Şimdi Ara

Ankara Okullar Bilgilendirme(VALİLİKTEN TATİL AÇIKLAMASI)>>OKULA DEVAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başkenti esir alan kar nedeniyle okullar 2 gün tatil edilmişti. Ankara Valiliği'nden yeni bir açıklama geldi. Açıklamada kar yağışının etkisini kaybetmesi dolayısıyla eğitim ve öğretime yarın sabah devam edileceği duyuruldu.

Ankara Valiliği, kar yağışının etkisini giderek kaybetmesi dolayısıyla eğitim öğretime yarın sabahtan itibaren devam edileceğini bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışının etkisini giderek kaybetmesi ve hava sıcaklığının da mevsim normallerinde seyredeceğinin Meteoroloji Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporlarından anlaşılmasıyla, kent sınırlarındaki resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullar, yaygın eğitim kurumları ile ana okulları ve kreşlerde eğitim öğretim hizmetlerine 11 Mart Cuma sabahından itibaren devam edileceği belirtildi.

Açıklamada, ''İlimiz kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar ile kalp ve böbrek yetmezliği, kontrol edilemeyen tansiyon yüksekliği hastaları ve kronik hastalıkları olanlar ile engelli kamu personelinin sağlık ve idari izinlerinin 14 Mart 2011 Pazartesi sabahına kadar uzatılması Ankara Valiliğince kararlaştırıldı'' denildi.

Aynı açıklamada, başta eğitim öğretim kurumları yöneticileri olmak üzere velilerin, öğrencilerin sağlık ve ulaşım güvenliği ile eğitimlerinin sürekliliğinin olumsuz etkilenmemesi bakımından gerekli tedbirleri almaları istendi.
    ==Kaynak==
    http://www.kanalahaber.com/valilikten-tatil-aciklamasi-haberi-70895.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçurumunkenarında -- 10 Mart 2011; 17:48:13 >

• uplayalım iç açıcı bir haber değil ama görsünler.
  • Belliydi zaten...
  • Şu gece şöyle bir kar bastırsa da valilikte donup ölseler okullar tatil olsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bide bizim yarın yazılı var
  • Hadi iyisiniz okullar yok , dışarda da karla oynamayın he
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Hadi iyisiniz okullar yok , dışarda da karla oynamayın he

okullar yok derken ??
  • ohh yarın sabah kafa dinleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan

ohh yarın sabah kafa dinleriz

Okumadan konuşma okul var yarın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.