Şimdi Ara

İzmir Çamdibi Yeşilova nasıl bir yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Rafet Paşa mah. Oturuyorum. Bu mahalle nasıl bir Mahalledir arkadaşlar, iti kopuğu silahlısı kaspçısı vs. Var mıdır ? neden soruyorum derseniz buraya yeni taşındım, Ege üniversitesinde oğrenciyim. Ev geniş ferah olsa da muhit gelişmekte olan bir yer gibi gözüküyor. Arkadaşlarla konuşurken Çamdibi diyince pek güzel şeyler söylemedi mutlaka biber gazı, hatta silah (WTF) falan taşı diyen oldu. Acikcasi bana da hiç öyle serseri bir yer gibi gelmemişti gayet sakin bulmustum. Zaten yarmagül gibi bir kızım (182 boy 70kg, bodybuilder) ve daha önce krav maga ve wing tsun ile ugrastigim icin geceleri yanimda hic bir sey tasimadan geziyordum. Onun için bide orda yaşayanlara sorayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgirl -- 3 Temmuz 2017; 23:47:42 >

• Ne işin var yesilova ve çamdibinde yürü git Bornova ya bak keyfine
  • @zx636
    Oraya yeni yapılan tokide kalıyorum. Evin içi ferah fiyatı da uygun diye burayı aldım ama arkadaşların dediği kadar sakat bir yerse çıkmayı düşünüyorum. Öyle denildiği kadar var mı? (Silahsız gezme vb)
  • Wolfgirl W kullanıcısına yanıt
    Ben Mustafa Kemal bulvarinda oturuyorum ,

silah olayı hikaye olmuşta, bana sorarsan çok kaliteli semtler değil , Bornova ya taşınmadan fayda var ama kiralar pahalıdır Yeşilova ve camdibine göre , kaliteli semt olduğu için kiralar yüksektir
  • Bornivada oturuyorum, kiralar ucuk girilir en ycuz ev 850 900 den basliyor. Degistirecem gibi evi o yol var bak ege uni onunden gecen o yolun altina dusmeyeceksin, alti sakat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx636

Ben Mustafa Kemal bulvarinda oturuyorum ,

silah olayı hikaye olmuşta, bana sorarsan çok kaliteli semtler değil , Bornova ya taşınmadan fayda var ama kiralar pahalıdır Yeşilova ve camdibine göre , kaliteli semt olduğu için kiralar yüksektir

Çok kaliteli bir semt olmasına gerek yok, silahlısı gaspçısı gangstası uyuşturucusu olmasın kafi. Zaten çok dolaşmıyorum kimseye de bulaşmıyorum, durağa kadar 10dklık bir yürüme mesafesi var orayı akşam 8-9 gibi yürümek zorundayım. Ha, akşamları tekin değil mutlaka bir şey taşı derseniz biber gazı da alırım. Benim lise Limontepedeydi. (izmir anadolu) Orada da baliciler gangstalar gaspçılar vardı ama kimse yanında bir şey taşımazdı
    Hatta biri bıçak çekmişti, bıçağı elinden aldıktan sonra kovalamıştım :D

• Ben oldum olasiya sevmedim oraları .Daha temiz bir yer bulmanın tavsiye ederim. Bornova park civarı muhakkak vardır iyi bir yer orada oturan arkadaşlar vardır daha çok yardımı dokunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muaz1984 kullanıcısına yanıt
    İyice gözüm korktu şuan. :/
    Valla dediğiniz kadar sakatsa ben en iyisi tüyeyim burdan hiç belamı bulmayayım :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfgirl

İyice gözüm korktu şuan. :/
    Valla dediğiniz kadar sakatsa ben en iyisi tüyeyim burdan hiç belamı bulmayayım :D :D

wing tsun'u hangi seviyeye kadar çalıştınız? ve hangi seviyedeki birinden ve hangi organizasyonda çalıştınız?
  • Wolfgirl W kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi silah olayı hikaye, taşıyan her semtte taşır ,

