Bildirim
Ankara için en iyi oto ses sistemcisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
300-500 liraya kurucagin sistem cok saglikli bir sistem olmaz ikinci el bile arastirsan o rakamlara marka urunler kullanman soz konusu olamaz arti bunun kalbosu var montaj isciligi var sen tam olarak ne istedigini soylesen sana yardimci olmaya calissak ....
mesela aracinin orjinal headunit esinimi kullanacaksin yani orjinal teybinimi kullanacaksin ? -
Babamda Octavia vardi 2006 onun stok ses sistemi yetiyordu bana.. bagaja kolon koyulmayacak şekilde stok teybi kullanarak tatmin edici seviyede ses istiyorum.. aslinda cok swy istemiyorum ama bi türlü kaziklanmayacak ses sistemcisi bulamadim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Mcraeconrad ses sistemi denince herkezin aklina bir amplifikator bir companent bir subwoofer gelir kardesim
sen gidip adamlara ses sistemi yaptircam butce 300 -500 dersen yanlis anlasilir o rakamlarada bu istedigin soz konusu olamaz ama sen gidip esnaf arkadaslara aracimdaki hoparlorlerden memnun degilim daha iyi bir ses istiyorum onceki aracimiz octivaydi ondaki sesden memnundum dersen adam seni yonlendirir kardesim
bence bi yanlis anlasilma var kimsenin seni kaziklamaya kalktigi yok sen gidip daha dogru anlatirsan ne istedigini insanlar sana mutlaka yardimci olacaklardir
stoc unitene bas agirlikli ses dinlemek istiyorsan kicker hertz gibi urunler tercih edebilirsin daha temiz daha dogru muzik dinlemek istiyorsan da audison focal morel gibi urunleri tercih edebilirsin yalniz belirtmek isterimki bunlarda biraz pahali markalar
umarim yardimci olabilmisimdir saygilar..... -
kicker hertz i ilk defa duydum araştırdım beğendim.. teşekkürler :) Peki önerebileceğin bir yer var mı bu ürünleri takmak için? -
fiyatlarinada baksaydin :D sonra pahali diye isyan ediyorsun ;) benim nacizane tavsiyem ust seri urunlerle muhattap olan bir firma oda Ankara da
Aydin Elektronik car hifi kardesim hem cesit hem bilgi hem iletisim on numara ne istedigin anlatirsan sana yardimci olurlar
yinede sen bilirsin baska istanbulda bi iki firma var bu urunlerle cok hasir nesir olan satan basa bildigim yok -
abi adam en iyisini anlatıyor, ucuzundan bişey almak istiyorum diyemiyor insan.. 1700 tl de çok.. bagaja da subwoofer istemiyorum.. anlattım arkadaşa durumu ama oldu mu en iyisi olsun istiyor.. en iyisine de bütçe yetmiyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X