Şimdi Ara

ANKARA ÜNİ CENG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölüm hakkında herhangi bir bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi bu sene hedefim burası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• iyi bölüm ama sadece tek dezavantajı gölbaşında olması ama orası da baya güzel bazıları bilmeden tercih yapıyorlar buna dikkat et

bir arkadaşım vardı baya memnundur eğitiminden

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

gölbaşında olması niye dezavantaj da :D mis gibi sessiz sakin havası temiz yerde olursunuz.

• kişiden kişiye değişir

• Ankarada mi yaşıyorsun bilmiyorum ama Ankara'daki biri için araban yoksa günde 3-4 saat yola gidecek o yönden sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yozgat'ta üniversite okumak nasılsa bu da öyle hocam.

• jiijii kullanıcısına yanıt

3-4 SAAT Mİ LOOOOOOOOOOOOL

ULAN 15 DKDA ARABAYLA GÖLBAŞINDAN BAHÇELİYE GİDİYOSUN NE 3-4 SAATİ AVEL HERİF SENİ :D YILLARDIR BURDA YAŞAMASAM MEMLEKETİM BURA OLMASA İNANACAM :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sbü izmir tıp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle avelli mavelli konuşma antilop arabayla öyle zaten otobüs metroyla 1 saat kızılaya olan uzaklığı benim yaşadığım yerin kızılaya uzaklığı 40 dk gidiş dönüş 3 saati geçiyor

• Eğitimi hakkında detaylı bilgisi olan var mı ?
    Kampüs hayatı nasıl?

• Şuan hazırlıktayım eğer seneye yatay geçişle bir yere gidemezsem başlayacağım bölümdür kendileri.

• sıralamasına göre en iyi ceng bölümü bence burası yerine yıldız teknik eem de gidilebilir

ulan gölbaşının köyünde oturuyorum resmen ona rağmen 195 ile kızılay yarım saat sürüyor. lise hayatım boyunca 4 sene burdan bahçeliye gittim, en fazla 30-35 dk sürüyor, ki dolmuşla.

• Up

• Up

• Mezunlarına LinkedIn'den baktım toplam gözüken mezun 934.Çok büyük kısmı Ankara'da çalışıyor.
    Mezun :934
    En çok gidilen yerler
    Aselsan 24
    Havelsan 18
    Tusas 15
    İnnova bilişim 11
    Merkez Bankası 10
    Bites defense 6
    Softtech 6
    Türksat 6
    Stm 5
    Tübitak 5
    Huawei 4
    Simsoft 4
    Siemens 3
    Yurtdışı için 46 ABD, 31 Almanya ,15 kanada, 13 İngiltere,7 Estonya,7 Hollanda, 6 Avustralya

3-4 saatte balgat/mhp genel merkezinden golbasina yurunur birazcık abartmışsınız sanki

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Valla hocam benim yaşadığım yere 40km uzaklıkta ben kendime göre de yazdım biraz yerine göre değişir ama genel olarak uzak işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 11 Ekim 2020; 19:45:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.