< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ANKARA ÜNİ CENG

-
-
iyi bölüm ama sadece tek dezavantajı gölbaşında olması ama orası da baya güzel bazıları bilmeden tercih yapıyorlar buna dikkat et
bir arkadaşım vardı baya memnundur eğitiminden
-
gölbaşında olması niye dezavantaj da :D mis gibi sessiz sakin havası temiz yerde olursunuz.
-
kişiden kişiye değişir
-
Ankarada mi yaşıyorsun bilmiyorum ama Ankara'daki biri için araban yoksa günde 3-4 saat yola gidecek o yönden sıkıntı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yozgat'ta üniversite okumak nasılsa bu da öyle hocam.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3-4 SAAT Mİ LOOOOOOOOOOOOL
ULAN 15 DKDA ARABAYLA GÖLBAŞINDAN BAHÇELİYE GİDİYOSUN NE 3-4 SAATİ AVEL HERİF SENİ :D YILLARDIR BURDA YAŞAMASAM MEMLEKETİM BURA OLMASA İNANACAM :D
-
öyle avelli mavelli konuşma antilop arabayla öyle zaten otobüs metroyla 1 saat kızılaya olan uzaklığı benim yaşadığım yerin kızılaya uzaklığı 40 dk gidiş dönüş 3 saati geçiyor
-
Eğitimi hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?
Kampüs hayatı nasıl?
Şuan hazırlıktayım eğer seneye yatay geçişle bir yere gidemezsem başlayacağım bölümdür kendileri.
sıralamasına göre en iyi ceng bölümü bence burası yerine yıldız teknik eem de gidilebilir
-
ulan gölbaşının köyünde oturuyorum resmen ona rağmen 195 ile kızılay yarım saat sürüyor. lise hayatım boyunca 4 sene burdan bahçeliye gittim, en fazla 30-35 dk sürüyor, ki dolmuşla.
-
Up
Up
Mezunlarına LinkedIn'den baktım toplam gözüken mezun 934.Çok büyük kısmı Ankara'da çalışıyor.
Mezun :934
En çok gidilen yerler
Aselsan 24
Havelsan 18
Tusas 15
İnnova bilişim 11
Merkez Bankası 10
Bites defense 6
Softtech 6
Türksat 6
Stm 5
Tübitak 5
Huawei 4
Simsoft 4
Siemens 3
Yurtdışı için 46 ABD, 31 Almanya ,15 kanada, 13 İngiltere,7 Estonya,7 Hollanda, 6 Avustralya
3-4 saatte balgat/mhp genel merkezinden golbasina yurunur birazcık abartmışsınız sanki
Valla hocam benim yaşadığım yere 40km uzaklıkta ben kendime göre de yazdım biraz yerine göre değişir ama genel olarak uzak işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 11 Ekim 2020; 19:45:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

öyle avelli mavelli konuşma antilop arabayla öyle zaten otobüs metroyla 1 saat kızılaya olan uzaklığı benim yaşadığım yerin kızılaya uzaklığı 40 dk gidiş dönüş 3 saati geçiyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X