Limontepede birşey olmadıysa oralarda da birşey olmaz ama ben olsam küçük park veya büyük park civarı en olmadı Özkanlar veya manavkuyu tarafında bir yerlere taşınırım
  • Pek tekin değildir ama kimse gelipte size silah çekmez. Etrafa bulaşmazsanız etmeseniz sıkıntı olmaz.
  • Sarı. Wing tsunda çok kıdemli değildim benim asıl alanım krav magaydı. Eğitmen de kırmızıydı.
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Belasını arayan Mavişehir de de bulur :D yani sadece "silahlı gaspçısı çok var biri cüzdanını telefonunu istedi mi ver" diyenlerden korktum. Vermek istemem çünkü.
  • quote:

Sarı. Wing tsunda çok kıdemli değildim benim asıl alanım krav magaydı. Eğitmen de kırmızıydı.

o işte bir hata var. sanırım gittiğiniz wing tsun değil wing chun. neyse sokakta yine de krav magaya falan fazla güvenmeyin ayrıca biber gazı da bir işe yaramaz. en mantıklısı elektroşok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.polis

quote:

Sarı. Wing tsunda çok kıdemli değildim benim asıl alanım krav magaydı. Eğitmen de kırmızıydı.

o işte bir hata var. sanırım gittiğiniz wing tsun değil wing chun. neyse sokakta yine de krav magaya falan fazla güvenmeyin ayrıca biber gazı da bir işe yaramaz. en mantıklısı elektroşok.

Olabilir, dediğim gibi asıl alanım krav magadır. 5 yıl uğraştım. Sokakta oldukça etkilidir aslında özellikle saldırgan silahlıysa. Saldırganın silahını yaralanmadan elinden alma taktiklerini öğretir fakat malesef saldırgan sayısı arttıkça işe yaramaz. Keşke kekolarımız da azcık delikanlı olup teke tek gelseler...
    Elektroşok da tek kişiye karşı etkili değil ama biber gazı ile combo yapılabilir. Bence primary bibergazı, secondary elektroşok, melee olarak da bıçak taşınmalı ne olur ne olmaz.

• Ben İzmir Çamdibinde yaşıyorum birazda Yeşilovaya yakınım tam arada kalıyor oturdugum yer burada sadece kişisel mevzular olur,mütevazi yerdir.Kimse bir kadını rahatsiz edemez biri etse bile linç yer,çoğunluğunu Bulgaristan ve Makedonya göçmeni oluşturur.Temiz yerdir yani sizin karariniz
  • İzmir'in en güvenilir,delikanli insanlari oradadir.Çoğunluk göçmendir,çalışkan dürüst insanlardır.Komşuluk ilişkileri bir büyükşehire göre fazladır.Ciddi söylüyorum gördüğüm en güzel kızlar bu civarda ve Atatürk Mahallesi-Evka 4 tarafindadir.Sarisin beyaz tenli renkli gözlü kızlar.Karsiyaka,goztepedeki makyaj güzeli çıplak gezen kızlardan daha güzeldir,doğal güzellikleri vardır.

Bölgede her cadde üzerinde birane vardır,olay olursa buradaki sarhoslarin taskinligindan veya bolgeye son 10-15 senede gelmis malum tayfadan olur.Izmirin en meshur kokoreccileri de buradadir.Kiralarin diger semtlere gore uygunlugundan dolayi son zamanlarda artan bir ogrenci populasyonu da var.Okula yakin diye Mevlana mahallesinden ev tutacagina buradan tut daha iyi.Mevlana,doganlar,naldoken tarafi çok daha tehlikelidir.Hirsizi,gaspcisi,kekosu çoktur.Çamdibi,yesilova tarafinda ise cok daha dusuktur.Oralarda motorlu keko falan gorsen de çogu zararsizdir.Ben Manavkuyuda oturuyorum ama Çamdibi,Yeşilova,Altindag taraflarinda akrabalarim var oradan biliyorum.Yazlari ise mahalle dugunu cok oluyor haberin olsun

