Şimdi Ara

Ankara Kart

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda araştırma yaptım ancak bu konu hakkında net bir şey bulamadım. Konuyu açmak için burayı seçtim çünkü en uygun yer burasıymış gibi geldi.

Bildiğiniz gibi Ankara'da 31.12.2013 tarihinden itibaren AnkaraKart dönemi başlıyor. Kartı almak isteyen öğrencilerden istenen belgeler :

-Son bir ay içinde alınmış mühürlü öğrenci belgesi ya da 2013-2014 bandrollü öğrenci kartı,
    -Nüfus cüzdanı,
    -Vesikalık fotoğraf(Taranıp geri veriliyor),
    -5TL (+1TL'ye çeşitli renklerde olmak üzere plastik kart koruyucuyu da alabilirsiniz)

Kartı almak için işlem merkezlerinden öncelikle sıra numarası alıyorsunuz. Ben Kızılay İşlem Merkezi(GMK Metro çıkışının orada)'nden aldım. Sıra numaranızı kaçırırsanız maalesef işlem yapamıyorsunuz. O yüzden gözünüzü dört açın. 8 farklı gişe var. Yarım saatte ortalama 160 kişi kartını alabiliyor. Yılbaşından sonra kart ücretlerinin 40TL olacağı söylentisi yayıldığı için işlem merkezleri çok kalabalık. Hafta içi saat 21:00'a kadar merkezler açık. Kolay gelsin.

• Akköprü daha az yoğun.Beşevler vs.de var.
    Öğrenci ve öğretmen olmayanlar alabiliyor mu? Ne kadar acaba?

Birde saat 19.00'a kadar açık diye biliyorum gişeler.
  • Bugün Kızılaydan aldım randevusuz gittim sıra aldım yaklaşık 2 saat sonra geldi gidecek arkadaşların randevu almasında fayda var..Kızılayda 8+2 gişe var ikisinden de numara alın hangisi önce gelirse oraya girersiniz..
  • Öğretmenler için 40 TL. Öğrenci ve öğretmen haricindekiler de alabiliyorlar. Onlar için gişelere gitmek gerekli değil sanırım. Bayilerden alınabilecekmiş. Görevli açıklamayı bu şekilde yaptı. Kartın sitesi de mevcut. Girip üye olduktan sonra online işlemleri yapabiliyorsunuz. Sitenin adresini hukuki sebeplerden dolayı vermek istemiyorum. Malum başgan çıkar dava falan açar. Google'da arayıp bulabilirsiniz. Ayrıca çalışma saatlerini Kızılay gişelerinde 08:00-21:00 diye gördüm ben. Başka yerlerde farklı olabilir.
  • Ne işe yarıyor bu birisi açıklayabilir mi
  • EGO'ya bağlı otobüsler, Metro ve Ankaray'da kullanılabilecek kişiye özel bir kart sistemi.
  • tam 85 dakika sıra bekledim ama mutlu sona ulaştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satilik Ego kart / Ankara kart
    7 yıl önce açıldı
    İstanbul kent kart
    8 yıl önce açıldı
    İzmir'de kulaklık tamiri
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yine para kesiliyor mu her binişte yada aylık biniş sınırı falan var mı ? yoksa 40 tl çıkarttırmak için çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

yine para kesiliyor mu her binişte yada aylık biniş sınırı falan var mı ? yoksa 40 tl çıkarttırmak için çok fazla

Her binişte bakiyenizden düşecek. Belli noktalarda kredi kartıyla bakiye yüklemek için cihazlar olacakmış.
  • Ben dikimevinde yaklaşık 30 dk içinde çıkarttım (hafta içi, saat 2 gibi). Artık eskisi gibi kartı sokup çıkmasını beklemicekmişiz. Hemen kartı cihaza deydirip geçcekmişiz Bu arada görevliye sordum yılbaşından sonra karta parayı çoğu büfe vs. yerlerden doldurabilcekmişiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erotikbrokoli -- 13 Aralık 2013; 19:07:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s-topmark

quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

yine para kesiliyor mu her binişte yada aylık biniş sınırı falan var mı ? yoksa 40 tl çıkarttırmak için çok fazla

Her binişte bakiyenizden düşecek. Belli noktalarda kredi kartıyla bakiye yüklemek için cihazlar olacakmış.

Burda da kent kart var onun gibi demek ama onun çıkartılması 3 tl mi ne
  • Bu sisteme yıllar önce geçmeliydik. Birçok şehirde var bu olay. Ankara geç kaldı biraz.
  • Bugün kızılay yeraltı çarşısı'nda bulunan smart banko üzerinden yüklememi gerçekleştirdim.

Mini banko'lar daha sonra çalıştırılacak sanırım.

Tam kart satışı Sakarya cad. metro çıkışının yanındaki büfede bulunmakta. Şu an sadece orada tam kart satılıyor. Yakında diğer büfeler ve bakkallarda satılacakmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.