Bu sene hacettepe cerrahpaşayı geçicek bence.Ve depremden dolayı Ankara'daki tıplar yükselirken,İstanbul'daki tıplar gerilicek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu sene hacettepe cerrahpaşayı geçicek bence.Ve depremden dolayı Ankara'daki tıplar yükselirken,İstanbul'daki tıplar gerilicek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben ingilizcesinin de geçeceğini düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Up < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben dememişmiydim hacettepe geçicek diye |
Uppp < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara ingilizce cerrahpasayi geçti seneye de ankara Türkçe gececek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ctf ingilizce ankara ing den önde , ctf türkçede ankara türkçeden önde değil mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mezun olduğum bölümüm şu an cerrahpasa Türkçeden daha iyi kapatıyor 2-3swneye kalmaz cerrahpasa ingilizcesini de gecer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnız sadece yks sıralamalarına bakmayalım , akademik üretim olarak hacettepe dışında hamidiye tıpla kapışabilcek biri yok . total 4542 çıkmış, hastanelerin yarısı istanbulda 2-3k sı hamidiyeye yazar (sıralama total sbüyse) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |