama hiç kıpırdamıyor bile. Kıymetli hatırlatmanız için çok tşk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrdgn -- 7 Şubat 2019; 21:18:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abacus

Merhaba,
    Etlikte Hakan Ticaret var. Tavsiye ederim. Google'da aratırsanız telefonu çıkar.
    Üst seviye hoparlörlerimi gayet güzel tamir etmişti.
    Bilgi için çok tşk ederim. En kısa zamanda irtibata geçeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adana ve Çevresi AVR tamiri
    5 ay önce açıldı
    Ankara için kaportacı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.