Şimdi Ara

İlk defa İstanbula arabayla geleceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa geleceğim de. Köprüden otobandan vs. Nasıl geçeceğim hakkında bir fikrim yok. HGS OGS mi veya herhangi bir şey almam gerekiyor mu? Bir gişe gibi bir şey yok köprülerde ne yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• köprü ve ücretli otobanlardan geçmek için hgs almalısınız... ptt şubelerinden alınıyor yanılmıyorsam... hgs alıp arabanın ön camına yapıştırın, artık köprülerde gişe yok direkt okuyor sistem köprüye girince...
  • Aracı aldıktan sonra en yakın garanti-kuveytturk vs banka hesabınız olduğu bir bankaya gidip hgs başvurusu yapabilirsiniz ruhsatla 15 dakikada veriyorlar hgs etiketini direk kullanmaya başlıyorsunuz

Yada önermediğim Devletin otoyollarından kaçak geçebilirsiniz 7 gün içersinde hgs başvurusu yapmalısınız bakiyeden otomatik düşer.Özel işetmeler den kaçak geçmeyin cezası farklı olabiliyor bildiğim kadarı ile çoğu özel işletme de de paralı gişe oluyor genelde para ödeyip geçersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 20 Nisan 2019; 22:20:26 >
  • Nerden geliyorsunuz

• Tavsiyem hgsyi etiket olarak alma kart olarak al. Yapıştırma olayı iyi değil birkaç yıl sonra güneşten sıcaktan yıpranıyor etiket.
  • HGS etiketi aldım. Etiketi yapistirmadim Daha bugüne kadar ceza ödemedim. Plakaya bakarak otomatik düşüyor ucreti, kaçak geçiş yazsa da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arabayı ilk aldığımda otoban girişinde İskenderun gişelerinde Ptt logosu vardı oradan direkt etiket aldım. Cama yapıştırmadım ön konsolun üstüne bıraktım okuyor genelde, okumazsa da plakadan bakıp düşüyorlar sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyem bankadan alın, otomatik düştükçede yüklüyor. İptal etmek istersenizde hemen 1 tıkla iptal ediliyor. Garanti den aldım ben.

• İlk önce git gel sonra 15 gün içinde hgs için başvur PTT veya bankaya ve cama felan da yapıştırma sürekli kullanmayacaksan bitti gitti.İstersen otoban harici de gelip gidebilirsin ama İstanbul içi illaki gerekecek.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Bende de garantiden var ama otomatik yükleme nasıl iptal ediliyor? Minimum 25TL yüklemek zorunda bırakıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük olay
  • Gelmeee uçakla gel istedigin yere yürüyerek git arabadan daha hızlı gidersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Isparklarda yer yok gelme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben etiket yapıştırmıstım camı degıstırdım etıket almadım.plakadan otomatik düşüyor etiket yapıştırmaya gerek yok
  • Araba mutlaka lazım değilse uçak veya otobüsle gel,rahat edersin...
  • Bence de uçak ya da otobüsle git İstanbul'a. Ulaşım için sakin saatlerde toplu taşıma, yoğun saatlerde taksi işinizi fazlasıyla görür. Yol bilmemek bir yana, park sorunu insanı canından bezdirir.
  • İstanbul'da araba kullanılmaz. Ben Antalya'dan İstanbul'a her gittiğimde acemilik çekiyorum. 15 Yıl İstanbul'da yaşamış birisi olarak İstanbul artık benim için bayramda bayrama gidilecek bir şehir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Ben arabayı ilk aldığımda otoban girişinde İskenderun gişelerinde Ptt logosu vardı oradan direkt etiket aldım. Cama yapıştırmadım ön konsolun üstüne bıraktım okuyor genelde, okumazsa da plakadan bakıp düşüyorlar sonra.
    Daha kolay çalıp kullansınlar diye mi? zira etiket sökülürken yırtılacak şekilde özel dizayn edilmiş hırsızlıklara karşı

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Etiketi mi çalacaklar?

Ters çevirdim beyaz bir kağıt parçası gibi görünüyor
    Zaten 20 liradan fazla yükleme yapmıyorum. Banka talimatı verirsem para da yüklemem boş durur kullandıkça banka öder. Kağıt 5 lira çalınsa ne olur... Benim plakama kayıtlı hem.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.