Şimdi Ara

ankara-istanbul çoklu modem ve router satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1.modem

SATILIK UYDUNET (KABLONET) MODEM. KUTUSU, ADAPTÖRÜ, TÜM AKSESUARLARI İLE BİRLİKTEDİR. UYDUNET'İN VERDİĞİ MODEMDİR.

CISCO'NUN ÜRETTİĞİ SCIENTIFIC ATLANTA EPC2203 MARKADIR. SORUNSUZDUR. 25TL değil 20 TL ye vericem

ankara-istanbul çoklu modem ve router satışı

ayrıca modem bu işimi yapar diye sormayın internete google kopyalayın yapıştırın özelliklerine bakın
    2.modem router

Linksys Cisco WRT110 Wifi Router

satıldı serkansencan8

,1. modem ankaradadır. ürün sadece kargoya verdirebilirim.
    elden teslimler sadece polis evi (ayrancı) ve kızılayda olur.

3.modem router

Linksys BEFW11S4 Router Sitting on a Cable Modem 50TL-40TLye düştü fiyat düşünüyorum

4.modem anteni dağıtıcı anten

hawking marka dağıtıcı anten fiyat olarak 35TL tl düşünüyorum

3. modem router ve 4. anteni beraber alana 65TL
    3.ve 4.ürün istanbuldadır beylikdüzü ve metrobüs güzergahı elden teslim olur.

diğer tüm durumlarda
    tüm ürünlerde kargo size ait şekilde her yere gönderilir.önce para sonra kargo

İşbank-Bankasya-enpara-misli.com-ve cepte para şeklinde ödeme alabilirim

modemlerle ilgili her hangi bir soruyu cevaplamıcam google dan bakıp öğrenin ne iş yaptıklarını.

bütün ürünler test edilmiştir sorunsuzdur.
     ankara-istanbul çoklu modem ve router satışı ankara-istanbul çoklu modem ve router satışı ankara-istanbul çoklu modem ve router satışı ankara-istanbul çoklu modem ve router satışı ankara-istanbul çoklu modem ve router satışı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 16 Ağustos 2014; 23:12:01 >

• p.m.
  • kablo internet modemi kablosuz değil mi
  • Pascal.Nouma P kullanıcısına yanıt
    kablo internet modemlerde adsl modemler gibidir bazıları eski tip kablosuz bazıları wi-fi özellikli
    benim sattığım kablolu modeldir. ama dağıtıcıyla kablosuz kullanma özelliğiniz vardır. n-router destekli ürünler bu işi layıkıyla yapar
    ben adsl modemi router olarak bağlamıştım,telefondan bile dağıtım yapabilirsiniz bluetoot ile

sizin merak ettiğiniz konu neresi ürünü alırsanız yardımcı olurum neyse daha fazlası için ya google danışalım ya da pm ile yani özel mesaj ile
    sorularımızı soralım bu sayede konuda yoğunluk yaşanmaz ve daha çabuk cevap alırsınız
  • Merhaba mavi linksys wrt54g router mı. fotografta 54g router yazıyor.
  • hem modem hem router google dan araştırınız
  • Hocam
    Linksys Cisco WRT110 Wifi Router almayı düşünüyorum.
    wireless sinyali alıp dağıtma özelliği var sanırım ?

Polis evinden alabilirim yarın uygun olursanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi söyle bir durum kafamı karıştırdı. 3. modem yani mavi linksys için Linksys BEFW11S4 Router açıklaması yapmışsınız internette bu routera baglantı hızı b (11mb) diyor. Ama sizin folardaki mavi linksys routerın özerinde g yazıyor. Yani kablosuz bağlantı hızı 54 mb. Yani fotalardaki. Router linksys wrt54g olmalı. Mavi linksys wrt54g ise ben satın almak istiyorum. Bir de routerın altındaki versin numarası kaç
  • satın alıcam diyip almıyorsunuz gerçekten alıcaksanız pm gönderin

ilanı lütfen dikkatli okuyun ..
  • FoRaSTeRo kullanıcısına yanıt
    atılan pme cevap verilmelide kısaca no demek zor olmasa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

atılan pme cevap verilmelide kısaca no demek zor olmasa...

bana gelen bir özel mesaj olmadı arkadaşım ve no demek yerine hayırda diyebilirim Türkçe kelimeleri kullanmayı tercih ediyorum iyi forumlar
  • Merhaba,

Ürünü ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Malum modemlerde bu önemli bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollum -- 16 Kasım 2014; 14:51:42 >
  • 3 senedir boşta 9ayla 14 ay arasi kullanildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.