Şimdi Ara

Ankara Üni Aöf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorum olucak kusura bakmayın sitesine baktım kayıt için yks kaç puan gerekiyor birde çalışıyorum dersleri günü gününe almak zorundamıyım nasıl oluyor kayıt olan varsa biraz aydınlatabılırmi acaba şimdiden teşekkürler sitesinde pek birşey anlatılmıyor rehber falan varsada olur

• ANKUZEF bölümleri ikinci üniversite programı kapsamında değil YKS puanıyla tercih yaparak giriliyor ÖSYM'den veya güncellendiği zaman YÖK Atlas'tan bu sene kaç puanla kapattığına dair bir fikir edinebilirsin eğer seneye gireceksen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pipola -- 1 Eylül 2020; 3:17:24 >
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Seneye düşünüyorum puanlari sitesinde yazmayinca merak ettim birde dersler ve sinavlar hakkinda bilgi alsam tamamdir ariyorum acan yok
  • ösym yerleştirme sonuçları klavuzunda puanlar yazıyor size link vereyim bakın.

• Ben de e-posta atmıştım ama çok ilgisiz bir yanıt aldım. Fakülte bu sene açıldı, sekreterleri vs. pek ilgili değil sanırsam. Yine de e-postaya dönüyorlar bir dene istersen.
  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Oyle yapicam bu sefer bakalim doneceklermi
    Burda anlamadığım AÖF 2 yilliga baraji gec yeter diyor sitesinde ama burda 230 bin istiyor bölüme neye göre karar veriyorla
  • quote:

Orijinalden alıntı: KılarkGeybıl

Burda anlamadığım AÖF 2 yilliga baraji gec yeter diyor sitesinde ama burda 230 bin istiyor bölüme neye göre karar veriyorla
    barajı geçmek yeterli değil bölümler kontenjanlı olduğu için ne kadar yüksek puan alırsanız o kadar iyi.
    100 kişilik kontenjanı olan bölümler var.
  • Uzaktan öğretim ile açıköğretim farklı şeyler Ankara Üniversitesinde Uzaktan Öğretim diyor dikkat!
    Aynen yardımın için sağol
  • MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt
    Farkettim çalışmak lazim
  • Merhaba Ankuzef Radyo televizyon lisans bölümünde okuyan arkadaşlar acemicinematographer@gmail.com üzerinden ulaşabilir mi? Acilll!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.