Şimdi Ara

Ankara Trafiği Kadar Rezil Trafik Görmedim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
2
Favori
10.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam helal olsun valla 4 aydır ankaradasınız siz illallah etmişsiniz birde bizi düşünün. Özellikle o rögar kapakları varya onlara Allah bilir onların yüzünden kaç tane araba birbirine girdi kavgalar çıktı kartel'ler yırtıldı
  • Sahibinden.com'a girdim şimdi satılık şahin sayısına baktım şehirlere göre.

Dogan , kartal vs araçları saymadan sadece şahin rakamları.

quote:

quote:

Ankara

1381

quote:

istanbul

1100

quote:

İzmir

732

Nüfusa göre oranlayınca ankara da kişi başı düşen şahin sayısı xxxxxxx.

yazıpta moral bozmaya gerek yok ama bu adamların %95'i ankara trafiğinin içine ediyor.

Dolmuş ve taksileri saymıyorum bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Sahibinden.com'a girdim şimdi satılık şahin sayısına baktım şehirlere göre.

quote:

quote:

Ankara

1381

quote:

istanbul

1100

quote:

İzmir

732

yazıpta moral bozmaya gerek yok ama bu adamların %95'i ankara trafiğinin içine ediyor.

Güzel yerden yakalamışsın.

BU mamakta şahinden başka araç yok zaten.Alt tarafı asker ziyaretine gidecektim.Katil oluyordum.Çokta sinirlenen biri değilimdir trafikte.

Mamak beni derinden etkilemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 10 Temmuz 2012; 1:03:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Sahibinden.com'a girdim şimdi satılık şahin sayısına baktım şehirlere göre.

quote:

quote:

Ankara

1381

quote:

istanbul

1100

quote:

İzmir

732

Güzel yerden yakalamışın.

BU mamakta şahinden başka araç yok zaten.Alt tarafı asker ziyaretine gidecektim.Katil oluyordum.Çokta sinirlenen biri değilimdir trafikte.

Mamak benim derinden etkilemişti

Mamak , keçiören , ostim , sincan

şahin - e30-e36 forever.

• quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Büyük sehirlerin hepsi böyle . Millet para yok fakiriz diye ağlayıp sızlıyor da herkesin altında arabası var anasını satayım. İstanbul'daydim gecen hafta bu hafta İzmir'deyim . Nefret ettim bu trafikten bu milletten.

hocam su yasima kadar ogrendigim bir sey varsa, o da param yok diye aglayip sizlayandan korkacaksin

yakin akrabam 2-3 milyon borcum var diyor, batigim diyor karisina araba aliyor, kendi gecen sene sifir araba aldi, villada oturuyor. babamin cok samimi olmadigi bir arkadasi daha beter. param yok param yok diyordu 3 ay once yeni cls almis kendine bir grand cherokeesi var bir tane de motoru var. hatta onu da yenilemis. gecem gorustuk amca hani param yok diyordun dedim valla bu sefer sakayla karisik

bunlarin parasi yoksa, biz olelim yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam olarak Ankara'ya has mıdır bilmiyorum ama özellikle son günlerde sıkça yaşadığım bir başka trafik katliamı da şu şekilde :
    Eğer bir kavşakta (ışık olsun ya da olmasın) belli bir yönden gelen araç sayısı fazla ise, o araçlar birbiri ardına koyun sürüsü gibi dizilerek, ışık ya da geçiş üstünlüğü tanımadan yola çıkarlar ve diğer yönden gelen araçlara yol vermezler. O yüzden önünüzde yoğun bir akış varsa, yeşil ışık bile yansa kavşağa son derece yavaş, her an durabilecek gibi girmeniz gerekir. Ve hakkınız olan yolu almanın tek yolu, bu koyun sürüsünün üstüne sürmektir, eğer durur da hakkınız olan yolu versinler diye beklerseniz, bu mahlukatlar daha da bir heyecanlanır ve hızlanarak yola devam ederler.

Yine Ankara'ya has olduğunu iddia edemeyeceğim bir başka sinir bozucu alışkanlık ise, adam gibi yolunda giden kişiye yol vermeyen milletin, ters yönden gelen ya da kırmızı ışıkta geçenlere kuzu gibi yol vermesi! Dün gözümün önünde bir araç, ters yönden gelen 2 tane ticari taksiye, üstelik de yol kendisinin olduğu halde, durup beklemek suretiyle yol verdi! Orada yolunuzda adam gibi giderken, ölümcül kaza yapacağınızı bilseler, yol vermezler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 10 Temmuz 2012; 11:59:24 >

• Eskiden olsa Ankara'yı savunurdum güzel şehir derdim ancak 27 yılın sonunda artık doğup büyüdüğüm memleketimden nefret ettirdiler iyice.

