Bildirim
Ankara NBA Ürünleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Çin'den al.quote:
Orijinalden alıntı: easternmediterranean
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ankara değilde sekiz8numara diye bir site var yanlış anlamayın site benim değil zamanında forma aldım gerçekten kaliteli iş yapıyorlar -
Ülke alan pasajıydı eskiden şimdide fena değil ama herkes artık internetten alıyor -
Ah be ülkealan pasajı ilk basketbol ürünlerimin hepsini ordan almıştık babamla kırmızı bir and1 almıştım ayakkabıyı giymeye kıyamıyordum hey gidi günler hey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arddsc38 -- 2 Mayıs 2019; 13:30:33 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
And1 yok artık piyasada ben tesadüfen 48 numara bir yerde gördüm aldım hatıra diye bile alınır :D Piyasa çok değişti. Air jordan mesela gelmiyor iyi modelleri. Adidas birçok güzel model sadece nette oda tr sitelerde değil. Reebok Basketbola yönelik yapmıyor. Eskiden çok güzel modeller olurdu şimdi ise yok oldu gitti sanki :)quote:
Orijinalden alıntı: arddsc38
Ah be ülkealan pasajı ilk basketbol ürünlerimin hepsini ordan almıştık babamla kırmızı bir and1 almıştım ayakkabıyı giymeye kıyamıyordum hey gidi günler hey
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X