Şimdi Ara

Ankara, motor yağı, filtreler vs değişim ücreti 50 tl..bugün gittim..detaylar altta. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
80
Favori
37.945
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

150tl işçilikiğin içinde mazot filtreside dahilmiydi , ön çamurlukğun içine koymuşlar filtreyi , teker sök ,tak davlumbazı sıyır falan derken uğraştıracak

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

hocam çoğumuzun haberi yoktu böyle bir işletmeden hem bu sayede diğer firmalarda belki rekabet için fiyatları düşürüp kaliteyi müşteri memnuniyetini arttırmıştır, en azından insanlar sanayicilerin triplerini çekmek kullandıkları kalitesiz orjinalliği şüpheli ürünleri kullanmak hibi mecburiyetlerinin olmadıklarını öğrendiler, gerisi firmanın bundan sonraki tutumu ve insanların muhakeme yeteneği ile alakalı, sen önerdin kötü bir şey olduysa bunun seninle bir alakası yok yani, yılların dh ölücüsü olarak teşekkürler bu konuyu açıp bizlere haber verdiğin için. 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Benzinli 150₺
    Dizel 200₺ sanırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Yakıt filtresi değişimi olursa 200 TL. Diğer durumda 150 TL. arkadaşlar. İlk paylaşım yapan arkadaşa da bu vesileyle teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu ikinci gidişim , 8-9 ay evvelde gitmiştim. Hizmet de kötü yönlü bir değişme olmamış. Yine, çok güzel ilgilendiler. Verilen hizmet gayet iyi. İşlem bittikten sonra motor kısmını temizlediler. Ekstradan mutlu ediyor insanı :) . Ellerine sağlık , başarılı bir iş yeri...

• Kırklareli edirne civarlarında 400 tl istiyorlar işçilik (malzemeleri alıp gittim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noyle ucuz yerlere gıtmeyon olay yagı suyu degıstırmek degıl usta arabanın sagını solunu kontrol eder kacak var mı vs , sesı dınler motorda bır sorun varmı dıye bakar.. ustaya gitmenız onemlı orada ustaya verdıgınız fazladan 100-200 tl sızı buyuk masraftan ve yolda kalmaktan kurtarır

• cetera kullanıcısına yanıt

adresi telini kaldırmış konu sahibi iletişim alalım.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt
    Aksu madeni yağ (0312) 385 28 58

• Öyle usta nerde hocam adamlar ne desen onu yapıyor bozuk olduğunu görüyor yapmıyor

• zoltafatih kullanıcısına yanıt

Arayıp bulacan yoksa mal olmuş çoğu zaten önüne gelen dükkan açmış

• Malliktan ziyade karakter meselesi dediğini yapıyor diğerine ellemiyor bidaha gelsin mantığında gidiyor zaten ülke resmen araba çöplüğü oldu hurdaya gidecek araçlara biniyoruz hepsi araba dolu milletde mecbur

• Yukarda bikaç kişide demiş motora normalden fazla yağ koyuyolar doğru. 4.4 lt alan motora bu motor 5 lt alır deyip basıyolar yağı sonra uğraş şırıngayla çekmek için. Biz yine biliyoruz fazla koyulduğunuda bilmeyen adamın arabası ilerde arıza yapıyo. Milletin malına kastları var bu usta milletinin.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Bende gitmeyi düşünüyorum haritalrdaki yorumlar falan çok iyi diye fakat son sayfadaki yorumlar ve sizin yorumunuzu okuyunca tereddüt ettim. Bahsettiğiniz şeyler bu işletme ile ilgilimi anlamadım.

• Hayalperest0606 H kullanıcısına yanıt

Yok hocam ben kendi şehrimdeki ustalar için dedim. Başlıktaki yerle alakası yok

• An itibariyle yağ değişimi için mekandayım. Titiz işçilik ve Sanayi ortamına göre düzenli ve temiz bir yer. Ankara, motor yağı, filtreler vs değişim ücreti 50 tl..bugün gittim..detaylar altta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironic -- 10 Haziran 2023; 14:7:49 >
  • Son zamanlarda giden oldu benzinli araç yağ ve filtre değişimleri ücret nedir? Birleri 200 demiş birileri 150.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Hocam bu nasil oldu ki ?

Benim araç için sistemden bakıp 4.7 alıyor dediler ve göz kararı 5ltlik motuldan ayarlayıp o şekilde koydular. Fazla yağı da onlara bıraktım hatta benim işime yaramaz diye

• batkent B kullanıcısına yanıt
    O konuşmalar bu mekan için yapılmadı, genel sanayi ustalarından bahsedildi fazla yağ koyuyorlar derken. Yazan arkadaşların dikkatsiz ve sorumsuz tavrı nedeniyle konuda adı geçen aksu madeni yağa ihale kalıyor. Adamların böyle bir şey yaptıkları yok.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.