Şimdi Ara

Ankara Şaşmaz Ayakkabı Dünyası Outlet indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da olanlar Şaşmaz kavşağı Outlet Ayakkabı Dünyası nda çok ciddi indirimler var. Modeller çok güzel değil ama 40 50 liraya bayan Vans lar ve erkek bayan Sperry ayakkabılar var
    100 liraya aşağıdaki Cat bot denk geldi aldım ama başka kalmış mıdır bilemem hiç göremedim
    10 liraya aşağıdaki turuncu Dockers var mesela, resimdeki Clarks 60 lira, Pierre Cardin 40 lira vs vs ama numara işi şans tabi
    Ankara Şaşmaz Ayakkabı Dünyası Outlet indirimleri Ankara Şaşmaz Ayakkabı Dünyası Outlet indirimleri Ankara Şaşmaz Ayakkabı Dünyası Outlet indirimleri Ankara Şaşmaz Ayakkabı Dünyası Outlet indirimleri Ankara Şaşmaz Ayakkabı Dünyası Outlet indirimleri Ankara Şaşmaz Ayakkabı Dünyası Outlet indirimleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gece 12 de mi haber verilir bu ?

Neyse sabah ezanından sonra ordayım.

• :)) hocam ben cuma akşam gittim yazacaktım unutmusum biraz önce farklı bir ayakkabı fırsato okuuunca aklıma geldi, bu arada akşam 8 de kapanıyor bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dearmrty -- 11 Ekim 2020; 1:38:55 >
  • ürünler defolu onu da belirtseydiniz. ama gözardı edilebilecek defolar çoğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmtakks M kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam bahsettiğim ve fotoğraflarını koyduğum ürünlerin hiçbiri defolu değil özellikle sordum çalışanlara. Ayrıca defolular ayrı bir kısımda ve defolu oldukları etiketlerinde yazıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.