Şimdi Ara

Ankara Kızılay'da ucuza orijinal kitap satan yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 12 Kasım 2015; 23:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Benden de bir UP
  • Arkadaslar Sakarya'da Karacan Dershanesinin hemen yaninda bir pasaj var orada Birleşik Kitabevi'nden sifir kitaplari %30 'a varan iskontoyla alabilirsiniz. Sahsen ben netten alacak kadar vaktim olmadiginda her zaman gidip oradan aliyorum.

Bir de Karanfil 2 de Evrensel Kitabevi var, orayi da belirli periyotlarla takip ediyorum, 1.5 ayda bir metis, iletisim, ayrinti, can vs. yayinlarini %30 indirimle satiyorlar. Su an Metis Yayinlari %30 indirimli ve Ayrinti Yayinlarinin kelepir kitaplari var ki iclerinde J.G. Ballard'in muhtesem kitaplari da var. Tanesini 3-5-7-8-10 TL'den alabilirsiniz. Ben nerdeyse hepsini aldim ve okudugum her kitabi cok begendim. Aman kacirmayin derim.

Yine Sakarya'da Akcag Kitabevi'ne de bakabilirsiniz. Cok buyuk indirimleri olmuyor ama yaklasik %20 ye varan indirimlerle ve yanilmiyorsam kredi kartina 9 aya varan taksitlerle kitap alabiliyorsunuz. Gecen sene uzun bir sure boyunca tum kitaplari %25 indirimliydi, dokunarak, secerek bolca aldim hem de kredi kartina taksit yaptirdim. Arada ugramak suretiyle indirimlerini takip edebilirsiniz.

Bir de Mithatpasa caddesi uzerinde Doruk Kitabevi var. Mahsene iniyormussunuz gibi bir girisi var. Orada da cok kapsamli olmasa da guzel kitaplar bulma sansiniz var. Zaten kendileri Doruk Yayinlarinin sahibi, bu yayinlardan cikan kitaplari daha uygun fiyata alabiliyorsunuz.

Simdilik aklima gelenler bunlar. Daha fazla geldikce ve kesfettikce eklerim :)

• biravucgokyuzu kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ankara'da iskontoyla kitap satan kitapçı kalmadı sanırım.

• Amazonda 4al 3 öde var. Oradan da çok uyguna geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.