Şimdi Ara

Ankara ucuz oto yıkama fırsatları ~ iç dış yıkama 15 tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
19
Favori
20.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler kavga etmeyin, @*EKSeLaNS* dediği doğru. Fırsat bulan paylaşsın.

Bu arada fırça ile yıkamak araca çok net bir şekilde zarar veriyor. Güneşte bakarsanız milyonlarca kılcak çizikler ve hareler görebilirsiniz. Bu konuda @vc1903 a katılıyorum.

@newrophat bu önerilerinde 6-7 liralık fırça yerine 3-5 liralık bir sünger deseydin çok daha iyi olurdu :)

Neyse sonuc olarak, burada tartışma olmasın gittiği yıkamacıdan memnun olanlar yazarsa herkes faydalanır.
  • Eskişehir yolunda balgat kyk da eski damla petrol TOTAL oldu. Orada iç dış 15tl.
  • interwap kullanıcısına yanıt
    kimse 1 saat işçilik yapmıyor. 3-4 kişi çalışıyor, her birinin işi 5 dk sürüyor. biri köpürtme-yıkama, diğeri kurutuyor, öteki süpürge ile içini alıyor. toplam 15 dk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Söylenecek söz var da değmez dedim.
    Fırça ile bol bol gezdirin kaputta. Bütün gücünüzü kullanın.
    Hele ki izopropil alkol varken gaz yağı ile temizlik muazzam
    Size kılcak çizikler ile mutluluklar
    ya okuma yazman yok ya okuduğunu anlayamıyorsun yada büyük olasılıkla sorunlu birisin ;

ikincisi 1 tane araç yıkama fırçası al milyoncularda sapıyla birlikte 6-7 TL, köpüğü sıktıltan sonra fırçayı ıslayıp önce camları sonra tavan kaput ve kapıları en sonda tampon ve kapı altlarını fırçala güzelce köpük kuruyup araca yapışmaz haliyle zararıda minimuma iner, imkanın varsa aracında sıfırsa fırça yerine sünger kullan.

forumlar paylaşım alanıdır, insanlar bildiklerini tecrübelerini aktarır, normal birisi yapılan paylaşımdan işine geleni kendisine fayda sağlayan şeyi alır içinden, bildiği birşey varsada kendi bildiğini paylaşır, cımbızla kelime çekip ergen ergen muhabbet ediyorsun 2 gündür ayıp be kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan herkes ölüp gidecek böyle ufak hesaplar yapmayın be,isteyen fırçayla yıkasın isteyen süngerle,malın esiri değil sahibi olun yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: ofamof

Gençler kavga etmeyin, @*EKSeLaNS* dediği doğru. Fırsat bulan paylaşsın.

Bu arada fırça ile yıkamak araca çok net bir şekilde zarar veriyor. Güneşte bakarsanız milyonlarca kılcak çizikler ve hareler görebilirsiniz. Bu konuda @vc1903 a katılıyorum.

@newrophat bu önerilerinde 6-7 liralık fırça yerine 3-5 liralık bir sünger deseydin çok daha iyi olurdu :)

Neyse sonuc olarak, burada tartışma olmasın gittiği yıkamacıdan memnun olanlar yazarsa herkes faydalanır.
    onu zaten yazdık hocam, yazmasak amenna ki konu zaten arabanızı fırçayla yıkayın değil, köpük zararlı mı sorusuna köpüğün varsada herhangi bir zararını minimuma indirmek için bir fikir vermekti, eleman konuyu abuk subuk yerlere çekmeye çalışıyor sadece, imkanın varsa gül suyuyla yıkayıp misvakla temizle tutan mı var seni değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 15 Ağustos 2019; 16:3:9 >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Peki hocam dediğiniz gibi herkesin bildiği kendine.
    Size iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Peki hocam dediğiniz gibi herkesin bildiği kendine.
    Size iyi forumlar.
    şunu 2 gün önce yazsan ne olurdu güzel kardeşim, en çok ben biliyorum en doğrusu budur diye bir iddiamız olmadı ki zaten hiçbir zaman, sende bildiğini paylaş bizde senden faydalanalım amaç bu zaten, sanada iyi forumlar

• Kumaş kovalar var araç için katlanabilen. Benzinlikte 2 + 2 tl ile yanınıza şampuan alarak tabi ki yıkayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

hocam 2001 senesinden beridir araç sahibiyim, askerdede şansıma sivil paşa şöförüydüm araç yıkama konusunda yılların getirdiği tekrar ve detaylara olan hastalık yüzünden pratikte uzmanlaştım sayılır, tabiki bu uzmanlık herkesin ulaşabileceği ekonomik malzemeleri kullanarak oldu.

