Şimdi Ara

Ankara - İngilizce Bilen Çalışan Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çalıştığım iş yerinde 1 kişi çalışana ihtiyaç var.

Aradığımız kişide özellikler:

1. İyi derecede İngilizce bilmesi (konuşma ve yazışma İngilizcesi iyi durumda olmalı)
    2. MS Office programlarına hakim ve yeni yazılım öğrenmeye açık. (yeni yazılımdan kasıt iş için kullanılan 1 adet tamamı İngilizce olan ve detaylı bir program var. Onun eğitiminden geçtikten sonra profesyonel bir biçimde kullanması gerekiyor.)
    3. Ankara'da ikamet etmesi gerekli.
    4. İş deneyimi önemli değil ama kendini ifade etmede ve öğrenme konusunda istekli olması lazım.
    5. Lisans mezunu

Maalesef iş yeri ismini paylaşamıyorum ama başvuru konusunda ciddi olanlar bana özgeçmişlerini maille (vsfkdnz@gmail.com) göndermesi gerekmektedir. Özgeçmişin yanında bir de kısa önyazı gönderirlerse sevinirim.

İş konusunda yıl içinde 8 ila 12 hafta arasında şehir dışına çıkması gerekebilir.(ortalama her çıkış 1 hafta sürebilir) Her şehir dışı çıkışında yasal masrafları karşılanacaktır.
    Şehir dışı görevi olmadığı zamanlarda 0900 - 1800 arası Pazartesi - Cuma ofiste çalışacaktır.
    İşten kısaca bahsetmek gerekirse içeriğinde spor vardır. Kendine güvenen ve dikkatli, bilgisayar kullanımında tecrübeli ve İngilizcesi iyi olan birisi rahatlıkla uyum sağlayabilir.

Sorularınızı mailden alabilirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octavarium -- 18 Nisan 2019; 10:58:47 >

• Linkedin'de de siklikla sorarim, lisans mezunu takintisi neden? Lise mezunu olan insan degil midir? Bir kisi kendini universite olmadan gelistiremez mi? Elinin altinda internet var, her turlu bilgi kaynagina ulasim saglaniyorken universite diplomasi olsun diye diretmek niye?

Niye bir Avrupalinin boyle bir takintisi yok da Turk firmalarinin takintisi var?
  • hangi meslekte eleman aradığınızı da yazsaydınız keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

hangi meslekte eleman aradığınızı da yazsaydınız keşke..
    Meslek olarak tanımı yok zaten. İşi burada öğrenecek.

Yeterlilik olarak ihtiyaçlar var. Yazılım kullanma konusunda başarılı olması, İyi derecede İngilizce konuşuyor olması öncelikler.
  • Linkedin'de de siklikla sorarim, lisans mezunu takintisi neden? Lise mezunu olan insan degil midir? Bir kisi kendini universite olmadan gelistiremez mi? Elinin altinda internet var, her turlu bilgi kaynagina ulasim saglaniyorken universite diplomasi olsun diye diretmek niye?

Niye bir Avrupalinin boyle bir takintisi yok da Turk firmalarinin takintisi var?
  • ilkokul mezunu bilgisayar meraklısı, kursa gidip kodlama da öğrenen bi tanıdık benimle aynı parayı kazanıyo ben 2 üni mezunuyum
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Cok normal bir sey. O kadar kodlama kamplari, ucretsiz egitimler, gonullulerin yaptiklari egitimler, isyerlerinin yaptigi stajlar vs var. Ayrica bir cok universite tum kutuphanelerini internete acmis durumda. Cok cuzi miktarlar verip de ekstradan birebir dersler almak da mumkun.

Yabanci dil konusunda da sayisiz uygulama var, duzenli calisma disiplinine sahip birisine bir sene emek harcasa yabanci dili cok iyi seviyede kullanabilir.

Yurtdisi firmalarindan ornek vereyim mesela, Amazon, IBM, Infosys, Accenture, ABB. Bunlar sadece is tecrubene ve bilgi birikimine bakiyor.
  • prof. dr. erhan erkut diye biri geçen tv çıktı.

önümüzdeki 30 yıl içinde ünilerin önemini kaybedeceğini, zaten boş kalan bölümlerin bunu doğruladığını, insanların arzu ettikleri eğitime internette online programlar sayesinde ulaşıp, gerekli bir sürü donanımı bu şekilde kazanabileceğini, zaten üniversitelerin de online eğitime doğru gideceğini falan anlattı
  • Hocam ben İK değilim. Bu konuma uygun birini donanımhaberde bulabileceğim varsayımıyla bu konuyu açtım. Ülkede işsizlik hat safhada deniyor ve öyle de yalnız konuyu yüzlerce kişi okumasına rağmen ve sorduğunuzda herkesin çok iyi İngilizce konuştuğu ve pc konusunda kendisini geliştirdiğini iddia ettiği bir ülkede elime henüz bir özgeçmiş bile geçmedi. Okuyan kişilerin belki ihtiyacı yoktur ama tanıdığı birileri kesin vardır diye düşünüyorum.

İş yerleri de lisans mezunlarının bile kendini ne kadar az geliştirdiklerini gördüklerinde mecburen çıtayı yüksekte tutuyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.