akşam? burda olsa kadıköyde takılıp sonra deniz kenarı bankta yan yana otururduk. ilk kafe sonra yan yana oturabileceğimiz bir yere doğru yürüyüş yapmak planım, Adana için nasıl bir rota önerirsiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adana’da Kızla Nereye Gidilir? (İlk Buluşma)

-
-
yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hürriyet Mahallesi diye bir yer diyorlar. Ben gitmedim bilmiyorum da giden arkadaşlar söyledi. Nezih bir semte benziyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maki Roof'a bakın IG'de birisi Mekan önerisi paylşıyordu önüme düştü, ordan sonra Menderes'e inip turlayın. Natha Bohem diye bir yer açılmıştı o da menderes'te.
-
içkiliolmazilkten
yardım
Beyazevler Mackbear'e gidebilirsiniz. Koltuk ya da sandalye gibi oturma seçenekleri de var. Gidin ve ona güzel bir kahve ısmarla dostum.
-
hocam sonra nerde yürüyecez diyom. bi mekanda saatlerce oturmak olmuyor
Beyazevler Mackbear'dan sonra eski baraj parkında yürüyüş yapıp hatta oturadabilirsiniz. Ortam yürüyüş ve oturma için uygun. Manzarası da fena değil. Fotoğraflarına bakabilirsiniz.
-
mackbear gibi zincir kahveci yerine güzel bi kafe öneriniz var mı hocam? bir de akşam buluşacaz yürüyeceğimiz yerlerde kro olur mu
niyezorlamıiçiriyorlariçkilimekanagidince?
-
konsept tatlı olacak hocam konsepte uygun olsun diye
o zaman emirgan sütiş'e gidin parkzirve'de. mekan manzara 10 numero tatlılarda gayet güzel. yalnız birasck cebi yorar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 23 Ekim 2023; 15:44:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X