Arkadaşlar Peugeout 206 1.4 HDI SW (X Line) 2003 model araç aldım, Ankara da oturuyorum, yetkili servise götürmek istiyorum aracı, Sizlerin bildiği en iyi ve ekonomik Peugeot servisi hangisi? Bir kaç arkadaş öneride bulundu ama sizlerin de fikrini almak istedim... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
en iyi peugeot servisi diye birşey yoktur hepsi berbattır. sağlam verip hurda alırsınız en azından istanbulda böyle size tavsiyem özel bir servise gitmeniz bosch car servicelere gidebilirsiniz mesela. sonuçta garantiden çıkmış aracınız
eğer periyodik bakımlar için servis arıyorsan konya yolundaki shell petolün içinde peugeot göral rapide servisi var, sıra yoksa en fazla bir saatte işini halledebilirsin.
Evet Shell'in içindeki servis iyiye (Dışarıdan) benziyor.Ben benzinimi genelde o istasyondan (Alanya Petrol) alırım ara sıra içeriye bakınıyorum göz ucuyla. Kardeşim aracını Neziroğlu'nun yanındaki Peugeot servisine götürüyor. Memnun mu bir bilgim yok. Gerçi ben başlığı hangi araç için açılmış diye bakmıştım. Keşke Peugeot olduğunu belirtseydiniz.
zaten neziroğlunun yanındaki servisle alanya petrolün içindeki aynı (ikiside göral ın), shell in içindekinde sadece periyodik bakımlar yapılıyor, rapide servisin avantajı az sıra olması (hatta bazen hiç olmuyor) ve işinizin hemen hallolması. Göral ı hiç sevmem ama rapide servisi gerçekten iyi. bu arada hsbc advantage karta 3 taksit yapıyorlar
bence göral servis konusunda iyi işlerini ciddi yapıyorlar. ayrıca ümitköydeki tekoto yuda tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme