Şimdi Ara

ANKARA KUDRET GÖZ HASTANESİ Hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlasik (bıçaksız) lazer yöntemiyle 2 hafta sonra ameliyat olmayı düşünüyorum.
    Ankara Kudret göz hastanesini düşünmemin sebebi Ankarada bulunması ve ordaki en iyi 2 göz hastanesinden biri diye araştırmalarımdan çıkan sonuçtur.
    Ama hangi doktor iyi bilmiyorum.

Tedavi olan kişilerden doktor tavsiyesi rica ediyorum.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkayhan -- 20 Temmuz 2012; 11:23:48 >

• Güncel...
  • doktor felan bilmiyorum ama geçen gün 1.5 yaşındaki kuzenimi gözleri yaşarıyor ve çapak oluyor sürekli diye hastaneye götürecektik özel dir kalitelidir diye kudrete goturduk adamlar artis tamamen , doğru dürüst ilgilenmiyorlar devlet hastanesinden farksiz adam gözüne baktı kuzenimin oturdu yerine ilaç yazdı güle güle dedi çok kurnazlar ilgilenmiyolar soylıyım.en azından test falan yap dimi çıkan sıvı su gibi değil ne olduğunu araştır bi.
  • Çoğu doktor eğer bildiği konuysa hastalığı tespit etmesi saniyeler sürüyor. Tamamen tecrübeyle alakalı. Belkide kuzenindeki göz sıvısı çocuklarda çok olan bir durumdur ve biliyordur doktora bunu. Eskiden özel muayeneleri vardı doktorların. Oraya gidip para bayılırsan o zaman ilgileniyorlardı. İlgiden kastım da yine ilacını yazıyor üstüne sohbet ediyor biraz.
  • Geçen sen babam kudrette katarakt ameliyatı oldu.
    Açıkcası memnun kaldık yani bir problem veya sorun olmadı şimdiye kadar.
    Pm atarsan doktor önerebilirim,yalnız babamın ameliyat olduğu doktor şuan rütbe atlamış hâlâ ameliyatlara giriyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 20 Temmuz 2012; 13:15:37 >
  • Haftaya lazer için muayene alıcam yıllık iznimi o tarihe göre ayarladığım için ama daha hangi doktora olmalıyım hiçbir öneri bulamadım :S
  • !!
  • Sonunda ilasik operasyonu geçirdim bitti :) 1 hafta oluyor. Ne süreçti be... Çok şükür sıkıntısız bitti gayet iyi görüyorum :)
  • hangi doktora oldun acaba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.