Şimdi Ara

ANKARA TIP İSTEYENLER BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
3.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse yok mu la

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Sadece istemekle kaldigim icin

Ama yine de up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yurtlardan bahseder misin

• Hocam başka bir yerde de bahsetmiştim.Üniversitenin kendine ait öğrencievleri var ancak fiziksel şartlar olarak iptidai durumdalar ve kontenjan sınırlı.Okula yakın kyk yurtları var aynı şekilde yürüme mesafesinde özel yurlar var.Barınma konusunda bir sıkıntı olmaz yani.

• hocam bi kere fiziksel şartlar olarak en iyisi ankaradır.istanbula çok hakim değilim ama hasdal projesi işi bu sene oranın puanını düşürecek gibi.hacettepe ise isim olarak güzeldir ama onlardan farkımızın olduğunu sanmıyorum hatta daha olumlu yanlarımız var mesela onlar anatomiyi tamamen 2.sınıfta görüyorlar, biz 2 seneye yayıyoruz.yani bu üç yer de insanın üzmez hepsi bu ülkenin en kaliteli tıp kurumları

• tercih meselesine gelecek olursak geçen sene buradaki herkes listemi bilir. cerrahpaşa hacettepe çapa Ankara şeklindeydi.Ankara ve çapanın ingilizcelerini yazdım ama hütf ve ctfninkileri yazmadım.ankara tr 6.tercihimdi orası geldi

• her sene yapılıyor hocam.tarihler belli olduğunda paylaşırım

• up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctf varken buraya gidilir mi sence

• Say-1000 kullanıcısına yanıt

bu soru ironi amaçlı mı yoksa ciddi mi ona göre cevap vereceğim

• ciddi

• Say-1000 kullanıcısına yanıt

gidenler var.en somut örneği geçen sene tr 2.si olan arkadaşımız.puanı hütfye ctfye yettiği halde aütfye gelen birçok arkadaşımız var ve ben arada çok ciddi bir fark olduğunu sanmıyorum hatta fiziksel imkan olarak biz daha iyiyiz.

• the.last.airbender kullanıcısına yanıt
    Üşenme. Üşenmeeee!

• Yararlı konu up

• hocam kampüs icinden fotolar gayet güzel, egitim sisteminiz hakkında da bi yazı bekliyoruz.

• beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

Hocam elbette eğitim sistemimiz hakkında yazı yazmak Ankaratıplı dururken haddime değil ama kısaca özetlemek gerekirse 1, 2, 3.sınıflar teorik;4, 5, 6.sınıflar klinik eğitim görüyor her yerde olduğu gibi.Ben 1.sınıf özelinde konuşmak istiyorum.1.sınıf, 4 modül dediğimiz komitelerden oluşuyor.Her modülün sonunda bir uygulama sınavı ve 1 teorik sınav(100 soruluk çoktan seçmeli test şeklinde) oluyoruz.Uygulama sınavında projeksiyona mesela bir kas yansıtıyorlar ve bu kasın adı nedir şeklinde soruyorlar.Onun dışında 1.sınıfta iki tane mesleksel beceri dersimiz oluyor cebeci hastanemizde turnike yapmak, bandaj sarmak gibi temel tıbbi beceriler ediniyoruz ve sene sonunda bunlardan uygulamalı sınav oluyoruz.Ve gelişim sınavı diye bir sınav oluyor sene sonunda ve 6 senenin konularından soru çıkıyor ama sadece kendi konularımızdan sorumlu oluyoruz ve ona göre puanlandırılıyoruz en sonunda da 200 soruluk çoktan seçmeli final sınavına giriyoruz ve seneyi bitiriyoruz bu arada final neredeyse ortalamayı yarı yarıya etkiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 1 Temmuz 2023; 15:52:35 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.