arkadaşlar selamlar 2012 polo blumotion sahibiyim. aracımın üzerinde takılı bulunan rcd 210 teybimi satıyorum. işlevsel herhangi bir sorunu yok görüntüsü hoşuma gitmediğinden satıyorum.
aracı temmuzda aldım teypte bu yüzden 1.5 aylıktır. henüz cd takmadım. sürekli radyodan müzik dinliyorum.
malum kutusu yok. arabanın üzerinde geldi. gerekli diğer şeyleri belirtirseniz bulmaya çalışırım.
double-din sistemlerle takas düşünebilirim. piranha encore 7" sistemleri düşünüyorum. ayrıca rcd310 modelleri ile de üzerine bir miktar verip takasa girebilirim.
fiyatı biraz araştırdım sahibinden.com vs sitelerden
225tl düşünüyorum. takasta konuşuruz anlaşırız.
pazarlık sünnettir tabi ki
temsili resmi:
ankaradayım. ilgilenenler ilana yazabilir pm atabilir tel no bırakabilir. elden alışveriş tercihimdir.
rcd 210 siyah zeminlisinini 100 TL ye rcd 310 siyah zeminliyi 200 liraya sattım , dediğin fiyat biraz yüksek gibi...
selamlar uyarınız için teşekkür ederim cihazın fiyatı hakkında çok bilgi sahibi değilim bu yüzden internette alışveriş sitelerinde gördüğüm fiyatlar çerçevesinde fiyatı belirledim
subzero1018S
kullanıcısına yanıt
bu teypten lazım banada ama ikinci el bi türlü bulamadım. bıldıgınız varmı acaba