Şimdi Ara

Ankara/Mamak Atıcı Uzman Nişancı Birliği (Atuneb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acemi birliği burası çıktı. Bilgi verebilecek var mı? Eşref Akıncı Kışlası içinde eğitim birliğiymiş bir tek bunu biliyorum.

- Usta neresi çıkar tahmini? Askerliğini burada yapan yok mu? bura hakkında bilgi kıtlığı var resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 28 Ağustos 2024; 3:25:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba , 2012 yılında mamak mebs kısa dönem askerliğimi 1aylık dönemini burada yaptıktan sonra kalan 4 aylık ustalık birliğini burada yapmıştım.Çok uzun süre geçmiş ;) Atuneb doğuda görev alan sözleşmeli askerler için eğitim veren bir yer.Kısa dönem ve uzun dönem askerler klasik nöbet ve hizmet işlerini yapıyorlar ( poligon temizliği , sözleşmeli askerlerin yatakhanelerin temizliği vs. yanında klasik askerlik işlemleri yapılıyor.Brnim usta birliği orasıydı.Fakar senin acemilik oradaysa belki orada kalma ihtimalinde olabilir.
    Birlikte asker sayusı çok fazla değildi bizim dönemde.Kısa dönem oşarak 4kişiydik.Uzun dönemde50-60 kişi falandı yanlış hatırlamıyorsam.Dezavantajlı yönü kışlanın en uzak tarafında kalması.Yürüyerek birlikten kışla çıkışına baya mesafe var.İzin günleri arabayla gidiliyor kışla çıkışına.
    Ben ilk başta hem revirci hemde çamışırhane görevlisiydim.Asker az olduğundan 2 işi birden yapıyorduk.Daha sonra bir komutanın uzun dönem yazıcısının askerliği bitince ben yazıcı odum.Öyle bitirdik 4 ayı.En zor bölüm doğal olarak gece nöbetleri.Hemen hemen her gece bizim dönemde nöbet oluyordu.Askerliğin bitmesine yakın asker sayısını artırmışlardı.Bizden sonraki kısa dönem 10 kişi falandı.Artık askerlik uzun değil.Hakkında hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.