Şimdi Ara

Maltepe Evren Kışlası İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maltepe evren kışlası ikmal maliye okulu ve eğitim merkezi komutanlığı ikmal sınıfına havacı yedek subay olarak seçildim . Seçilen arkadaşlar varsa irtibat kurabiliriz şimdiden hayirlı tezkereler.

Bilen arkadaslar kışlada ortam eğitim sartlari vs nasildir ? Ben siyatik sinir sıkışması problemi de yaşamaktayım raporda sağlamım. Sporlarda muhtemelen zorluk çekerim bu durum yedek subay seçilmemi zorlaştırır mı ? Komutanlar kolaylık sağlar mı ? Kesinlikle kaytarma amacım yoktur bilakis en iyi şekilde vazifemi ifa etmek isterim lakin bu yönden endişem mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maltepe Evren Kışlası İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı

Maltepe Evren Kışlası İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde ikmal ve maliye konularında eğitim ve öğretim veren bir kurumdur.

Komutanlık, ikmal ve maliye alanlarında uzman personel yetiştirmek amacıyla faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda, kursiyerlere gerekli bilgi ve becerilerin kazandırıldığı çeşitli kurslar ve programlar düzenlenmektedir.

İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaç duyduğu ikmal ve maliye personelini yetiştirerek, ordunun lojistik ve mali yönetiminin etkinliğini artırmayı hedeflemektedir.

Komutanlık, modernize edilmiş eğitim tesisleri ve alanında uzman eğitim kadrosu ile kursiyerlere yüksek kaliteli bir eğitim ortamı sunmaktadır. Siz de Türk Silahlı Kuvvetleri'nde ikmal ve maliye alanında kariyer yapmak istiyorsanız, Maltepe Evren Kışlası İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nı tercih edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benimde yedek subaylığım aynı yere ikmal sınıfında çıktı. Acaba yardımcı olma şansınız var mı ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.