• quote:

quote:

quote:

Olabilir, dediğim gibi asıl alanım krav magadır. 5 yıl uğraştım. Sokakta oldukça etkilidir aslında özellikle saldırgan silahlıysa. Saldırganın silahını yaralanmadan elinden alma taktiklerini öğretir fakat malesef saldırgan sayısı arttıkça işe yaramaz. Keşke kekolarımız da azcık delikanlı olup teke tek gelseler...
    Elektroşok da tek kişiye karşı etkili değil ama biber gazı ile combo yapılabilir. Bence primary bibergazı, secondary elektroşok, melee olarak da bıçak taşınmalı ne olur ne olmaz.

biber gazına çok güvenme derim.o bıçağı saldırganın elinden alma taktikleri de antremandaki gibi işe yaramayabilir. bıçak düşündüğünden daha tehlikeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

İzmir'in en güvenilir,delikanli insanlari oradadir.Çoğunluk göçmendir,çalışkan dürüst insanlardır.Komşuluk ilişkileri bir büyükşehire göre fazladır.Ciddi söylüyorum gördüğüm en güzel kızlar bu civarda ve Atatürk Mahallesi-Evka 4 tarafindadir.Sarisin beyaz tenli renkli gözlü kızlar.Karsiyaka,goztepedeki makyaj güzeli çıplak gezen kızlardan daha güzeldir,doğal güzellikleri vardır.

Bölgede her cadde üzerinde birane vardır,olay olursa buradaki sarhoslarin taskinligindan veya bolgeye son 10-15 senede gelmis malum tayfadan olur.Izmirin en meshur kokoreccileri de buradadir.Kiralarin diger semtlere gore uygunlugundan dolayi son zamanlarda artan bir ogrenci populasyonu da var.Okula yakin diye Mevlana mahallesinden ev tutacagina buradan tut daha iyi.Mevlana,doganlar,naldoken tarafi çok daha tehlikelidir.Hirsizi,gaspcisi,kekosu çoktur.Çamdibi,yesilova tarafinda ise cok daha dusuktur.Oralarda motorlu keko falan gorsen de çogu zararsizdir.Ben Manavkuyuda oturuyorum ama Çamdibi,Yeşilova,Altindag taraflarinda akrabalarim var oradan biliyorum.Yazlari ise mahalle dugunu cok oluyor haberin olsun

Mevlana mahallesine yolum bir kere düştü. Cidden biraz sıkıntılı tipler var ama boş olmadığını hissederlerse pek bulaşmıyorlar. Burada (yeşilova) bir kaç kere silahlı kavgaya şahit oldum. Bir tüfek çıkardı adamın biri, polis geldi ifade aldı gitti. Saat de 6-7 civarıydı. Mevzu kişiseldi galiba, böyle silahlı kavgalar olsa da hiç gaspa falan uğramadım, zaten boş da değilim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

biber gazına çok güvenme derim.o bıçağı saldırganın elinden alma taktikleri de antremandaki gibi işe yaramayabilir. bıçak düşündüğünden daha tehlikeli.

Bıçak konusunda haklı olabilirsiniz. Şöyle ki bıçak yakın dövüş silahıdır ve bir kadın olarak her ne kadar Cassie Cage ayarında bir kadın olsam da, ortalama bir erkeğe göre yakın dövüşte dezavantajlıyım. Hele ki günü sokaklarda kavga ederek geçen erkeklere karşı bir kadın daima güç bakımından dezavantajlıdır. En mantıklısı menzilli silahları kullanmaktır. Biber gazı, altıpatlar veya mümkünse ateşli bir silah. Ben yanımda hepsini taşıyorum, silahı ise ancak hayati bir durumda kullanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.