Şimdi Ara

ankara kızılay final dershanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler.sincan şubesinde bir hocayla görüştüm bu derece sınıflarına ayrı ilgi vs. olmuyor diyor.yani sadece belli puan öğrencilere ekstra sınav yapılıyormuş.giden var mı ? nasıldır final iyi bilir misiniz ?

• acil bilgi lazım beyler.öğrencilere muamele nasıl memnun olan varsa yazılıcam artık
  • kesinlikle ayrımcılık var. ilk iki sınıfla ilgilenirler. tmde de ilk sınıfla.
  • yokarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gelasinus

kesinlikle ayrımcılık var. ilk iki sınıfla ilgilenirler. tmde de ilk sınıfla.

artık kafayı yiycem birader ya.nasıl yapıcam bu dershane olayı bi türlü kararlaştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk1406

beyler.sincan şubesinde bir hocayla görüştüm bu derece sınıflarına ayrı ilgi vs. olmuyor diyor.yani sadece belli puan öğrencilere ekstra sınav yapılıyormuş.giden var mı ? nasıldır final iyi bilir misiniz ?

Kızılay demişsin sincadan bahsediyorsun.

Evet FEM ve FDD öyledir.Derece ve ilk sınıflar giremezsen boş boş para ödersin.Bende araştırıyorum yarın gideceğim kayıt olmaya.2sinden biri.%70 fdd %30 fem dusunuyorum.yarın sana donerım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.pwn3d

quote:

beyler.sincan şubesinde bir hocayla görüştüm bu derece sınıflarına ayrı ilgi vs. olmuyor diyor.yani sadece belli puan öğrencilere ekstra sınav yapılıyormuş.giden var mı ? nasıldır final iyi bilir misiniz ?

Evet FEM ve FDD öyledir.Derece ve ilk sınıflar giremezsen boş boş para ödersin.Bende araştırıyorum yarın gideceğim kayıt olmaya.2sinden biri.%70 fdd %30 fem dusunuyorum.yarın sana donerım

yok hocam sincan şubesinde çalışan bir hoca az çok bu şubeyi de biliyor onunla görüştüm onu demek istedim :) valla çok iyi olur hocam ya konuya geri dönebilirsen çok iyi edersin.ya pm at bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Dershane Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Yankı Dershanesi (Ankara)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam sincan şubesinde çalışan bir hoca az çok bu şubeyi de biliyor onunla görüştüm onu demek istedim :) valla çok iyi olur hocam ya konuya geri dönebilirsen çok iyi edersin.ya pm at bana

Tamam dediğim gibi bu senede kazanamazsan 2040 YGS'de başarılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam dediğim gibi bu senede kazanamazsan 2040 YGS'de başarılar

http://inciswf.com/taam.swf

• 3 sene gittim 7.8.9.sınıflarda
    öğretmen kalitesi on numara
    çoğu odtülü
    çok kalabalık kuzenım mezuna gidiyordu 20 sınıf varmıs :D sadece sabahcılarmı orasını bilemiyorum.
    Evet doğru ilk sınıflara girmessen ilgi yok
    yok derken yine ilgilenirler ama fazla deil
    final için yukarıdakiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete321 -- 9 Ağustos 2012; 0:28:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

3 sene gittim 7.8.9.sınıflarda
    öğretmen kalitesi on numara
    çoğu odtülü
    çok kalabalık kuzenım mezuna gidiyordu 20 sınıf varmıs :D sadece sabahcılarmı orasını bilemiyorum.
    Evet doğru ilk sınıflara girmessen ilgi yok
    yok derken yine ilgilenirler ama fazla deil

eyvallah hocam.öğretmen kalitesine ben de güveniyorum inşallah iyi bir sınıfa yerleşiriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.