Şimdi Ara

Ankara Kart Usulsüz kullanım hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
14.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankarakartı yeniden çıkarttır olsun bitsin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rawden

10 gün sonra kartı alabilirsiniz dediğine göre mahkemeye intikal ettiğini sanmıyorum. Ayrıca suçu işleyen kişinin kim olduğu da belli değil. Keşke mahkemeye verseler de hiçbir şey çıkmasa
    10 gün neden peki ? Düşündürücü.Bir işlem uygulamayacak olsa yarın gelin alın demez miydi?
  • ozaman kardeşin biner özel halk otobüsüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

http://www.ankara.bel.tr/haberler/baskasinin-ankarakartini-kullanana-hapis-cezasi-verildi/#.VTZjnyHtmko

Bu işi ciddiye almaya başladılar.Bir avukatla görüşmen faydalı olacaktır.Zabıt tutup mahkemeye lanse ettirme durumları söz konusu.Para cezasına dönüşmesi muhtemel.

İstanbul içerisindeki kartlar için direkt olarak para cezası kesiliyor diye bir bilgim var kart sahibine.Ama mahkeme açılıyor mu yada cezayı hangi kurum kesiyor bilgi sahibi değilim.

İstanbul içerisinde ben kaptırdım 102 tl ceza kestiler, yeniden öğrenci belgesi getirip tekrar açtırabiliyorsun.

• MonsterKill88 kullanıcısına yanıt
    Size ceza kestiklerinde isminizi almışlar mıydı?
  • Muhtemelen kartı kara listeye alıyorlar.
  • quote:

Size ceza kestiklerinde isminizi almışlar mıydı?

Yok iett müdürlüğünden alırsınız dedi, ben ceza geleceğini tahmin etmiştim uyanıklık yapayım dedim hemen beyaz masayı aradım kartımı kaybettim kapatın dedim kapattılar

Aradan bir ay geçince kartınız usülsüz kullanımdan dolayı kapatılmıştır diye aradılar.

Ama o 1 ay içinde yeni kart çıkartmadım tabi çıkartsaydım belki yeni kart çıkartma parasıyla yırtardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 21 Nisan 2015; 18:20:06 >
    Bir ay geçince evinize ceza falan mı geldi?
  • quote:

Bir ay geçince evinize ceza falan mı geldi?

Yok telefon ettiler, yenisini çıkartmak için şu kadar cezayı ödeyip yeni öğrenci belgesi götürmeniz gerekiyor diye.
    Bakalım Ankara'da ne oluyor. Muhtemelen 200 TL gibi bir ceza ödetecekler. Hayırlısı artık
  • Sonuc ne oldu acaba nasil aldiniz karti
  • quote:

Bakalım Ankara'da ne oluyor. Muhtemelen 200 TL gibi bir ceza ödetecekler. Hayırlısı artık
    Hocam sonuç ne oldu
  • Ankarakartı ilk başta alınırken kimlik gösterip isme mi kaydediliyor ki?

(Facebook'da içinde 200 küsur lira yüklü kartı şu kadar eksiğine satarım türü iletiler görüyordum. O nasıl oluyor o zaman?)
  • nasıl öyle otobüs şöförlerine denk geliyorsunuz

Ben öğrenci değilim ama zamanında aldığım ankara öğrenci kartım yanımda duruyor.
    Öğrenci bir arkadaşımdan (kullanmıyor) aldığım öğrenci kartını kullanıyorum.
    cüzdanım ince olduğundan iki kartta biri önde biri arkada duruyor. eğerki sorarlarsa diye kendi kartımı saklıyorum. ve cüzdan üzerinden okutup geçiyorum.
    benim vergilerimle beni soyan devleti bende böyle kandırırım. (kandırılmak genlerinde olduğu için sorun yok)

ayrıca halk otobüslerinde de kendi kartımı gösteriyorum.
    Geçenlerde halk otobüsünde göstermek için 2013 yılından kalma anadolu üniversitesinin kartını yanıma aldım sorarlarsa diye, gösterdim adam bana bu olmaz ankara kart göster dedi bende kartımı gösterdim tamam dedi. beynim yandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermes_unuy -- 22 Mayıs 2018; 15:47:27 >

• sabah saat 11 de falan ankaray metro turnikesinde oldu 2 kişiydiniz yaş 16 falan ve bi kadın vardı görevli
  • quote:

Orijinalden alıntı: web programcısı

sabah saat 11 de falan ankaray metro turnikesinde oldu 2 kişiydiniz yaş 16 falan ve bi kadın vardı görevli
    İyi hafıza varmış helal olsun be.

Başına gelen biri yok mu yakalatan falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

İyi hafıza varmış helal olsun be.

Başına gelen biri yok mu yakalatan falan?

Alıntıları Göster
    kimlik vs bişey aldılarsa belki, normalde sadece uyarırlar ama kadını sinirlendirdiyseniz bilmem :)
  • web programcısı kullanıcısına yanıt
    Benim ki hastahane metroda oldu hocam sizin gördüğünüz başkasıdır konu 2015 konusu ona atıfta bulunmuştum ben geçen gün yakalattım kimliği aldı kartıda numaraları falan da yazdı öğrenci kartını geri vermedi
  • Hocam kardeşiniz arasın kartımı kaybettim desin zaten sizde bilginizi ibraz etmemişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

Benim ki hastahane metroda oldu hocam sizin gördüğünüz başkasıdır konu 2015 konusu ona atıfta bulunmuştum ben geçen gün yakalattım kimliği aldı kartıda numaraları falan da yazdı öğrenci kartını geri vermedi
    şu forumda bi tarihe bakmayı öğrenemedim, o kadar yaz sonuç hep down
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.