Şimdi Ara

Ankara iss önerisi arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netbone Haziran da ciddi zam gelecek.. Başka öneri alalım vdsl için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Aman aman uzak dursun benden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Bütün iss'lere gelecek. Hatta t.t.'nin bazı taahhütlü fiber paketleri, taahhütsüz 3.firmalar olan iss'lerden daha düşük kalacak gibi görünüyor . Bir çok kişi t.t tarafına taahhüt vererek geçme olasılığı da var fakat tam olarak bilemiyoruz kim, ne kadar zam yapacağını. Fakat netbone yine en uygun da tutar diye düşünüyorum. 100 mbps VDSL/fiber şuan 209-219 TL arasında (router kira) muhtemelen 300-320 TL arasında olur gibi düşünüyorum. Yine iyi. 400 TL gibi fiyatlara cikacagini düşünmüyorum çünkü kimse 3.firmalari kullanmaz, herkes direkt t.tden alır hizmeti taahhüt vererek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netbone nasıl bir firma acaba

• FunnFrell F kullanıcısına yanıt

İstanbul merkezli bir firma. Çıkışları İstanbul uzerinden, T.t ve kendi pop noktası üzerinden dağıtım yapıyor.

• Biraz bakındım olumsuz yorum yok gibi duruyor

Altyapın fiber olduğu için, hangi firmaya geçersen geç sıkıntı olmadan kullanırsın zaten. 3 ay denersin, baktın olmuyor başka firmaya geçersin. Veya tamamen rahat olmak istiyorsan turk telekom üzerinden taahhüt verip, paket satın alirsin. Bu durumun en son yolu budur. Eğer ki bir çok firmaya çok ciddi zam gelirse ben artık Türk telekom'dan hizmet alacağım. 100-200 TL daha fazla öderim en azından 18 ay kafam rahat olur. İstiyorsan hazirana kadar bekle, hazirandan sonra hangi firmaya ne kadar zam gelmiş ona göre tart, eğer beklentinin üzerindeyse türk telekoma geç direkt.

Netman, Pananet. Pananet'de 1-12 ay peşin ödeme seçeneği var.

• Bu firmaların durumu nedir acaba

Zam hepsine gelecek gibi duruyor ama en uygun kim olur onu bilemem 😁

Netman kullandım; sıfır kesinti. Pananet'te 1 hafta 2 şer saatlik kesinti olmuştu. 8 aya yakındır; sıkıntı yok. Düz kullanıcıyım; oyun ve ip tv yok. İkisinde de hız stabil. Kullanıcının beklentisine ve tecrübesine göre değişir; memnuniyet.

• Netmanı niye bıraktın peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

99.90*12 fırsatı vardı; değerlendirelim dedik. 

• 99 nedir ya 😆

99 değil 99.90 TL ( O gün ki tarife ifyatı).  Reklama harcama yapmak yerine aboneye indirim yapmak daha mantıklı.

• Arkadaşlar bu konuya baktıkça şaşırıyorum. Ben mi şanslıyım yoksa site gibi yerlerde oturmak mı çok avantajlı.
    İstanbulda bir sitede superonline fiber kullandım 10 küsür yıl. Bir kere sorun yaşamadım. Ne ping ne indirme hızı.

Şimdi 4 yıldır allahın mardininde ttnet fiber kullanıyorum şu an 500mbit hızım. Bir kere sorun yaşamadım ne ping ne indirme hızı ne paket kaybı.

Acaba fiyat uygun olsun diye bu mantar gibi üreyen x y z firmalarıyla uğraştığınız için mi bu sorunları yaşıyorsunuz.

Eleştiri veys güzelleme değil bu yazdığım gerçekten meraktan soruyorum

• Biraz lokasyon, biraz firma, biraz da şans etken. Genel de sorun fiber de değil, vdsl de yaşanıyor. Herkes sizin kadar şanslı olamayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 13 Nisan 2024; 14:25:11 >
  • SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt
    Ben fiyat konusunda takıntılıyım,tamam zam yapılsın ama orantısız zam yapılmasına karşıyım.Bir anda 150 200 lira zam yapmak saçmalık.

Genelde sorun yaşamıyorum ben fiyat konusunda sıkıntı yaşıyorum.

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Superonline bölgesel sorunları çözme konusunda pek iyi değil sevgili hocam. yukarda da belirttiğim gibi stabilite safe konusunda şans yüzde 50. Siz sorun yasamayabilirsiniz hatta bölgenizde Superonline kullananlarda sıkıntı olmayabilir fakat bölgesel bir sıkıntı varsa Superonline'da sıkıntı yaşandığı zaman çözüm memnuyeti yok gibi bişey. Hat durumunda sıkıntı mı var? Router değiştir, değiştirdiler diyelim yine sorun var dedin, kabloyu degistiriler, değiştirdiler diyelim bu sefer yapacağımızı yaptık, öyle kullanın diyorlar. Bölge amirleri var olduğundan bile şüpheliyim.. Ama t.t tarafında sıkıntı bölgesel de olsa sorunu bir şekilde hallediyorlar çünkü bölge amirleri gözlemlediğim kadariyla tecrubeliler ve bir sıkıntı olduğunda çözüm uretebiliyorlar. Mesela benim mahallemde olmasa da bana yakın bir mahalle de olt sistemlerini değiştirdiler. Kimse internetsiz kalmadı fakat hızları düştü ve bilgi verdiler. 1 haftada sorunu çözüp, olması gereken hızlara geri döndüler. Superonline zaten bir bölgede iyiyse iyi, kötüyse kötü. Superonline'dan hizmet alabilmek için bölgede Superonline kullanan kişilerden bilgi alınmalı, prime time'da tracert, ping smooth mu değil mi diye test isteyip, ona göre geçmek daha mantıklı bir hareket olur. Ben mesela turk telekom fiber (ftth) altyapısı olan kişilere gönül rahatlığıyla başka bir firmaya geçmelerini onerebilirim çünkü alacağı hizmet fiber tarafında aynı olacaktir. T.t Fiber tarafında çok az sıkıntı çıkıyor zaten. Fakat superonline'da Superonline dışında başka bir firmaya geçemiyorsun, onlardan hizmet almak zorundasın. Verdikleri routerı kullanma zorunluluğunda var. Bir sekilde kendi aldığın routerı kullanırsan hat safe mod'a geçebilir, bu durumda da stabil olan hat durumunda sıkıntılar başlar (ping ve hız stabilitesi düşer) t.t'de de bu durum olsa da, artık eskisi gibi hat safe mod'a alınmıyor. Sadece bir sıkıntı olduğunda t.t'nin verdiği routerı kullanmak gerekiyor.

Yani kısaca; Superonline fiber tarafında iyi bir hizmet alma şansın yüzde 50. T.t fiber tarafında ise yüzde 100 çünkü yukarda da bahsettiğim gibi bölgesel sıkıntılar t.r tarafında kolayca halledebiliyor.

• Yanıtlarınız için teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.