Şimdi Ara

Ankara içi kız arkadaşla nerede kalabiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geceyi gecirebilecegimiz Kalacak Yer arıyoruz ama otellere güvenmiyoruz, bu arada yanlisda anlasilmasin şehir dışından bir proje için geliyor sabahinda toplantıya girecegiz ben ailemle kaliyorum ailem bu tur şeyleri yanlış anlayacağı için evime davet etmek istemiyorum yaslar 25, Varmı onerebileceginiz üni misafirhaneleri yada uygun yerler dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haymanya -- 15 Eylül 2016; 16:53:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• öğretmenevleri olabilir belki
  • Otellere güvenmiyorsun nasıl bir iş karıştırıyonuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupa Besta kullanıcısına yanıt
    Hocam adı Ustunde orada kalamayiz öğretmen değiliz yüksek lisans ogrencisiyiz

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Dostum bir iş karistirmiyoruz böyle herkesin uyuyabildigi kalabalık kanepeli yerlerde olabilir geceye kadar projeyi Çalışıp Sabah beraber toplantıya gececegiz

• nick
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haymanya

Hocam adı Ustunde orada kalamayiz öğretmen değiliz yüksek lisans ogrencisiyiz

Öğretmenevi bilinenin aksine sadece öğretmenlerin konaklayabildiği kurumlar değildir.Buralarda herkes kalabilir.Fakat devlet memurları ve üyeler öncelikli ayrıca indirimli olarak konaklarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mersin nasıl bir şehir ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fanfinifinfon mu

• Onu otele bırak sen evde kal?

• Haymanya kullanıcısına yanıt
    Etraf yastık yorgan olacak ve siz özellikle sen projeyle uğraşacaksın işin zor sabaha kadar

Dediğin yerler varda günlük ofis olarak geçiyor pahalıya patlar otel daha ucuz kalır otelleri telefonla arayıp böyle odaları olup olmadığını söylersen danışmana illaki vardı yataklı çalışma masalı gibi başka türlü pahalıya gelir birede yatacak yerde olmaz.

Ama dersin paramı peh sen bana kalcak yer bul de
    https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-kizilcahamam-gunluk-kiralik-havuzlu-villa-229065613/detay işini görür

• Kupa besta

Hocam evlilik cüzdanı Felan sorun cikarmasinlar? Benim amacım sadece Sabaha kadar sorunsuz Oturup wifisi olan masasi olan çalışabileceğimiz gerektiğinde uykumuz gelince kestorebilecegimiz yer, ayrıca Sincan ogretmenevini tavsiye eder misiniz?

Volkan1x maddi sıkıntı yok ama okadarda zengin değilim hocam : D

• https://www.sahibinden.com/gunluk-kiralik/ankara#/

Buradakilerden seç beğen al bedava

• Haymanya kullanıcısına yanıt
    Hangi ülkedesin kime ne senin evli olup olmadığından 1 gün kalıca para veriyon bide hesap mı vericen gebertirim o herifi

• quote:

Orijinalden alıntı: Haymanya

Geceyi gecirebilecegimiz Kalacak Yer arıyoruz ama otellere güvenmiyoruz, bu arada yanlisda anlasilmasin şehir dışından bir proje için geliyor sabahinda toplantıya girecegiz ben ailemle kaliyorum ailem bu tur şeyleri yanlış anlayacağı için evime davet etmek istemiyorum yaslar 25, Varmı onerebileceginiz üni misafirhaneleri yada uygun yerler dostlar

Bizim ev boş 1 geceliğine kiraya verebilirim kokteyller benden

• Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    Güvenilcek adam kokteyller benden diyor benim gelesim geldi

• Booking'den arama yaparak apart veya hostel odası tutabilirsiniz. Ulus başta olmak üzere elmadağa ve yakını yerleri tercih etmeyin. Mümkünse bahçelievler, kurtuluşun iç kısmından bir yer bulun. Her hangi bir sıkıntı yaşamazsın.
  • Onu güzelce em olur mu evlad

• bu isin sonu hayırlı degil ama neyse
  • Tarih ne zaman? 100 liraya evimde konaklatirim. Arka odayi veririm napiyorsaniz yapin, tabi haliya bisey bulasmasin en fazla carsaf.

• Düzgün bi otel bul araştır sor işini görür.

Bu arada sabaha kadar aynı odada projeyle ilgilenip uyumayı gerçekten planlıyorsan çok komik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.