Şimdi Ara

Ankara Keçiören Takıma Oyuncu Aranıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Keçiören'de ortalama bir internet cafede haftalık cafe turnuvası ayarlamaya çalışıyoruz. Başvuru yapıldı tarih bekleyeceğiz aksilik çıkmazsa turnuva gerçekleşecek. Turnuva deneyimi isteyenler haftasonu boşum gelebilirim diyenler varsa nicklerini yazsın kesinleştiğinde dönelim. Maksat eğlenmek, turnuva görmek, mümkün olursa da birinci gelip RP ödülünü alacağız. Zaten iddialı takımlar geleceğini sanmıyorum. Mid ben olacağım, arkadaşım da ADC oynayacak. Solo Top, Jungle ve Sup oynamak isteyen olursa buyrun aşağı yazın netleşince haber vereyim. Gold ve üzeri olursa seviniriz.

• lıgınız ne kesın bır rp mıktarı soyleyebılırsen gelebılırım
  • Ya?lar kaç?
  • 19-20
  • ben gelebılırım maın sup gümüş 3 braum opi siyim
  • Nerde kafenin yeri tam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gelebilirim
    Lig : Gold V
    Nick : Adobe InDesign
    Yaşadıgım Yer : Çayyolu / Yaşamkent
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Meteoroloji'de. Belli olunca haber vereceğim yazanlara. :) Teşekkür ederim ilgilenenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyoRoyal

Meteoroloji'de. Belli olunca haber vereceğim yazanlara. :) Teşekkür ederim ilgilenenlere.

Vebde meteorolojide oturuyorum hangisinde yapacaksınız tam yerini de tarif etsen süper olur

• Gold 2 top Lane Mecidiye deyim yaş 19 20.

• Cadde İnternet Cafe ^^ Konum güme gitti sanıyordum. Sıra bekliyoruz haftalık cafe turnuvası olsun diye müracaat ettik bakalım inşallah olur :)
  • FTZ'nin oralarda oturuyorum istediğiniz zaman gelip oynayabilirim. Mainim solo top her türlü kompozisyona ayak uydurabileceğimi düşünüyorum RP miktarını da söylersen çok güzel olur teşekkürler.

Edit: Lig Gold V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMXX1 -- 18 Ekim 2014; 21:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RyoRoyal

Cadde İnternet Cafe ^^ Konum güme gitti sanıyordum. Sıra bekliyoruz haftalık cafe turnuvası olsun diye müracaat ettik bakalım inşallah olur :)

Cumartesileri olursa gelebilirim pazar dersane oluyor gold2 jungleım ama okul nedeniyle oyuna giremiyorum malum ygsye hazırlık başladı yavaştan uyarsa size pm

• 3600 RP olacak sanırım 1.lik ödülü. Uyumlu olursak rahat kazanacağımız bir turnuva olur maksat eğlenmek minik turnuva görmek dediğim gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.