Şehiri pok götürüyo her yer toz içinde ne havası var ne suyu. Yol desen yol zaten YOK!

• Arkadaşımın tespitlerinin eksiği var fazlası yok...

Ankara malesef bütün şehirlerimiz gibi bedevi kültürün hakim olduğu kentlerden biri ama bunların belki de başında geliyor... Kirli siyaset, aşağılık çıkar ilişkileri, rant, haram para, görgüsüzlük, sonradan görmelik, hanzoluk ne ararsan var...

Bursa, İzmir gibi Avrupa kültürüne biraz daha yakın olan şehirlerdeki trafikle Ankara trafiği arasındaki fark çok kısa sürede anlaşılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Bunlar kıyametin alametleri !

Desem gülersiniz ama gülmeyin dikkate alın

Deccalın istediği yeni bir dünya düzeninde tamda bu yaşananlar var

İnsanların dinden ahlaktan uzaklaşacağı ve mehdi (kurtarıcı son peygamber) in geleceği ahir zaman

Tüm bunlar deccalin yeniden çağrılması için yapılan ayinler ve beyinleri yıkanan robotlaştırılan insanlar sayesinde olacak

Daha fazla bilgi için illimunati ve yeni dünya düzenine ilişkin makale ve görsel medyay bir bakın

Şu an ne yazıkki herşey deccal (şeytan) ın istedi yönde ilerliyor bu yeni değil bunlar amerikanın keşfinden bu yana süre geliyor

Çok büyük bir tehlike var ve ortadoğudaki savaş sizce sadece petrol içinmi yapılıyor

Kesinlikle hayır asıl yapılamk istenen deccalin doğduğu toprakları ele geçirmek !

Bunları gerçekmiş gibi anlatmıyor musunuz aklım almıyor..
    Kaynak nedir hocam (rumuzunuz DR ) ?

Bilimse böyle bir kaynak yok.
    Dinse Kuran'da yok..

Nedir bu lütfen söyler misiniz?

Saygıyla....

• Okurken insan bunalıyor gerçekten. Bende Gebzede oturuyorum burada da resmen hanzolar yüzünden trafik felç oluyor. AVM yolu üzerinde ışıklardan trafik bir başlıyor. Neredeyse 3 km ileride sapak ışıklarına kadar devam ediyor. Kırmızıda durmayan . Yaya kırmızı yanmasına rağmen yola atlayan yayalar. Sağa dönülmesi gereken yerde düz gitmek isteyen birinin durması vs. vs. uzar gider.
  • Ben de Ankaradayım son 4 aydır. Ondan önce 40 yıl İstanbul' da idim. 20 yıldır da İstanbulda araç kullanıyorum. İstanbul da çok daha rahat araç kullanıyorsunuz, İstanbulda sinyal verdiğin zaman kimse gaza basmıyor ! frene basıp sana yol veriyor. 15 günde bir istanbula giderim, gittiğimde de rahat ederim trafikte. Yoğunluğu tamamen araç fazlalığından. Şöförlerin nezaketsizliğinden değil ... yazıklar olsun insanlık ölmüş Ankara da .....
  • Kesinlikle daha aptalı yok.

Ulan adamların yarısı kırmızı ışık dinlemiyor. Sanırsın ambulans. En son böyle biriyle çarpışıyorduk.

Ağır kufur ettim. Arkasına yapıştım. Kenara çekti. Sen benim kim olduğunu biliyormusun dedi.
    Kimsin dedim
    Bilmem ne özel kalem müdürünün şoförüymüş.

Kanka çok korktum dedim. Ama seni sikayet edeceğim dedim.

Ya yu birşeyler dedi.

Sonraki lambalarda geçmeye götü yemedi pasa pasa bekledi.

Böyle herkese araba verirlerse olacağı bu.

Herkes kendini padişah sanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırmızı ışıklarda geçeme olayı gölbaşı,incek taraflarında meşhurdur.Yarın gidin bakın sayamayaccağınız kadar adam ışıkta geçer.Bunların da çoğu üniversitemizin öğrencileri

• daha 2 hafta önce ankarada 9 gün kaldım trafik aman allahım o da ne!!!....
    kornaları uzun basıyorlar saygı yok kırmızıda gecmeler yol verme de yok arac üstünlüğü mü hak getire ulen bursada trafikte olsalardı kesinlikle af yok ya dayak yerler ya da kurşun... böyle rezil trafik görmedim hele daha dakika 1 gol 1 uzun uzun kornalar tamamen art niyetli küfür anlamında algılıyorum cinnet getirtecek karşıdakileri tahrik ediyorlar ankaralıları memur tayfası olarak gecindiklerini bilirdim ama gelişememişler
  • Ankara da doğdum Ankara da büyüdüm
    Kırmızı ışık veya çok bilinen kurallar bile sürücülerin çoğu tarafından çiğneniyor
    Benim çıldırdığım nokta ise kırmızı ışıkta üzerinize hayvanca gelen birisini eleştirme hakkınız dahi yok
    Eğer yaptığının yanlış olduğunu belirtir tarz harekette bulunursanız hayvan gibi üzerinize saldıracaklardır
    Son 1-2 yıldır da meşhur olmuş başka bir durum var
    Kırmızı ışıkta beklerseniz arkanızdakilerden bazıları neden beklediğinizi ve niye yeşilde geçenlerin üzerine aracı sürmediğinizi merak eder biçimde kornaya basıyorlar
  • Tüm bunlara ekleme;

Herşeye alıştım, zamanla sabırlı olmayı öğrendim ama şu korna olayına alışamadım bir türlü...

Ankaralı sürücülerin büyük kısmı kornayı çok kullanıyorlar. Kırmızıda çok korna yedim... Kamera olduğu halde bile kırmızıda korna çalan var. Aklım almıyor...

Oysa birazda sinyal kolunu kullansalar. Ankarada sinyal veren sürücüye acemi diyorlar.

Şunuda söylemeden geçemeyeceğim, sayıları git gide artan çakma xenoncular....

Sabırlı olmak lazım...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Tüm bunlara ekleme;

Herşeye alıştım, zamanla sabırlı olmayı öğrendim ama şu korna olayına alışamadım bir türlü...

Ankaralı sürücülerin büyük kısmı kornayı çok kullanıyorlar. Kırmızıda çok korna yedim... Kamera olduğu halde bile kırmızıda korna çalan var. Aklım almıyor...

Oysa birazda sinyal kolunu kullansalar. Ankarada sinyal veren sürücüye acemi diyorlar.

Şunuda söylemeden geçemeyeceğim, sayıları git gide artan çakma xenoncular....

Sabırlı olmak lazım...

Ben unuttum siz hatırlattınız teşekkür ederim

Hakikaten bu sinyal vermeme olayı çok yaygın Önünüzdeki araç bir anda yavaşlayıp sinyal vermeden dönüşü yapıyor

Geçen hafta bir olay yaşadım Önümdeki araç sağ sinyal verdi yavaşladı hafif bir sağ yapıp bir anda U dönüş yaptı Yanımda eşim ve çocuğum var neye uğradığımı şaşırdım Adam sağ sinyal verip sağa doğru yanaşınca ben önüm açıldı derken adam arkadan gelen var mı yok mu demeden U dönüşü resmen çaktı

• Kurallara uymalıyız ve bu saygıdır ya, hem kazalar olmaz hem de kul hakkına girilmez. Bir kurala uymamak, benim düşüncemdir kul hakkına girmektir ya, bir kırmızı ışıkta geçmek kul hakkıdır benim düşüncem. Ben yaya olduğum zamanlarda gerçekten yayaya yeşil yanıyor ve araç halen geçiyor ben de bakın diyorum ışığı işaret ediyorum, bazen duruyorlar bekliyorlar ve mahcup oluyorlar.

Ya asıl yağmurlu havalarda su birikintisinden hızlı geçip giden araçlara ne demeli, bir keresinde komple ıslandım bu yüzden, okula gidecekken, şimdi o kişi her kimse, benim hakkıma girdi, hadi bakalım ben hakkımı helal etmez isem ödeyebilecek mi kul hakkını ? Bu bilinçte olmamız gerekiyor.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 8 Şubat 2013; 1:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

4 aydır Ankara'da yaşıyorum. Böyle rezil bir trafik görmedim hiçbir yerde. Mesele kalabalık olması değil. İnsanların davranışları ve belediyenin yollara verdiği önem.

Şahinciler (ve E36 BMWciler)
    Hiçbir yerde bu kadar çok ŞAHİN görmedim. Adam sanki köyde gidiyor. Saçmasapan egzostlarla gürültü kirliliği yaptıkları gibi iğrenç modifiyelerle de görüntü kirliliği yapıyorlar.
    Aracı arkadan itiş diye altında M3 olduğunu zannedenler var. Trafiğin içinde arkasını attırarak giden tipler var. Ne yaptığı da belli değil, aracı da toparlayamıyor, trafiğin içinde spin atan beyinsizler var.
    Biraz daha fazla parası olan aynı zihniyettekiler E36'ya biniyor.
    Trafikte bu tipleri görünce uzak durmaya çalışıyorum.

Kırmızı Işık
    Ankara'daki şoförlerin %50'si, ŞAHİN'cilerin %90'ı kırmızı ışıkta durmuyor.
    Kırmızı ışıkta durmayan vatandaşlara rahmet okuyorum her gördüğümde.
    Ankara öyle bir hale gelmiş ki POLİS dahi durmuyor kırmızı ışıkta. Lanet olsun böyle zihniyete.
    Kırmızı ışıkta durdum diye arkadan selektör yapan mahlukatlar var.
    Öyle ki bazı kavşaklarda yayalar isyan ediyor kendilerine yeşil yandığı halde geçemedikleri için.

Sağdan geçmek
    Bir tanecik aracı dahi geçebilmek için tek şeritli yolda sağımdan geçip önüme girmeye çalışan tipler en nefret ettiğim tipler.
    Sağda bir boşluk gördü mü vatandaş hiç affetmiyor. Yolun devamında şerit yok, düzeni bozmayım demiyor.
    Bir sağa geçiyor bir sola geçiyor. Trafiğin düzenli akmamasının en büyük sebebi budur bence.
    2 şeritli yol geliyor, kırmızı ışıkta bu 2 şeritli yolda 3 hatta bazen 4 araç yanyana duruyor.
    Yahu yolun devamı yine 2 şeritli. Araya giren, sağdan girmeye çalışanlar düzeni bozarak saçmasapan bir trafik oluşmasına sebep oluyor.
    Bu tiplere özellikle yol vermiyorum. Aracı kıymetli olan önüme giremiyor ama Şahincilere ben yol vermek zorunda kalıyorum çünkü adam durmuyor, "istediğim yerden giderim kardeşim" havasında. Ben durmasam sürte sürte girecek önüme.

Hız sınırı
    Şehir içi hız sınırı 70 km/h. Bazı yerlerde radar var. Vatandaş radarın olduğu yerde 40 km/h hıza düşüyor, sonra topukluyor.
    3-4 şeritli İstanbul yolunda en sağ şeritten 70 km/h hızla gidiyorum, ticari bir minibüs arkamdan selektör yapıyor. Lanet olsun böyle zihniyete.

Şerit takibi
    Vatandaşların çoğunda şerit kavramı yok. Geçiyor adam en sola 40'la ilerliyor. Birader madem yavaş gideceksin sağdan git.
    İllaki selektör yapacaksın da çekilecek. Selektöre aldırmayan tipler de var. Adam soldan ağır ağır gitmeye devam ediyor.
    Soldan gidenler en azından şeridinden gidebiliyor. Şeritleri ayıran çizgilerin tam üstünden giderek iki şeridi kaplayanlar var. Adam ne sağa çekiliyor ne sola. Özellikle taksiciler bunu yapıyor. Adam tek bir aracı dahi geçebilmek için sağ şeride geçiyor, az ilerde sola dönmek için önüme kırıyor.
    Trafik ışıklarına yaklaşırken mantıken hangi tarafa döneceksen oraya yanaşman gerekir. Ama yok sağ boşsa sağa gidiyor vatandaş, sol boşsa sola. Sonrada düz gidecek adamın önüne kırıp dönmeye çalışıyor.

Dolmuşçular
    Kamera olmayan yerlerde kırmızı ışıkta duran dolmuşçu görmedim. Adam durmuyor, kırmızı da durmadığı gibi yol hakkı olan adama da yol vermiyor.
    Onlar yolların kralıdır. Sürekli selektör yapar arkadan, seni geçer hemen önünde bir yolcu görür önüne kırar ve durur. Onun ilerlemesini beklerken kırmızı ışık yanar. Ama dolmuşçuya değil sana yanmıştır kırmızı. Hiç oralı bile olmaz yoluna devam eder dolmuşçu abim.

Rögar kapakları
    Ankara kesinlikle rögar kapağı özürlü bir memleket. Ya asfalt üzerine asfalt attıkları için oluyor ya da kapaklar zamanla çöküyor. Hiç mi yol seviyesinde kapak olmaz.
    Kaçamıyorum da. Birinden kaçsam ötekine giriyorum. Şeridin tam lastiklerin geçeceği yerde, çukur şeklinde rögar kapağı var.Yer seviyesinden düşük veya yüksek seviyede çok fazla kapak var.

Açılıp kapatılamayan çukurlar
    İnşaat sebebiyle, altyapı sebebiyle vs. asfalt kesiliyor boydan boya, oluşan çukurdan araçlar 2-3 hafta geçiyor, araçların anası ağlıyor, sonra açılan yarık kapatılıyor. Asfalt seviyesine uygun kapatılamamışsa vay o güzergahı kullananların haline.

Trafikte saygı
    Kimsenin kimseye saygısı yok. Herkes kendi kuralını oluşturmuş. Kimse kimseye yardımcı olmuyor, olmak istemiyor. Kalabalık trafikte şerit değiştirmem gerektiği zaman sanki suç işliyormuşum gibi, inadına hızlanıyor vatandaş yol vermemek için. Korna çalıyor, selektör yapıyor. Tamam da kardeşim trafik yavaş ilerliyor. Bir süre sonra diğer şeride geçmem lazım dönebilmem için. Trafik kalabalık, şerit değiştirmem lazım. Neden kimse yardımcı olmak istemiyor.

Tamamını okuyanlara sabrından ötürü teşekkür ediyorum.
    4 ayda şehiriçi araç kullanmaktan nefret edecek seviyeye yanaştım.
    İçimi dökmek istedim.

Saygılar.

aynen 5 aydır da ben mecburiyetten yaşıyorum..kurban olayım İstanbul trafiğine.bide em önemlisi insanlarda kibarlıktan nasipsizler

• quote:

Orijinalden alıntı: quattro44

quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

4 aydır Ankara'da yaşıyorum. Böyle rezil bir trafik görmedim hiçbir yerde. Mesele kalabalık olması değil. İnsanların davranışları ve belediyenin yollara verdiği önem.

Şahinciler (ve E36 BMWciler)
    Hiçbir yerde bu kadar çok ŞAHİN görmedim. Adam sanki köyde gidiyor. Saçmasapan egzostlarla gürültü kirliliği yaptıkları gibi iğrenç modifiyelerle de görüntü kirliliği yapıyorlar.
    Aracı arkadan itiş diye altında M3 olduğunu zannedenler var. Trafiğin içinde arkasını attırarak giden tipler var. Ne yaptığı da belli değil, aracı da toparlayamıyor, trafiğin içinde spin atan beyinsizler var.
    Biraz daha fazla parası olan aynı zihniyettekiler E36'ya biniyor.
    Trafikte bu tipleri görünce uzak durmaya çalışıyorum.

Kırmızı Işık
    Ankara'daki şoförlerin %50'si, ŞAHİN'cilerin %90'ı kırmızı ışıkta durmuyor.
    Kırmızı ışıkta durmayan vatandaşlara rahmet okuyorum her gördüğümde.
    Ankara öyle bir hale gelmiş ki POLİS dahi durmuyor kırmızı ışıkta. Lanet olsun böyle zihniyete.
    Kırmızı ışıkta durdum diye arkadan selektör yapan mahlukatlar var.
    Öyle ki bazı kavşaklarda yayalar isyan ediyor kendilerine yeşil yandığı halde geçemedikleri için.

Sağdan geçmek
    Bir tanecik aracı dahi geçebilmek için tek şeritli yolda sağımdan geçip önüme girmeye çalışan tipler en nefret ettiğim tipler.
    Sağda bir boşluk gördü mü vatandaş hiç affetmiyor. Yolun devamında şerit yok, düzeni bozmayım demiyor.
    Bir sağa geçiyor bir sola geçiyor. Trafiğin düzenli akmamasının en büyük sebebi budur bence.
    2 şeritli yol geliyor, kırmızı ışıkta bu 2 şeritli yolda 3 hatta bazen 4 araç yanyana duruyor.
    Yahu yolun devamı yine 2 şeritli. Araya giren, sağdan girmeye çalışanlar düzeni bozarak saçmasapan bir trafik oluşmasına sebep oluyor.
    Bu tiplere özellikle yol vermiyorum. Aracı kıymetli olan önüme giremiyor ama Şahincilere ben yol vermek zorunda kalıyorum çünkü adam durmuyor, "istediğim yerden giderim kardeşim" havasında. Ben durmasam sürte sürte girecek önüme.

Hız sınırı
    Şehir içi hız sınırı 70 km/h. Bazı yerlerde radar var. Vatandaş radarın olduğu yerde 40 km/h hıza düşüyor, sonra topukluyor.
    3-4 şeritli İstanbul yolunda en sağ şeritten 70 km/h hızla gidiyorum, ticari bir minibüs arkamdan selektör yapıyor. Lanet olsun böyle zihniyete.

Şerit takibi
    Vatandaşların çoğunda şerit kavramı yok. Geçiyor adam en sola 40'la ilerliyor. Birader madem yavaş gideceksin sağdan git.
    İllaki selektör yapacaksın da çekilecek. Selektöre aldırmayan tipler de var. Adam soldan ağır ağır gitmeye devam ediyor.
    Soldan gidenler en azından şeridinden gidebiliyor. Şeritleri ayıran çizgilerin tam üstünden giderek iki şeridi kaplayanlar var. Adam ne sağa çekiliyor ne sola. Özellikle taksiciler bunu yapıyor. Adam tek bir aracı dahi geçebilmek için sağ şeride geçiyor, az ilerde sola dönmek için önüme kırıyor.
    Trafik ışıklarına yaklaşırken mantıken hangi tarafa döneceksen oraya yanaşman gerekir. Ama yok sağ boşsa sağa gidiyor vatandaş, sol boşsa sola. Sonrada düz gidecek adamın önüne kırıp dönmeye çalışıyor.

Dolmuşçular
    Kamera olmayan yerlerde kırmızı ışıkta duran dolmuşçu görmedim. Adam durmuyor, kırmızı da durmadığı gibi yol hakkı olan adama da yol vermiyor.
    Onlar yolların kralıdır. Sürekli selektör yapar arkadan, seni geçer hemen önünde bir yolcu görür önüne kırar ve durur. Onun ilerlemesini beklerken kırmızı ışık yanar. Ama dolmuşçuya değil sana yanmıştır kırmızı. Hiç oralı bile olmaz yoluna devam eder dolmuşçu abim.

Rögar kapakları
    Ankara kesinlikle rögar kapağı özürlü bir memleket. Ya asfalt üzerine asfalt attıkları için oluyor ya da kapaklar zamanla çöküyor. Hiç mi yol seviyesinde kapak olmaz.
    Kaçamıyorum da. Birinden kaçsam ötekine giriyorum. Şeridin tam lastiklerin geçeceği yerde, çukur şeklinde rögar kapağı var.Yer seviyesinden düşük veya yüksek seviyede çok fazla kapak var.

Açılıp kapatılamayan çukurlar
    İnşaat sebebiyle, altyapı sebebiyle vs. asfalt kesiliyor boydan boya, oluşan çukurdan araçlar 2-3 hafta geçiyor, araçların anası ağlıyor, sonra açılan yarık kapatılıyor. Asfalt seviyesine uygun kapatılamamışsa vay o güzergahı kullananların haline.

Trafikte saygı
    Kimsenin kimseye saygısı yok. Herkes kendi kuralını oluşturmuş. Kimse kimseye yardımcı olmuyor, olmak istemiyor. Kalabalık trafikte şerit değiştirmem gerektiği zaman sanki suç işliyormuşum gibi, inadına hızlanıyor vatandaş yol vermemek için. Korna çalıyor, selektör yapıyor. Tamam da kardeşim trafik yavaş ilerliyor. Bir süre sonra diğer şeride geçmem lazım dönebilmem için. Trafik kalabalık, şerit değiştirmem lazım. Neden kimse yardımcı olmak istemiyor.

Tamamını okuyanlara sabrından ötürü teşekkür ediyorum.
    4 ayda şehiriçi araç kullanmaktan nefret edecek seviyeye yanaştım.
    İçimi dökmek istedim.

Saygılar.

aynen 5 aydır da ben mecburiyetten yaşıyorum..kurban olayım İstanbul trafiğine.bide em önemlisi insanlarda kibarlıktan nasipsizler

İstanbul trafiği felaket ama sürücüler çok anlayışla karşılıyor seni yol veriyorlar felan medeniyet farkı :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.