Şimdi Ara

Ankara iss önerisi arıyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla benim.oldu baya geçeli netboneye 1 2 kere kesinti yaşadım onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım aylardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Ankara'da Comnet ile Frankfurt'a 40-50 ping alıyordum. Evde normal VDSL var Fiber yok. Comnet patladığı için başka bir ISS'ye geçmek istiyorum ama yurtdışı pingleri iyi olmalı. Fiyat çok önemli değil, hizmet kalitesi daha önemli. Önerilere açığım, teşekkürler.

• phasan P kullanıcısına yanıt

Merhaba, süperonline kendi hatası yüzünden cayma bedelsiz iptal ettirdim. bina 100 mbps ye kadar destekli. modem kirası vs. vermeden TÜRKNET düşünüyorum ama şikayetler özellikle müşteri hizmetleri ile çok yoğun.

Bir de, 850 TL gibi kurulum ücreti talepleri var, 100 mbps alacağım bina uygun, TÜRKNET hakkında tecrübenizi paylaşabilirseniz memnun olurum. Olursa yanına keenetic hopper alacağım. Teşekkürler

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    Hocam gigaspeed i incelemeni tavsiye ederim

Tam f/p

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netgsm ankara icin uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BILGILI B kullanıcısına yanıt

2 sene önce devam ederken üst üste fahiş bir fiyat artışı yapmıştı. TÜRKNET formunu gezince de görürsünüz. Başka iss'lere kavimler göçü yaşamıştık bu yüzden uzuk durun. Oradan Superonline geçtim 50 tl fazla belki ama sıfır sorun.. Beklentin büyük değilse ping değerinin ne olduğunu bile bilmiyorsan Sinema, haber, forum takılıyorsan önerim migrosinternet olacaktır. 299tl sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 9 Aralık 2024; 13:3:1 >
  • g_boz kullanıcısına yanıt

haklısınız biraz önce s.o.l iptal işlemim bitti, türknet aradım ilgili personel: zam gelirse aylar önce söyleniyor devaam etmek isteyen ediyor etmek istemeyen ücretsiz iptal ediyor.. diye komik bir cümle kurdu.

günümüz ekonomisinde zam gelebilir ama aylar önce değil hemen yansıtılır yarın başlar dedim. 840 tl kurulum ücreti alıyor ve modem yok. sadece modem olmaması nedeni ile düşünüyordum, modemi keenetic hopper 3610 alırım diye

şimdi işler olmadı. TT de 75 tl modem kirası alıyor ayda, s.o.l zaten kapalı ne zaman geleceği belli değil. önerilen migroslar şunlar bunlar şikayet var da sınırsız duruma gelmiş

şuan boşta kaldım

• Arkadaşlar, Türktelekom kurulum ücretsiz, 3 ay 359 sonra 12 ay 630 100 mbps modemsiz net veriyor kabul etmek nasıl olur?

• Bende netboneden an itibari ile vazgeçtim firma bakıyorum şuan 400 tl ödüyorum netboneye,İnternet'e herhangi bir sıkıntı yok ama daha uygun bir yer bakacağım,gigaspeed baktıklarım arasında

• RedMinner kullanıcısına yanıt
    Hocam davet kodu felan varmi acaba gigada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.