Şimdi Ara

ankara muay thai okulları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve evde sıkılıyorum :) dışarıdada pek samimi olduğum arkadaşım yok olanlarda uzakta oturuyo zaten anca okulda görüşüyoruz neyse bende internette dolaşırken savunma sporlarıyla ilgili bi yazı görmüştüm ondan sonra dedim bende yapmak istiyorum böyle diye :) savunma sporlarını araştırırken muay thai yi gördüm ve gerçekten çok sevdim bu benim sporum diye benimsedim resmen :) kick boks a falanda baktım ama muay thai bana daha bi bana uygundu. sonra ıpman aklıma geldi wıng chun aramaya başladım ama o biraz daha disipli zahmet isteyen bir spor uzun süre gidilmesi gerekir ama benim daha tam olarak ankarada duracağım belli değil o yüzden onu elemek zorunda kaldım kung fu falanda baktım ama yine muay thai ye geri döndüm benim istediğim ankarada bulunan iyi bir muay thai hocası ve spor salonu hakkında bilgi çünkü internetten araştırdım o kadar yararlı bilgiler bulamadım belkide yanlış eksik araştırmışımdır :)

özet: ankarada bulunan muay thai de ustalaşmış saygı duyulan bir hoca ve salonu hakkında bilgi fiyat vb.

• Batıkentte Tony Jaa diye bir hoca var gidenler memnunmuş git bi bak ama yaş sıkıntı olabilir
  • up up up yokmu ya iyi bi muay thai kursu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caterrev -- 22 Aralık 2012; 17:30:11 >
  • taekwando ya git o yaşta iyi gelişirsin, muay thai ye 5 yıl sonra falan gidersin 14 yaşındasın daha
  • taekwando ya gittim bi 8 ay kadar hoca salonu terkedip gidince sahipsiz kaldım şimdi yakınlarda bi muay thai kursu açıldı ona gitcem yarın görüşmeye gidiyorum beğenmezsem yakında bi tane daha var ona giderim
  • bence taekwando ya devam et başka bi salonda, 14 yaş baya erken muay thai için fitness da yapman lazım vücut geliştirmen lazım ve gereğinden çok sert bi spor yaşın küçük olduğu için zorlanırsın, senin için taekwando kat kat daha iyi erken başlamışsın baya gelişirsin müsabakalarda baya yol katedersin devam et derim
  • taewando ya bedenim uygun ama ben ellerimi ve ayaklarımı seri şekilde kullanmak istiyorum aslında wing chun a başlıyacaktım o biraz daha uzun süre gitmek gerekiyo taşınma ihtimalimiz var bizim ondan şimdilik muay thai daha sonra wing chun sonra belki bi mma salonuna giderim kısmet olursa ufc istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul MMA Salonu?
    3 hafta önce açıldı
    Ankara'da güreş kursu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsettiğin muay thai kurslarının isimlerini ve semtlerini söyler misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Bahsettiğin muay thai kurslarının isimlerini ve semtlerini söyler misin?

mamak da yeni açıldı ato spor klübü 5 caddede yarın gidip yazılacağım oranın hocasıyla konuştum önceden bana kickboks a gel dedi muay thai gelişmini yavaşlatır 1 2 seneye gidersin ona dedi bende şimdilik kickboks yapcam seneye kısmet olursa muay thai ye geçiş yapcam

oturduğum çevrede 3 tane var diye biliyorum muay thai için

1- Polat Spor Klübü burda muay thai var.

2-Anıl Spor Center burdada muay thai var.

3-Ato Spor Klübü bura benim gideceğim buraya gitmemin nedenide evime yakın olması ve yeni açılmış olması burdada muay thai var.burası açılmasaydı polat'a gitcektim ben ama orası bi dolmuşluk yer evimin dibinde varken oraya gidilmez demi

NOT:Bunların hepsi mamak'tadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caterrev -- 6 Şubat 2013; 2:04:18 >

• :D ciddimisin
  • merhaba,

mamakta bulunan spor salonlarına bu linkten bakabilirsin.
    Mamak Abidinpaşa Cebeci Spor Salonları

Ayrıca Ankara'daki tüm Muay Thai kurslarına da burdan bakabilirsin;

Ankara Muay Thai

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.