sorudaki zararlı köpük öğesi olarak benzinliklerdeki 1-2 TL ile çalışan otomat köpüklerden bahsediyorsan şöyle bir tavsiye vereyim, hiçbir zaman güneş ışığında ve çok sıcak havada köpükle araç yıkama, en güzeli akşam 9-10 sonrası hava kısmen serinken kullan, ikincisi 1 tane araç yıkama fırçası al milyoncularda sapıyla birlikte 6-7 TL, köpüğü sıktıltan sonra fırçayı ıslayıp önce camları sonra tavan kaput ve kapıları en sonda tampon ve kapı altlarını fırçala güzelce köpük kuruyup araca yapışmaz haliyle zararıda minimuma iner, imkanın varsa aracında sıfırsa fırça yerine sünger kullan.

gelelim en kritik noktaya, bulabilirsen benzinlikten bulamazsan sanayiden yarım litre gaz yağı al bulabilirsen üstübü bulamazsan bezle aracın camlar hariç her yerine yedire yedire sür sonra yarım saat bekle başka bir bezle tekrar sil emin ol normal zamanlara göre 4-5 kat daha uzun süre aracın toz/kir tutmaz, ayrıca o gaz yağı sürdüğün bezi ayır bir kenara araç tozlandıkça birkaç günde bir bastırmadan tozunu sil.

gelelim iç mekana, en büyük sorun nedir araç içi camlardaki buğulanma ve yağlı doku, bunun için ne yapıyoruz peki, bildiğimiz fısfıs şişelerdeki limon kolonyasını camın 5-6 noktasına sıkıp gazete kağıdı ile siliyoruz, sonra aynı işlemi gazete kağıdını değiştirip camsil ile tekrarlıyoruz, camlar pırıl pırıl o yağlı buğulu izlerden eser yok.

torpido için aslında farklı bir malzeme önerebilirim ama bulabilmek biraz sıkıntı, antistatik yani toz tutmayan spreyler var 10-15 TL gibi bir fiyata hem parlatıyor hemde tozlanmayı 1 ay kadar geciktiriyor bulamazsanız ayakkabı parlatma süngeride işinizi görür.

lastik yanakları içinde yüzeyi önce güzelce temizleyin ardından katı arap sabununu bir kat sürün 15 dk sonra hafif kuruduktan sonra ikinci kat kuru bir süngerle tekrar sürün.

ve geldik en önemli noktaya, toplamda bir iç/dış yıkama ücretinin çok daha ucuzuna defalarca kullanacağınız kendi ekipmanlarınızı edinip birazda spor mahiyetinde efor sarfettikten sonra aracın karşısına geçip kullanıyorsanız 1 keyif sigarası yakıp işçiliğin ve karşılığında pırıl pırıl parlayan aracın tadını çıkarın

Alıntıları Göster
    Kardeş aynı beni tarif etmişsiniz. Fakat sizin kadar tecrübeli olamam asla. En sonda bir sigara yakma olayı tam benlik. Herkese arabası ile temiz, pırıl pırıl günler dilerim.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Suyu tutuyor mu bari kumaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 15 Ağustos 2019; 19:45:42 >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim Allah kaza bela vermesin yeter ki , araba yıkama işin keyif kısmı keyifli günler dilerim herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Suyu tutuyor mu bari kumaş
    Tutuyor hocam nano kumaş sanırım.

• Dikmen cad PO 15 lira.ağustos 2019

• quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

Dikmen cad PO 15 lira.ağustos 2019
    Nasıl yıkıyorlar hocam?
  • quote:

Nasıl yıkıyorlar hocam?

Alıntıları Göster
    Çok başarılı,5 lira da bahşiş verdin mi tamamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluminense

Çok başarılı,5 lira da bahşiş verdin mi tamamdır.

Alıntıları Göster
    5 Lirayı önce mi veriyorsun? :D
  • quote:

5 Lirayı önce mi veriyorsun? :D

Alıntıları Göster
    15 lirayı patrona, sonra 5 lirayı da anahtarı veren elemana veriyorum.çalışanlar kaçak gibi zaten,afgan suriyeli...

• makovad kullanıcısına yanıt
    Bugün ben de gittim fiyat 30 olmuş. Dh'den gördüm dedim 30 aldılar ama çok ilgilendiler. 1 yıldır araç üzerinde duran lekeleri çıkardılar. Normalde 25'e yıkatıyordum ama kesinlikle değdi. Saat 10'da açıyoruz dediler 10:15 te gittim ikinci sıradan aldılar, yarım saat sonra ben çıkarken beşinci araba gelmişti.

• Pazartesi günü arabamiyika.com'da iç dış yıkama 17.90 TL kampanyası tekrar başlayacak. Bilgilerinize

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.