Şimdi Ara

Ankara Trabzon Eskişehir şehir yaşantısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Çoğu kişi ve ailemde bu yönde ama gençlik işte akıl şehir dısınada kayıyor:/
    Ben de senin gibiydim 3.yılımda ev özlemi çekiyorum il dışında her şey zor cidden aile yanında olsam şuan çok rahat olurdum heralde ama son karar senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara trabzon çöp sıkıcı yerler
  • Bilgisayar mühendisliği için Ankara 'yı seçmen daha akıllıca olur.Söylediğiniz ünilerin sıralama aralığında ise Ankara Üniv (gölbaşı), Gazi ve Y.Beyazıt (100%ing) seçenekleri var. Ben Gazi veya Y.Beyazıt ı öneririm mühendislik için gerisi size kalmış.

• Ktü diş iyidir arkadaşım okuyor orda memnun.
  • Şehri bilemem ama kesinlikle bilgisayar mühendisliğini seç. Sağlık sektörünün ülkede durumu çok kötü ve her geçen daha kötüye gidiyor. Ha diyeceksin ki mühendislik çok mu iyi? O da kötüdür belki ama mühendis yurt dışına çok kolay çıkıyor. Sağlık sektörü buraya bağımlı maalesef.
  • Trabzon'da kalmanı tavsiye ederim. Ankara öğrenci için ideal bir şehir değil. Trabzona alışık olduğun için ve çevren orada olduğu için öğrencilik hayatın daha iyi olur derim.
  • Up up

• Puana aldanma KTÜ iyidir. Puan yanılmaca . Egitim olarak cok daha iyi okula gitmedikce kendinsehrinden ayrilmak buyuk hata

• up up up up
  • Antalya hakkında öğrenci gözüyle bilgi vereyim. Öncelikle kampüsü güzeldir eksiklikleri olsa da diğer kampüslere bakınca gene iyidir.
    Burada öğrenci olmak diğer şehirlere göre daha pahalıdır. Tek eve çıkarsan 1000 tl kira verirsin. Arkadaşlarına çıkarsan bölüşürsün. Mekanlar pahalıdır çok fazla konseptli kafe bulunmakta ancak cep yakar. Ne hikmetse öğrenciyiz paramız yok diyenler de buradan çıkmaz neyse.

Antalyanın yazı canlıdır. Ancak yazın memleketine gidersen bundan faydalanamazsın. Kış olarak sadece ctesi günleri kale içine öğrenciler akın eder. Toplasan 2 mekan vardır gece hayatı olarak eğlenebileceğin. Ona da 1 gidersin 2 gidersin sonra sıkılırsın emin ol.

Benim sana tavsiyem İzmir ya da eskişehire gitmen. Aradığın özellikler burada mevcut

• Uppp

• farklı şehirlerde toplam 10 yıl üniversite okumuş bir abin olarak tavsiyem
    evinde kal.. yemek çamaşır derdin olmaz
    ..araba önemli..
    heyecan arıyorsan batuma a gidebilirsin..
    boş ev lazımsa üniversite arkadaşlarınınkini kullanırsın
    tecrübeyle sabittir.
  • Up

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.