Şimdi Ara

Ankara Özel Yurt Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yüksek ihtimalle Ankara'da Gazi Üniv. yüksek lisansa başlayacağım.
    Orda öğrenci yurdu arıyorum. Dini yurt olabilir. Ama ücreti düşük olmalı. Açıkcası gelirim yok. Akademik düşünüyorum çok ders çalışmam lazım. Part time iş bakacağım ama bulur muyum malum bulursam bulana kadar cepten yemek lazım. Bundan dolayı cevaplarınızı bekliyorum

• Hangi fakülte?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

Hangi fakülte?
    Mühendislik hocam.

• Hocam size kaldığım yurdu söyliyim. Ben de gazi mühendislikte okuyorum. Şuan ihlas vakfının ömer derin öğrenci yurdunda kalıyorum. Gazi mühendisliğe yürüme mesafesi. Aylık 300 tl. 3 öğün yemek var. çalışma odaları var. ama bi müdürü var psikopat. Akşam ve yatsı namazlarında yurdu dolanıyo kim kıldı kim kılmadı diye kontrol ediyo. Sabah namazı kılmak zorundasın. Akşam dışarı çıkmak biraz sıkıntı. Son saat 7. bina 25-30 yıllık. bu yurt bu sene sonunda yıkılacak. Tekrar yep yeni bina yapacaklar. Bu süreçte yakında bi yere öğrencileri taşıyacaklarmış.Hocam kalan arkadaşlardan yüksek lisans yapan hatırlamıyorum belki izin vermiyorlardır. Onu konuşun derim. seneye inşallah kurtulacağım bunlardan. Ya eve çıkacağım ya da ilim yaymaya geçeceğim. Nurettin topçu ilim yayma yurdu var. Çok bilgim yok ama daha rahat diye duydum. 2 öğün yemek. Okula otobüsle gidip gelicen. Ama özel yurtlara göre daha ucuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 28 Ocak 2019; 8:24:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam size kaldığım yurdu söyliyim. Ben de gazi mühendislikte okuyorum. Şuan ihlas vakfının ömer derin öğrenci yurdunda kalıyorum. Gazi mühendisliğe yürüme mesafesi. Aylık 300 tl. 3 öğün yemek var. çalışma odaları var. ama bi müdürü var psikopat. Akşam ve yatsı namazlarında yurdu dolanıyo kim kıldı kim kılmadı diye kontrol ediyo. Sabah namazı kılmak zorundasın. Akşam dışarı çıkmak biraz sıkıntı. Son saat 7. bina 25-30 yıllık. bu yurt bu sene sonunda yıkılacak. Tekrar yep yeni bina yapacaklar. Bu süreçte yakında bi yere öğrencileri taşıyacaklarmış.Hocam kalan arkadaşlardan yüksek lisans yapan hatırlamıyorum belki izin vermiyorlardır. Onu konuşun derim. seneye inşallah kurtulacağım bunlardan. Ya eve çıkacağım ya da ilim yaymaya geçeceğim. Nurettin topçu ilim yayma yurdu var. Çok bilgim yok ama daha rahat diye duydum. 2 öğün yemek. Okula otobüsle gidip gelicen. Ama özel yurtlara göre daha ucuzdur.
    Hocam ömer derin ve ilim yaymanın yurdu doluymuş malesef bana öyle dediler... Yüz yüze mi görüşmek gerekiyor ?
    Bir de yüksek lisansa izin vermiyorlar derken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 28 Ocak 2019; 13:38:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Her isi ters giden adam

Hocam ömer derin ve ilim yaymanın yurdu doluymuş malesef bana öyle dediler... Yüz yüze mi görüşmek gerekiyor ?
    Bir de yüksek lisansa izin vermiyorlar derken

Alıntıları Göster
    bilmiyorum hocam sorun bi. şuan tanıdıklarımdan yüksek lisans yapan yok.
  • quote:

bilmiyorum hocam sorun bi. şuan tanıdıklarımdan yüksek lisans yapan yok.

Alıntıları Göster
    Hocam bugün yurtları aradım. Bu fiyatlar ne böyle ya ? Bu vakıf yurtları olmasa yandığımın resmidir.
    Özel yurtları aradım 800 den aşağı diyen yok. Neyse insan vakfı'nın bir yurduyla görüştüm yemek dahil 450 lira diyor. Ona ggidebilirim .Sağolasn yorumlar için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri Özel Yurt Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bugün yurtları aradım. Bu fiyatlar ne böyle ya ? Bu vakıf yurtları olmasa yandığımın resmidir.
    Özel yurtları aradım 800 den aşağı diyen yok. Neyse insan vakfı'nın bir yurduyla görüştüm yemek dahil 450 lira diyor. Ona ggidebilirim .Sağolasn yorumlar için :)

Alıntıları Göster
    insan vakfı mı?

• quote:

insan vakfı mı?

Alıntıları Göster
    Evet hocam

• quote:

Evet hocam

Alıntıları Göster
    İlk defa duydum hocam. Yeri falan nerde? Yurdun ismi ne?

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam yarın bi gidip konuşacağım detaylı bilgiyi o zaman vereyim
    Bu arada ben süleymancılarda kalacağım gibi

• quote:

Alıntıları Göster
    Özel amif emre yükseköğrenim öğrenci yurdu hovam.
    Gidip konuşamadım bugün hattım kapanmış aştide internet buldum ordan yazıyorum.
    450 dediler. Yemek dahil işte. Okula biraz uzak ama tek metroyla gidiliyor.

• Eyurtlar.com
    Ankara Yurtları & Ankara 2020 Yurt Fiyatları - Ankara Yurt
    https://www.eyurtlar.com/il/ankara-ozel-yurtlari/7
    tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.