Şimdi Ara

Ankara Ümitköy/Yaşamkent'te erkek berberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan önce Siyah Işıklara gidiyordum ama çok beğenmiyorum yapılan kesimi ondan dolayı maksimum bir tıraşta 50 tl vereceğim başka bir berber öneriniz var mı ? eğer gerçekten iyi diyorsanız bu semtlerde olmak zorunda değil ama olursa iyi olur Teşekkür ederim

• Cepa Toni&Guy'da Berat bey vardı Toni&Guy kapanınca kendisine ulaşamaz oldum. Hattını falan değiştirmiş onun üzerine erkek berberi tanımam şahsen. Ankara'da ne kadar ünlü-ünsüz berber-kuaför varsa hepsine gitmişimdir. Saçıma 5 lira da verdiğim oldu 75 lirada. Şimdi nerede çalışıyor bilmiyorum. En son Anıttepe'de Loreal 'in berberi vardı onu denedim biraz memnun kaldım açıkcası. Saçını adam gibi birine emanet etmek istiyorsan bunun için İstanbula gidip saçına 100-200 TL arası bir fiyata kestirmen gerekiyor. Kim bunlar dersen isim vereyim;

Kuaför Özcan Tekcan,
    Adem Terzi,
    Kadir Alkan.

Bunlara hep ünlüler gider. 10 numarada saç keser yüz ve kafa tipine göre.
  • Boromir kullanıcısına yanıt
    Kadir Alkan'ını ben de duydum izledim falan gerçekten çok iyi bi ara mersinde yaşarken Çoşkun Çoşkun diye bi abi vardı çok güzel keserdi ben de onu arar oldum cevabınız için teşekkür ederim sorma sebebim aslında kime gidersem keko yapıyor yanları alıyor üstleri mantar gibi bırakıyor
  • AİRdesisa A kullanıcısına yanıt
    Şuan bende arayış içindeyim.
  • Allah izin verirse 08 temmuzda Ankarada düğünüm var..Ankaranın yabancısıyım..nişanımda ankradaki berberlerle kötü bir durum yaşadım o yüzden Ankarada yaşayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var..Ankarada keçiören tarafında saça sadece şekil verebilecek (sprey sıkıp 100 tl almayacak)uğraşacak iyi bir berbere ihtiyacım var..yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.