Şimdi Ara

Adana ve Çevresi AVR tamiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yamaha RX-A2A AVR almıştım yurt dışından arızalandı. Tamiri için adana ve çevresinde yönlendirebileceğim bir yer var mı?

• RageofTurk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçmiş olsun, size bir soru sormak isterim eğer izin verirseniz. Benim de yurt dışından bir avr getirme niyetim var çünkü ülkemizde elektronik fiyatları dışarıdakinin neredeyse 2 katı.
    1- Kutusunu açarak, bavula yerleştirip mi getirdiniz ?
    2- Uçak kabini içinde mi getirdiniz yoksa genel bagaja mı bıraktınız?
    3- Fiyatı, vergi konusunda (sınırdan geçerken) sıkıntı çıkardı mı?
    4- Henüz karar vermedim ancak yamaha benim de listemde, üründen özellikle müzik konusunda memnun kaldınız mı?
    5- Hangi hoparlörle sürdünüz?
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam teşekkürler şükür çözdük problemi müzisyen bir arkadaşım yardımcı oldu. RX-A2A yı 25 bine aldım TR ye göre yarısından da az. Yurtdışından almak her açıdan mantıklı. Hatta bakır kabloları banana plugları bile trye nazaran çok komik bir rakama aldım. Yatlardan vergi almayan güzel ülkem AVR yi özel tüketim kapsamına sokuyor maalesef :)

AVR yi uçak altı bagajına verdim mecburen. Bir hayli ağır kabine sokmak mümkün değil. Kendim kullanacağım için kutusunu açtım geri bantladım büyük bir valizimiz vardı sığdı. Kutusuz koyacaktım ama zarar görmesinden korktum. Ama en temizi kontrol etme ihtimallerine karşı etrafını sararak kutusuz koymaktı. Şansıma kontrol etmediler gümrükte. Üründen memnunum daha önce 5+1 denon 2700 kullanmıştım. Şimdilik Heco Aurora 3+0 sistemde kullanıyorum. İlerde yükseltme yapacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇAPA VS.ANKARA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.