Merhaba arkadaşlar.Normalde bu konuyu tercih sürecinde açacaktım ama şimdiden kafanızda bir şeyler oluşturmak için açıyorum.2-3 foto dışındaki tüm fotolar şahsıma aittir.Her türlü sorunuzu bekliyorum. 1-Ankara Tıp Morfoloji Binası dış görünüm 2-Morfoloji binası 2.kat mozaik ve vitray 3-Morfoloji binası içindeki kabartmalar 4-Morfoloji binası içindeki Güneş Kursu kabartması 5-Anatomi derslerinin işlendiği Meşhur Çukur Amfi 6-7/24 hizmet veren Prof.Dr.Olcay Tiryaki Çalışma salonu 7-Anıtkabir'den Ankara Tıp İbni Sina Hastanesi manzarası 8-Ord.Prof.Dr Abdülkadir Noyan Konferans Salonu 9-Dönem 2'lerin ders işlediği amfilerden biri 10-Morfoloji Binası dışındaki üniversitemizin sembolü Güneş Kursu motifi 11-Morfoloji Binası yandan görünüm ve Ankara Tıplılar Sokağı girişi 12-Morfoloji binasındaki voleybol sahasından İbni Sina hastanesi 13-Morfoloji binasından İbni Sina hastanesine bakış 14-Çukur Amfi'ye giderken geçilen Saklı Bahçe'den Morfoloji binası manzarası 15-Ankara Tıp alt bahçe 16-Morfoloji binasındaki Tıp Müzesi 17-Cebeci Hastanesi 19-6 TL'ye porselen tabakta doyurucu yemek(CTF'de tabldotta veriyorlar.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 21 Haziran 2023; 20:9:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim