Şimdi Ara

Ankara ucuz oto yıkama fırsatları ~ iç dış yıkama 15 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
19
Favori
20.120
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cetera

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

konya yolu taurus a gelmeden kadoil var orda tünel yıkama var 5 7 10 tl lik seçenekler var. 10 liralığa girdim leş gibi cantlar sıfır gibi çıktı valla. çıkarken de kendi kurutuyo sistem arabayı. vakti olmayanlar için ideal 5 dakika sürüyor

Aman hocam bi daha gitmeyin . Daha önce bende yıkatıyordum .

Eskiden iyiyidi fakat , yeniledikten sonra berbat oldu. Benim plakalaığı kırdı makina. Kimse ilgilenmedi.
    Elemanlara müdürü kimse gelsin dedim . Maalesef müdürü veya sorumluyu bulamıyorsunuz. Çalışanlar abi bikaç ayna bile kırıldı burda diyorlar.

Makinaları ayarlayabildilerse bilmem fakat plakalığı kıran, aynayı kıran arabayıda çiziyordur ...

Az ilerideki mogaz 15 tl guzel yikiyorlar ama bahsis istiyorlar.

Ben cok uzun surdugu icin yikatmiyorum 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

konya yolu taurus a gelmeden kadoil var orda tünel yıkama var 5 7 10 tl lik seçenekler var. 10 liralığa girdim leş gibi cantlar sıfır gibi çıktı valla. çıkarken de kendi kurutuyo sistem arabayı. vakti olmayanlar için ideal 5 dakika sürüyor

Eskiden iyiyidi fakat , yeniledikten sonra berbat oldu. Benim plakalaığı kırdı makina. Kimse ilgilenmedi.
    Elemanlara müdürü kimse gelsin dedim . Maalesef müdürü veya sorumluyu bulamıyorsunuz. Çalışanlar abi bikaç ayna bile kırıldı burda diyorlar.

Makinaları ayarlayabildilerse bilmem fakat plakalığı kıran, aynayı kıran arabayıda çiziyordur ...

bende ilk kez denedim. yıkama sonrası arabada hafif çizik ve mini darbeler gördüm. o anda mı oldu daha önce mi vardı da kirliyken gmörünmüyordu bilmiyorum açıkçası. kapıya da yazmşlar hasarlarda sorumlu değiliz diye demek ki dediğiniz gibi hasarlar oluyor

• Yeri burası hocam Gül Otogaz Milangaz, İç-dış 7.5 lira,
    Marketten sıra fişi alıp sıraya geçiyorsunuz. Hafta içi gündüz daha boş. Hafta sonları baya kalabalık oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fertile -- 26 Mayıs 2017; 15:45:56 >

• ankara'da kredi kartı geçen düzgün yerler var mı ? ben ayda 4-5 kere araç yıkatıyorum bütün avmlerin yıkamalarında yıkattım diyebilirim hepsi arabayı iğrenç yıkıyor. en kötü ankamall ve armada da yer alan firmalar. 35-30 tl alıyorlar ve hakkını vermiyorlar. Ankara'da başka düzgün yıkayan varsa belirtirse çok sevinirim. kredi kartı geçmesi çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfiens

ankara'da kredi kartı geçen düzgün yerler var mı ? ben ayda 4-5 kere araç yıkatıyorum bütün avmlerin yıkamalarında yıkattım diyebilirim hepsi arabayı iğrenç yıkıyor. en kötü ankamall ve armada da yer alan firmalar. 35-30 tl alıyorlar ve hakkını vermiyorlar. Ankara'da başka düzgün yıkayan varsa belirtirse çok sevinirim. kredi kartı geçmesi çok önemli.

Avmlerdekilerin işi çok oldugundan özen göstermiyorlar. 35 lira verdikten sonra her yerde yıkatılır. Ayda 150 lira çok değil mi.

• Yenimahalle Batıkent arasında Hür Gaz istasyonu içerisinde oto yıkamacı var, orada iç dış 12 lira ama pek özendiklerini söyleyemem üstelik adama tam parayı verdikten sonra "bahşiiiş?" der gibi baktı.

Dışarıdakilerden kendim daha özene bezene yıkıyorum fakat onlardaki gibi süpürge olmayışı en büyük handikap.
  • Bilkent tarafına giden varsa Shellim içinde iç dış yıkama 25 lira yıkayana da daha baslamadan 10 lira bahşiş verdim benim koca connecti tertemiz çıkardı camlari içten silmiş güzelce paspaslarin altını sonuna kadar almis bagajdaki örtüyü kaldırmış altini üstünü arabanin el değmeyen yeri kalmamış neredeyse. Şaftin üstüne de ara pas pas koymuş benim araba büyük olunca 30 lira aldilar ama her lirasını hak eder. Bahşişi yikamadan önce yıkayacak adama verirseniz çoğu yer güzel çıkartıyor.

• Konu takipteyim

• İzmit'te de olsa keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

Kışın şu an ismini tam hatirlayamadigim bir milangaz istasyonunda iç dış yıkama 7,5 tl idi ve işlerini iyi yapıyorlar parasına göre. Detayları hatırlayınca yazarım :)

Ostime giderken m. Akif ersoy cd. Üzerinde. Anadolu bulvarından girince 1 km ileride.

Hala 7,5 TL. Ama beklentiyi yükseltmemek lazım. Kalabalık olduğu zaman (çoğunlukla) hızlı çalışıp yalandan bitiriyorlar

• Yıllardır kendim yıkarım emanet etmek istemiyorum öyle yerlere arabamı, Bıcı Bıcı ya bile sokmam. Basınçlı yıkama makinam var her hafta yağmur yağmaz ise mis gibi yaparım.
  • AKM den İstanbul yoluna doğru giderkene çevik kuvvetin sırasında benzinlikler vardır sıra sıra, orda lukoil var iç-dış 15TL dediler ama kalite nedir bilmem sanırım iç süpürme ve yüzeysel silmeden ibaret olsa gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 15 liraya düzgün yıkayan yer görmedim hiç. Daha azına yıkayanı düşünemiyorum..

İç-Dış diyorsunuz misal şunlar var mı veya kaçı var?

-Paspaslar yıkanacak
    -Tüm iç halıya makina tutulacak, koltuk altları ve bagaj dahil
    -Koltuk aralarına ve dikiş yerlerine makina tutulacak
    -Tüm iç aksam silinecek, parlatılacak (vites, elfreni, arka şaft tüneli kısmı dahil)
    -Tüm dış kısım köpüklenecek, yıkanacak ve bez ile silinecek
    -Tüm lastikler, lastik üstleri, çamurluklar (fren tozundan ve çamurdan temizlenecek)
    -Kapı, bagaj iç kısımları temizlenecek, akan sular silinecek
    -Tüm camlar iç-dış lekesiz silinecek
    -En son iç kısma parfüm sıkacak

Bu işlemlerin hepsi 1 saate yakın sürer..

Ben aracımı yıkadığımda bu işlemleri uyguluyorum, 2 saat sürüyor güçlü makinem olmadığında çakmaklıktan güç alan bir makine ile süpürüyorum içini en çok bu yoruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 29 Mayıs 2017; 21:46:22 >

• quote:

quote:

Hocam valla ben haftada 1 burda yikatirim hicbir sorunla karsilasmadim, bnce tunel yikamada en iyisi. Daha onceleri cepanin ordaki shellde ve vadi shelldekilerde yikatirdim ancak kadoildeki bunlardan daha iyi.

• Sultangazi gürler petrol ofisi

50tl ye 3 tl

75tl ye 2 tl

100 tlye 1 tl yakıt alınca diş yıkama fiyatı

Hemen ilerde de 1 tlye 5dk süpürge makinası var shell de 3 yildir ayni taktikle arabayı temizliyorum.

Maksimum 4 liraya tertemiz

Yakın olan değerlendirin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ment

Eryaman 3. Etap öğütler altındaki otoyıkamaya gitmeyin de nereye giderseniz gidin. Boyayı çikarana kadar tazyik basıyorlar sonra abi taş işi efendim boyanız inceymiş diyorlar.

Kirler kolay ciksin diye suya ozon katiyorlardir. Tazyikten degildir

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Ben 15 liraya düzgün yıkayan yer görmedim hiç. Daha azına yıkayanı düşünemiyorum..

İç-Dış diyorsunuz misal şunlar var mı veya kaçı var?

-Paspaslar yıkanacak
    -Tüm iç halıya makina tutulacak, koltuk altları ve bagaj dahil
    -Koltuk aralarına ve dikiş yerlerine makina tutulacak
    -Tüm iç aksam silinecek, parlatılacak (vites, elfreni, arka şaft tüneli kısmı dahil)
    -Tüm dış kısım köpüklenecek, yıkanacak ve bez ile silinecek
    -Tüm lastikler, lastik üstleri, çamurluklar (fren tozundan ve çamurdan temizlenecek)
    -Kapı, bagaj iç kısımları temizlenecek, akan sular silinecek
    -Tüm camlar iç-dış lekesiz silinecek
    -En son iç kısma parfüm sıkacak

Bu işlemlerin hepsi 1 saate yakın sürer..

Ben aracımı yıkadığımda bu işlemleri uyguluyorum, 2 saat sürüyor güçlü makinem olmadığında çakmaklıktan güç alan bir makine ile süpürüyorum içini en çok bu yoruyor..

Komprosorle arac icine hava tutulmasini yazmamissiniz. Bence cok onemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Mayıs 2017; 23:30:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Yıllardır kendim yıkarım emanet etmek istemiyorum öyle yerlere arabamı, Bıcı Bıcı ya bile sokmam. Basınçlı yıkama makinam var her hafta yağmur yağmaz ise mis gibi yaparım.

Benim arabanında senin gibi bir babaya ihtiyacı var.

ne var şunun vaftiz babasi olsan. Hafta sonu elini öpmeye gelir

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    O ne için yapılıyor ilk defa duydum.

Araç içi ozon dezenfektasyon işlemini yaptırdım pahalı yıkama firmalarında ama kompresörle içeri hava üfleyince tozutur anca bir faydası oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Yıllardır kendim yıkarım emanet etmek istemiyorum öyle yerlere arabamı, Bıcı Bıcı ya bile sokmam. Basınçlı yıkama makinam var her hafta yağmur yağmaz ise mis gibi yaparım.

Benim arabanında senin gibi bir babaya ihtiyacı var.

ne var şunun vaftiz babasi olsan. Hafta sonu elini öpmeye gelir

Tabi getir bakarım :) Motoru vs cillop gibi yapalım.
    Bu Hafta sonu da bebişlere motor bakımı yaptım. Makinamın en güzel yanı bidonda su çekmesi. Lavor Expres Plus 130

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.