Bildirim
ANKARA NIN %50 SİNDE SU YOK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
su kesikliği nerde olacakmış ya da başladımı başladıysa şanslı kesimdeyim şu anda:D -
şanslı kesimdesin 2 gündür su yok kardeşşşquote:
Orijinalden alıntı: baycan87
su kesikliği nerde olacakmış ya da başladımı başladıysa şanslı kesimdeyim şu anda:D -
Hep bizim burayı keserlerdi ilk defa sevindim ama bizim her gün bi saat kesiliyo. Diyetini ödedik zamanındaquote:
Orijinalden alıntı: nakres106
şanslı kesimdesin 2 gündür su yok kardeşşş
Alıntıları Göster
-
Ya bizim burada da (imzada var) 2gündür su yok.Dün depoyu doldurttukta anca öyle yıkanabildik.Bit düşer valla ya bu havadaquote:
Orijinalden alıntı: No_Time
Hep bizim burayı keserlerdi ilk defa sevindim ama bizim her gün bi saat kesiliyo. Diyetini ödedik zamanında
Alıntıları Göster
-
sitede bu akşam 6da gelecegi yazıorquote:
Orijinalden alıntı: Bestcooll
Ya bizim burada da (imzada var) 2gündür su yok.Dün depoyu doldurttukta anca öyle yıkanabildik.Bit düşer valla ya bu havada
Alıntıları Göster
-
dün bendede konu açmıştım güvercinlikte boru patlamış, bu tren yolunun yakınlarında sanırım. bir ara tren seferleri bile durdu. bizdede iki gündür yok bakalım nolacakquote:
Orijinalden alıntı: shamsheytani
sitede bu akşam 6da gelecegi yazıor
Alıntıları Göster
yaklışık 1.000.000 kişide su yok
(Sincan,etimesgut,eryaman ve diğerleri) -
batıkenttede elektrik yoktu sabah traş olamadık su varda elektriksiz de olmuyoquote:
Orijinalden alıntı: THR
dün bendede konu açmıştım güvercinlikte boru patlamış, bu tren yolunun yakınlarında sanırım. bir ara tren seferleri bile durdu. bizdede iki gündür yok bakalım nolacak
(Sincan,etimesgut,eryaman ve diğerleri)
Alıntıları Göster
-
inşallah çayyolu hukukçu dostlar sitesinde yoktur sular sadece askerde beni terkeden biri yaşıyo orda bitlensin tez saattequote:
Orijinalden alıntı: lexus
batıkenttede elektrik yoktu sabah traş olamadık su varda elektriksiz de olmuyo
Alıntıları Göster
-
valla büyük ihtimalle yoktur.quote:
Orijinalden alıntı: noob saibot
inşallah çayyolu hukukçu dostlar sitesinde yoktur sular sadece askerde beni terkeden biri yaşıyo orda bitlensin tez saatte
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: noob saibot
inşallah çayyolu hukukçu dostlar sitesinde yoktur sular sadece askerde beni terkeden biri yaşıyo orda bitlensin tez saatte
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: noob saibot
bedduanın böylesine de ilk defa rastladm
-
noob saibotquote:
Orijinalden alıntı: shamsheytaniquote:
Orjinalden alıntı: noob saibot
bedduanın böylesine de ilk defa rastladm
Alıntıları Göster
dün çayyolunda yemekteydim orda da yok malesef
-
savaş olsa su kesilse ne yapcaz peki ?quote:
noob saibot
dün çayyolunda yemekteydim orda da yok malesef
Alıntıları Göster -
noob saibot için rahat olsun hala yokquote:
Orijinalden alıntı: YasiN®
savaş olsa su kesilse ne yapcaz peki ?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: lexus
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: lexus
Batıkent'in neresinden?
Ben Ergazi Mahallesinde oturuyorum hiç elektrik kesilmedi.
Su kesintisi de olmadı.
-
ASKİ nin sitesinde tamir süresi 24/07/2006 saat 24:00 yazıyo bir bucuk gün dahamıquote:
Orijinalden alıntı: Hakanquote:
Orjinalden alıntı: lexus
Batıkent'in neresinden?
Ben Ergazi Mahallesinde oturuyorum hiç elektrik kesilmedi.
Su kesintisi de olmadı.
Alıntıları Göster
edit :27/07/2006
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakres106 -- 26 Temmuz 2006; 18:09:10 >
-
quote:
Ya bizim burada da (imzada var) 2gündür su yok.Dün depoyu doldurttukta anca öyle yıkanabildik.Bit düşer valla ya bu havada
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: JoKeYANKARA
HAde ya bende konutkent tarafındayım burada sular akıyo
-
symbi@n;quote:
Orijinalden alıntı: Fenus42quote:
Orjinalden alıntı: JoKeYANKARA
HAde ya bende konutkent tarafındayım burada sular akıyo
Alıntıları Göster
akmıyo ya.Evin deposunu doldurttuk da bugün şimdi iyi.En azından yarına kadar idare edecek.Yarında normal şebeke suyuna geceriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestcooll -- 26 Temmuz 2006; 18:22:29 >
-
burada yani çukurambar-100.yılda da su yok dünden beri,sitede 18.00de çalışmalar bitecek,gece 24de de su verilecek diyo.quote:
symbi@n;
akmıyo ya.Evin deposunu doldurttuk da bugün şimdi iyi.En azından yarına kadar idare edecek.Yarında normal şebeke suyuna geceriz.
Alıntıları Göster
tuvalete gitmeye korkuyor insan be
-
quote:
dün bendede konu açmıştım güvercinlikte boru patlamış, bu tren yolunun yakınlarında sanırım. bir ara tren seferleri bile durdu. bizdede iki gündür yok bakalım nolacak
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Baron17
Kardeşim nedir bu iş , bizde köyden balayından geldik , 3 gündür su yok , 1 hafta oldu yıkanmayalı.
Benzer içerikler
- evdeki eşyaların sürekli bozulması ne anlama gelir diyanet
- kemik gözlük çerçevesi beyazlaması
- lise diplomasını almazsak ne olur
- neyine iddiaya girilir
- göz bebeği büyüten damla etkisi geçmiyor
- elon musk roket
- vtouch nedir
- türk çay emojisi
- bim para sayma makinesi
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X