Şimdi Ara

ANKARA TIP İSTEYENLER BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
4
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Knk ctf hacettepe çapa ankara yazmışsın , Ankara’yı övüyorsun hatta diyorsun bazı imkanları daha iyi .ben aynı şeyi yapınca trolllüyor oluyorum bi özeleştiri yap bakiym kendine 😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

bu sadece benim söylediğim bir şey değil.ben zaten sıralamaların bir kıstas olduğuna inanmıyorum çünkü 10 sene öncesine kadar aütf ctfden ve çapadan yüksekti.10 yıl önce iyiydi de 10 yılda mı kötü hale geldi?senin okulunu da puanı geride diye eleştirmiyorum köklü olmadığı ve birilerinin desteğiyle bir yerlere getirilmeye çalışıldığı için eleştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 10 Temmuz 2023; 0:14:51 >
  • 1- Hocam altındağ olarak geçiyor ancak hemen yolun karşı tarafı abdi ipekçi parkının olduğu taraf çankaya. Okulun konumu çevresi itibariyle pek iyi olmasa da her yere ulaşımın kolay olduğu bir yer.
    2- Kendi yurdu var vehhbi koç yurdu ancak çok yer açılmıyor oraya bel bağlamayın derim. Özel yurtlar çevrede bolca var ancak ateş pahası.
    3- Tömer kapsamında dil kursları var ben ankara tıbba girdiğimde ilk 5k bursu adı altında ya tamamını ya da yarısını ödüyolardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk 3 sene eğitim gördüğümüz morfoloji binası altındağda ama altındağla pek alakası yok zaten otobüs ve metro duraklarına 5dkda gidersin yürüyerek.bizim 2 hastanemiz var biri hemen altındağda morfoloji binasının arkasındaki ibni sina hastanesi diğeri de mamak cebecideki cebeci hastanesi.cebeci hastanesine ilk 3 yıl çok gitmiyoruz ben mesela 1.sınıfta sadece 2 kez gittim o da mesleksel beceri adındaki tıbbı becerileri öğrendiğimiz ders için.ayrıca morfoloji kampüsünden cebeciye okulun ringi var saat başı ücretsiz şekilde gidip gelebilirsin

• çevresindeki yurt fiyatları falan nasıl kyk yakın mı barınma sorunu var mı yani genel olarak tek sıkıntım o gibi duruyor

• evet

• %60ı kykda kalıyor diyebilirim.barınma sorunu yaşayan kinse görmedim

• hocam bana sormamışsınız ama ben de cevaplayayım dedim.dezavantaj olarak ne kadar abur cubur bilgi varsa veriyorlar yani tam anlamıyla bilgi bombardımanı oluyor ve ayrıca mevcudu fazla buluyorum gerçi mikroskop konusunda sıkıntı yaşamıyoruz ama azaltılması gerektiğini düşünüyorum.avantaj olarak ise yaşadığımız bilgi bombardımanı aslında farkında olmadan bizi ileriye taşıyor benim neredeyse bütün tanınmış okullarda arkadaşlarım var ve onlarla buluştuğumuzda okulun eğitiminin ne kadar sağlam olduğunu anlıyorum

• hocam örnek veriyorum vücuttaki aminoasitler hakkındaki bilgileri ezberlemek zorundasın ya da mesela anne karnındaki bebeğe hangi maddenin hangi zararı verdiğini bilmek zorundasın

• Up

• türkçesi 3300 3700 4300 son 3 sene sıralama olarak. eğer bu sene bi sürpriz patlatıp 5kya çekerse zorlarım gibi duruyor hayırlısı

• 3Rayy kullanıcısına yanıt
    Depremin etkisiyle sabit kalabilir

5kya çekmesi çok olası değil ama türkiyede neyin olacağı belli olmaz

• Puleun P kullanıcısına yanıt
    deprem ne alaka? İstanbul'u tercih etmeyeceklerini mi düşünüyorsunuz

Çevremdeki çoğu kişi istanbul istiyordu depremden sonra herkes ankaraya kaydı

• Puleun P kullanıcısına yanıt
    o işler öyle kolay lafla bitmez hocam da neyse bekleyelim görürüz

• sorusu olan var mı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.