Merhaba kolay gelsin,Ankaradayım iss önerisi arıyorum,mevcutta netspeed kullanıcısıyım orantısız zamdan dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Gözüme çarpan firmalar poyraznet,gigaspeed,netservices. Fiber 100 mps kullanmaktayım. |
Ankara iss önerisi arıyorum
-
-
F-p olarak Gigaspeed; fiberde modem kirası da yok.
-
Uygun fiyatlı olsun istiyorsan netbone
Ping smooth olarak fixnet.
En son olarakta Comnet (Müşteri memnuniyeti bu firmanın iyi değil fakat altyapin fiber olduğu için herhangi bir sıkıntı çıkmayacagini öngörerek comnet diyorum, diğer iki firma üzmez.)
Netservices'i ilk kez duydum. Peering'e baktım, firma hakkında hiç bir bilgi yok, geçmeni önermem. -
Teşekkür ederim, ip TV de sıkıntı cikartirmi acabaquote:
Orijinalden alıntı: HesaplıBilgiF-p olarak Gigaspeed; fiberde modem kirası da yok.
-
Teşekkür ederim,fiyat 200 civari bakıyorum aslında ip TV de sıkıntı çıkartırmi peki -
3.ay dolduktan sonra sizi gigaspeed üzerinden değil, tbtnet üzerinden tekrar open subs yapan bir firma (3.ay dolduktan sonra istediğiniz ISS'ye geçme özgürlüğünüz var başka firmaya geçmeyin diye tbtnet üzerinden open subs yapıyor. Normalde gigaspeed'e subs olduğunuz halde.)
-
Onunda çözümünü buldular ha kimseye güven kalmadı ya 😅 -
Yine de tekrar teyit için soralım; sevgili @gigaspeed normalde gigaspeed'e sub olanları 3.aydan sonra tbtnet uzerine open subs yapıyor musunuz?
Sevgili yazar, eğer cevaptan memnun olursan gigaspeed'e geçebilirsin.
Memnun olmazsan, yukardaki yazdığım firmalardan birini seç.
-
F-p olarak
Evet; ilginç durumu yaşayan bizim için değerli bir arkadaşımız oldu. Geçiş yapıyorsa sorun olmaz.
Netservices; Tıklanet markası.
Sen daha geçiş yapmadın mı başka firmaya; Marmara Bölgesi'nden. Takipteyiz.
-
RedMinner dostumuza sorabilirsin; sıkıntı yok demişti.
Fixnet'e de bakabilirsin. Fiberde modem kirası dahil.
Euronet'e de bakabilirsin. F-p olarak. Modem kirası yok.
-
Sevgili hocam, Türkiye'de bi ikimiz iss firması açmadık herhalde. Tiklanet nedir yav. Bet reklamı gibi.
Ha, belki de müthiş hizmet veriyorlardir bilemem fakat gibirnet'ten sonra adını görünce gümlediğim 2. Sağlayıcı oldu..
-
Seçenek çoğalıyor habire ya 😆 -
Bende çok terettut ediyorum bu durumda,gibir faciası bende yaşadım ne yazikki soluğu netspeedde almıştım.Oda yamuk yaptı -
İsimlere takılmıyoruz; sevgili forumdaş. Vatandaş ucuz internet; kod ve beleş gün derdinde.
Tıklanet internet Hizmetleri tarafından yürütülen tüm hizmetler Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Tarafından denetlenmektedir. Şirketimizin eski ünvanı NETTÜRK TELEKOMÜNİKASYON VE BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKET.
-
Netspeed firmasiyla nefret aşkı var aramızda. Tam sinirlenicem, mutlu ediyorlar. Tam mutlu oluyorum, sinirlendiriyorlar. Bipolar oldum onlar yüzünden
-
-
Hiperenflasyon yüzünden hocam, millet delirdi zaten artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61E52F41F -- 12 Nisan 2024; 19:1:40 > -
-
gibirnet bakabilirsin kebsim turknet kullaniyorum nekadar cok kod ile uye getirirsen okadar cok indirim toplarsin
Benzer içerikler
- superbox alternatif
- yukaridaki tutar hesabiniza borç/alacak kaydedilmiştir ne demek
- netgsm ev interneti kullananlar
- en iyi ev interneti yorumlar
- netspeed modem kurulumu
- vodafone ev interneti tarifeleri
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X