Şimdi Ara

Merkezi uydu sistemi diğer oda da çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arka odadaki merkezi uydu sistemi soketine uyduyu taktım..Sinyal yok..

Tv kartı ve Receiver ile denedim hiç bir şekilde sinyal almıyor.Hatta bazen uydu bir kapanıp bir açlıyor..sanki sürekli kendini resetliyor.

2 sene önce bu oda da gayet normal çalışıyordu..
    Soket yuvasını söküp anten kablosunu direk merkezden gelen kabloya bağladım yine tık yok..Sorun ne olabilir?.

Diğer odadaki de recevierde tüm kanalları çekerken Tv kartında kanald-atv-star-kanal7 gibi kanalların yanlızca Avrupa yayınlarını alıyor.

Not ikisinide aynı anda denemiyorum..Yani çakışma durum ile alakalı değil..Birini denediğimde birini söküyorum.

• daire girişindeki spletter kontrol ettiniz mi
  • özür dilerim konular hakkında bilgi sahibi değilim..Bahsettiğiniz spletter tam olarak nerede olabilir.
  • sorun giderilmiştir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

sorun giderilmiştir..

Sorun nasıl giderildi keşke yazsaydınız
  • daıreye gırıse combyner takılması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 3 Aralık 2011; 21:55:47 >
  • Bütün odalara giden kabloların toplandığı merkezi en büyük odadaki uydu çıkışına yerleştirmişler,ora da doğru kabloları birbiryle birleştirmek gerek..Diğer odadaki uydu çıkışına bağladığım tv nin sesini sonuna kadar açtım ve başladım büyük odada ki kabloları bir biri ile temas ettirmeye daha sonra sesi duydum ve geri kalanı malum.

Aslında çok kolay işmiş..Eğer bunu için ustaya para ödeyecek olsam içim yanardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 5 Aralık 2011; 13:38:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selamlar bende odamı değiştirdim. Salondaydım küçük odaya geçtim. Fakat salonda bulunan uydu küçük odamda yok. Elektirkçiye gittim 30 tl dediler. Baharda tekrar salona geçeceğim içim her mevsiö 30 tl ödemek istemiyorum. kaldıkı elektrikçiyi çağırdığımda tama şimdi geliyoruz dediğinden 1 hafta geçiyor.Az çok elektrikten ve bağlantıdan anlarım fakat merkezi sistemde hiç tecrübem yok. Acaba nasıl bu işi halledebilirim. resimli anlatım olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

daıreye gırıse combyner takılması lazım
    Eve Gelen merkezi sistemi, yeniden çoklayarak odalar dağıtan bir sistem varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 4 Ocak 2012; 19:54:47 >
  • Bizde o sorunun cevabı 60 Lira....Bodrumdaki santralden tuvalet veya banyonun ışıklığından yeni kablo çekiyorlar..kablo Mt si 1 lira ve işçilik ücreti 25 Lira..İkisini toplayınca 55-75 Lira arası bir para tutuyor..Her dairenin iki hakkı var..Üç tane bağlamıyorlar...Santralde 24 çıkış var.Yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 17 Ocak 2012; 23:58:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.