Sebebi nedir hocam? Sizin hayatınıza ne gibi etkisi var merakımdan soruyorum. Mesela merceksiz farda led far takanlara ben sövüyorum çünkü görüşümü etkiliyor ama cam filmi bizi etkilemez sanırım. |
Ankara LLumar Cam Filmi Ve Stek Boya Koruma Filmi (2. sayfa)
-
-
Trafikte araç kullanmak iletişim gerektirir. Bu iletişim vucut dili , göz teması vs ile olur. Ben karşıdaki adamın ne yaptığını ve ya ne yapmaya çalıştığını göremezsem , onunla nasıl iletişim kuracağım?quote:
Orijinalden alıntı: road35Sebebi nedir hocam? Sizin hayatınıza ne gibi etkisi var merakımdan soruyorum. Mesela merceksiz farda led far takanlara ben sövüyorum çünkü görüşümü etkiliyor ama cam filmi bizi etkilemez sanırım.
Alıntıları Göster
Örnek ;
Aynı derecede geçiş hakkına sahip kavşaklarda aynı anda 2 araç yaklaştığında iki araçta kavşağa girmeden durmalı göz teması sağlanmalı ve şoföre göre sağda kalan araç öncelikli olarak geçişi gerçekleştirmeli.
Bu koşulda ben karşı tarafta film ile ön ve yan camları karartılmış sürücü ile göz teması kuramazsam onun davranışını nasıl algılayacağım?
Aynı anda ikimizde gaza bassak .. bammm kaza.
Aynı olay yaya geçitlerinde vs hep mevcut.
Zaten gelişmiş ülkelerde ön cam ve ön kapı camlarının tonlanması kesinlikle yasaktır. Trafiği tehlikeye atmaya kimsenin hakkı yok.
Almanya'da araç üreticisinin izin aldığı ampülün dışında farklı güçte ampül kullanmak bile yasaktır.
Türkiyede aynı kurallar mevcut fakat kimsenin umrunda değil.
ehliyetsinavihazirlik.comCam Filmi Yasak mı 2021 | Hangi Cam Filmi Yasak Değil?https://ehliyetsinavihazirlik.com/index.php/arac/142-arabaya-cam-filmi-cekmek.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aracım citroen c5 aircross. Ön cama air80 yaptırmak istiyorum. 800tl demişsiniz ama SUV lar için alınan 100tl farkı gerçekten anlamıyorum. Nedenini açıklayabilir misiniz? Aracımın camları suv olmayan araçlardan farklı değil hatta bazılarından daha küçük. -
golf 7 ye ön cam için air 80 düşünüyorum fiyat alabilir miyim?
-
Özel mesaj gönderdim bir bakar mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba, golf 7 aracım için seramik kaplama+ön kaput koruma filmi, cam filmi "ön cam olmayacaktır" ve detay iç temizlik için fiyat alabilir miyim?
-
quote:
Orijinalden alıntı: zBraveGaranti kapsamı nedir acaba detaylı yazabilir misiniz? Stek kaput koruma yaptıran bir tanıdığım film yapıldıktan bir hafta sonra kaputa kozalak düşmesi sonucu filmin yırtıldığını ama garanti kapsamında değişim/yenileme yapılmadığını söylemişti.
Sararmaya ve işçilik hatalarına karşı garanti kapsamında, folyo zaten görevini yaparak aslında aracı korumuş. Folyo olmamış olsaydi geri dönüşü olmayan bir zedelenme olucakti buyuk bir ihtimalle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bailey
Aracım citroen c5 aircross. Ön cama air80 yaptırmak istiyorum. 800tl demişsiniz ama SUV lar için alınan 100tl farkı gerçekten anlamıyorum. Nedenini açıklayabilir misiniz? Aracımın camları suv olmayan araçlardan farklı değil hatta bazılarından daha küçük.Aracınızın on cami sanilanin aksine bir cok aractan cok daha ufak dahi olsa daha buyuk, buda filmin eni 1,56m olduğu icin kalan parca ile 2.aracın on camına yeterli olmuyor malesef, yani firesi fazla olmasindan dolayi fiyat farki oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: soldier_xgolf 7 ye ön cam için air 80 düşünüyorum fiyat alabilir miyim?
Merhabalar, Air 80 yanlızca ön cam uygulamasini 800₺ karşılığında gerçekleştirebiliriz.
Merhabalar, seramik kaplama ve detayli temizlik islemleri icin aslen aracı canli gormemiz gerekir fakat ortalama fiyatlarini burdan belirtebilirim.
Nanolex SiShield Seramik Kaplama Uygulaması:2000₺
İc Detayli Temizlik Uygulaması:800₺
Stek DYNOLite Boya Koruma Filmi Kaput Uygulaması:1800₺
LLumar Atr Serisi 5 Cam Uygulaması:950₺
Araci canli gormemiz durumunda ve bu uygulamalarin hepsinin yapilmasi durumunda toplam fiyatta bir miktar daha yardimci olabiliriz.
kredi kartına taksit imkanı var mıdır?
-
Bilgilendirme için teşekkürler fakat aracımın ön camını air80 olarak lumar bayisinde garanti kartını alarak 800tl ye yaptırdım. -
Malesef taksit imkanımız yok hocam.
Elimizde çeşitli renk tonları var, örnek vermek gerekirse bizim elimizdeki en açık ton ATR50, yani %50 karartılmış olan seri bu, aracın 5 camina uygulandigi zaman cam filmi yine var ile yok arasında bir görüntü oluyor ve bu herhangi bir görme problemine neden olmuyor.Daha az karartılmış ürünler dahi var fakat tercih edilmediğinden dolayı elimizde yok şuanda. Amaç zararlı güneş ışınlarından korunmak ve ısı kontrolu ise tüm ürünlerin UV koruyuculuğu %99 ve en koyu ile en açık renk tonundaki cam filminin ısı kontrol farki %15 ila %20 arası. Araç sahiplerinin gizlilik açısından koyu renk filmler tercih etmesinden dolayı böyle bir ön yargı var. Dileyen müşterilerimizin isteği üzerine komple Air80 serisi film uyguladığımız araçlar oluyor, sadece açık mavi bir renk tonu veriyor araçların camına.
selamlar hocam. ankara'dan hayırlısı ile yeni 3 serisi için bayi ile anlaştık. araç sıfır olarak size gelecek eğer uygun bir fiyat verirseniz. ön cam-sürücü ve yolcu camı film + ön iki çamurluk, kaput, tampon şeffaf kaplama ve ön cam-sürücü ve yolcu camı film, tamamen şeffaf kaplama için ayrı fiyat alabilir miyim? ayrıca bu araç için seramik uygulaması için fiyatınız nedir? teşekkürler
-
Peki hocam şimdi benim ön cama vantuzla takılı araç kamerası var.Ön cama film cekildiğinde film üstüne vantuzu takmamda bir sakınca olacak mı?
Havaların ısınmasıyla beraber filmin cam ile tam anlamiyla kürleşme süresi 1 hafta ila 10 güne düşmüş durumda, uygulamadan sonra bu süre geçtikten sonra sıkıntı yaşamazsınız.
Hocam atr20 film çektirdim sizde değil ama köşelerde kılcak çizikler görünmekte sebebi nedir sizce ?
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 17 Temmuz 2021; 12:8:59 >
Nissan Qashqai için ön cam fiyatı alabilir miyim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X